📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
San-francisko serverio startas 20h
23 žinutės · 6,492 peržiūros
🕐 2013-12-02 20:06 #16
"Limonai" tai milijonai ar kas?Išvis kaip tas žodis išrastas?
🕐 2013-12-02 20:07 #17
BaconStrip parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]AnoNyM parašė:
Taigi ko jūs tikitės iš vaikų, kurie nuo pat 8 metų yra prilipę prie to sušikt* „Sa-Mp“'o ? Taigi jie ir gyvena tik taip, kad tik kuo greičiau pareit iš šūlės, sėst prie kompo ir lėkt prie „Sa-Mp“... O kai ateina naujas žaidėjas, tai jie „dievais“ pasijaučia.. ( Turbūt bus panašus klausimas man, kad tipo aš taip nesielgiu. Šiaip ne, aš nežaidžiu jokių žaidimų, nebent žiūriu filmą ir/ar mokausi „PS“, ar kažką tokio)

Kiek man tėkę tarp tokių būti , tai jų viso gyvenimo tikslas būt servo adminu , uždirbt limonus ir rautis ant kitų.[/quote]
Limonus? Turi omeny isivaizduojamus? :D Nes visi mazvaikiu "projektai" zluge yra.[/quote]

O tai kokie gi gali būti dar ? :D
🕐 2013-12-02 20:08 #18
Machinery parašė:

Sovietmečiu plito infiliacija ir pinigus rusai pradėjo vadinti limonais. Dabar jaunimo ir vyresnių žmonių tarpe šis žargonas reiškia milijoną.
🕐 2013-12-02 20:09 #19
Machinery parašė:

Fat-ass vaikas zaide sampa, ir staiga suriko "milijonas!" o mama tuo paciu metu iejo i kambary sakydama "limonadas!" ir taip gavosi - limonai :D
🕐 2013-12-02 20:10 #20
FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:

Sovietmečiu plito infiliacija ir pinigus rusai pradėjo vadinti limonais. Dabar jaunimo ir vyresnių žmonių tarpe šis žargonas reiškia milijoną.[/quote]
Kokia gili kilmė.Maniau iš kokio FB žaidimo ar pokerio saito atėjąs žodis.
🕐 2013-12-02 20:14 #21
Machinery parašė:
[quote]Machinery parašė:

Sovietmečiu plito infiliacija ir pinigus rusai pradėjo vadinti limonais. Dabar jaunimo ir vyresnių žmonių tarpe šis žargonas reiškia milijoną.[/quote]
Kokia gili kilmė.Maniau iš kokio FB žaidimo ar pokerio saito atėjąs žodis.[/quote]

Kai domiesi istorija , tai nėra taip baisu.
🕐 2013-12-02 20:21 #22
FeelingHigh parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]AnoNyM parašė:
Taigi ko jūs tikitės iš vaikų, kurie nuo pat 8 metų yra prilipę prie to sušikt* „Sa-Mp“'o ? Taigi jie ir gyvena tik taip, kad tik kuo greičiau pareit iš šūlės, sėst prie kompo ir lėkt prie „Sa-Mp“... O kai ateina naujas žaidėjas, tai jie „dievais“ pasijaučia.. ( Turbūt bus panašus klausimas man, kad tipo aš taip nesielgiu. Šiaip ne, aš nežaidžiu jokių žaidimų, nebent žiūriu filmą ir/ar mokausi „PS“, ar kažką tokio)

Kiek man tėkę tarp tokių būti , tai jų viso gyvenimo tikslas būt servo adminu , uždirbt limonus ir rautis ant kitų.[/quote]
Limonus? Turi omeny isivaizduojamus? :D Nes visi mazvaikiu "projektai" zluge yra.[/quote]

O tai kokie gi gali būti dar ? :D[/quote]
Tikrai ne realius. :D
🕐 2013-12-02 20:31 #23
BaconStrip parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]AnoNyM parašė:

O tai kokie gi gali būti dar ? :D[/quote]
Tikrai ne realius. :D[/quote]

Va realus limonai : http://www.joindota.com/en/livestreams/683-beyondthesummittv1 :D
Ne juokauju, 4 common items (tai cia patys sudiniausi) pastaciau, lol :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti