noriu prie to pacio paklaust kas loses kaip masinu valdymas sake daug kas tipo * :(nes laukiu ant pc taipogi
Ne ir kai iseis ant PC jis nezaisiu. Neturiu tam galimybiu ir apskritai noro. Bent jau dabar.
nu tipo masino valdymas nerealistiskas ir dauzymas medinis tai tai rase forumuose kas su xbox lose ant pc nera jugi :)
Man valdymas buvo patogus, masina dauzosi, bet dazniausiai nuluzta ratas arba kazkas nusilenkia, kad neimanoma vaziuoti, o kad masina apskritai susprogtu nuo sudauzymu tai man turbut tik viena karta nutiko, o i zaidima esu nemazai valandu sukises, pagrinde del trofeju medziojimo.
tai as tikiu man visi buvo gta geri ir tas pats 4 nors uzknisdavo laukt kol pakraus tuo labiau kiek ji rreikejo atsinaujint kad eitu bet cia dba visiem viskas blogai fizika tai pats maziau super geimas nieko jauciu jam netruksta :)
As ne tik kad losiua, bet ir nusipirkau ji ant PS3. Galiu pasakyt kad tikrai buvo verta (y) masinu valdymas visai nuostabus, garsai, tiuningas tiesiog super. Viskas ten dauzosi visai normaliai. Ir tikrai nera tokio Plataus zaidimo su daugybe galimybiu kaip GTA V. Vien transporto priemoniu begale daug. Zaidziant vis kas nors nusteboindavo, o juoko tai tikrai netruksta:D
suprantu nu veikt jo ten pasistenge rockstar :) masinu girdejes apie 2k muzikos apie 200 o del juoko kai sakai nzn del ko :) pasidalink su manim ;D laukiu ant pc ;) man visi gta patiko
GTA V yra labai geras valdimas, kas nebande čiuožkite pas draugus =D
:DDDDroger ne seip sulauksim ant pc isbandysim ta super geima ;) zinau kad nenuvils
:DDDDD dykumos trailer house gyvena kai bomzas narkomanas bet sustume juodai trailerius ziurejes jo geras ;D
beto kiek zn storyline misiju mazai tiesa :(?
Redaguota 2013-12-13 20:42