📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Armija
22 žinutės · 8,077 peržiūros
🕐 2013-12-22 19:48 #16
DeShov parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]galaktikas parašė:
Kiek kilogramu cukraus + cukraus kieki galima reguliuoti kol nesusirgo tai tegul nevartoja cukrus ir tikimybe sumazes.

Vartojant per mažai cukraus irgi gali susirgti diabetu. Viskas priklauso nuo to kaip žmogus maitinasi ir kiek juda.[/quote]
Ir taip abejoju ar ten jai mažai judantys ir neaktyvus žmogus pasėdėtu armijoj nes ten kiekvieną dieną reikia judėt ir sunkiai dirbt.[/quote]
atsimenu kai man tetis pasakojo kai jam dave armijoje "duobes pernešti" (zinau kad ne i tema :) )
🕐 2013-12-22 20:39 #17
tai kad dabar kai tik atsirado battlefield ir call of duty visi pradejo noret i armija...
🕐 2013-12-22 20:44 #18
nori isbandyt jegas tikrame gyvenime XD
🕐 2013-12-22 20:44 #19
Pas mus kariuomenė, armija buvo tik sovietų laikais, čia tik tarp kitko.
🕐 2013-12-22 20:49 #20
Nu bet tai pagalvokit realistiškiau rimtai čia kai nebuvo jokiu žaidimu žmones tos armijos bijodavo ir melsdavos kad tik negautu kvietimo įstoti į ja o dabar prisižaide tu COD ir BF visokiu veržiasi į ta armija daugybe nuo 12 iki 18 metu žmones tik ir svajoja įstot į ja nors net nežino kad karta nušautas daugiau nebeatsiras ir kai į ji pataikys gyvybes nepasįgydis savaime.
Redaguota 2013-12-22 20:52
🕐 2013-12-22 20:54 #21
lazeris205 parašė:
nu bet tai pagalvokit realistiskiau rimtai cia kai nebuvo jokiu zaidimu zmones tos armijos bijodavo ir melsdavos kad tik negautu kvietimo istoti i ja o dabar prisizaide tu COD ir BF visokiu verziasi i ta armija daugybe nuo 12 iki 18 metu zmones tik ir svajoja istot i ja nors net nezino kad karta nusautas daugiau nebeatsiras

tai kad dabar jokiu karu nevyksta, todel ir eina i ta armija, o seniau tai tu karu budavo ir mano tetis kartu su savo pusbroliu buvo paimtas i armija(i pratybas nes tada visi tuurejo i armija stot) tai mano tetes pusbroli pakviete i kara (nes jis veliau baige pratybas) o teti cia paliko tai tetes pusbrolis kare zuvo. (END OF STORY)
🕐 2013-12-22 21:14 #22
Cerberis parašė:
[quote]lazeris205 parašė:
nu bet tai pagalvokit realistiskiau rimtai cia kai nebuvo jokiu zaidimu zmones tos armijos bijodavo ir melsdavos kad tik negautu kvietimo istoti i ja o dabar prisizaide tu COD ir BF visokiu verziasi i ta armija daugybe nuo 12 iki 18 metu zmones tik ir svajoja istot i ja nors net nezino kad karta nusautas daugiau nebeatsiras

tai kad dabar jokiu karu nevyksta, todel ir eina i ta armija, o seniau tai tu karu budavo ir mano tetis kartu su savo pusbroliu buvo paimtas i armija(i pratybas nes tada visi tuurejo i armija stot) tai mano tetes pusbroli pakviete i kara (nes jis veliau baige pratybas) o teti cia paliko tai tetes pusbrolis kare zuvo. (END OF STORY)[/quote]

Rimčiau pamąsčius , pasaulyje vis dar yra problemų su branduoliniu ginklavimusi , Š.Korėjos diktatūra , Sirija , Iraku ir dar Rusija.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti