Man Trevoras visiskai nepatiko, jau patijo jo izanga su smegenynes dauzymu. Toks nuosirdus sociaopatas, proto-hipsteris.
O va, stai kas mane prajokino ir nustebino: http://www.youtube.com/watch?v=ksAuWQVe-jQ
Nesuprantu ko jus to GTA tiek laukiat, yra paprastas zaidimas su gera grafika ir viskas, daugiau ten nieko neisspausi, nebent dachuje bugu kuriu tikrai ten yra. Ne nezaides ir manau greitu metu tikrai nezaisiu, beto kol ant pc iseis tau jau ir console nusipirksiu...
pritariu ivairoves super Gta zaidimuose
Įspūdis tikrai gan geras, patobulėjo žaidimas, fizika pagerėjus, grafika, pačios misijos ir žaidėjų charakteriai. Vienu žodžiu puiku.
Nesu žaidęs bet kažkodėl ir netraukia. Žinoma kai kada nors išeis ant pc tai vistiek pažaisiu, bet taip, kad ten jau visai nesveikai noriu tai tikrai nėra.
Tai žaiskit kitas GTA dalis, ten vieklos nėra ane?:D Kuo GTA4 chujovas? Veiklos dachuje i biški, tik reik prisigalvot ka daryt.
man tai 4 nlb yra veiklos perejus geima nebent daugeliam skambint poliuka sumest ;DDD tu telu geras dalykas sugalvotas ant 5 zinau kad bus ir