📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Parduodu MC GIFT CODE NECARDINTI-Mini konkursas
57 žinutės · 12,464 peržiūros
🕐 2014-01-23 19:02 #16
36,9
🕐 2014-01-23 19:03 #17
Spidax * tu *, galvoji, atiduosi vieną cardintą giftą, tai jau pirkėjų bus? Su tokiom kainom cardintų giftų eik tu atgal iš kur išlindai :DDD juokdarys blin.
🕐 2014-01-23 19:22 #18
dezymvm parašė:
Spidax * tu *, galvoji, atiduosi vieną cardintą giftą, tai jau pirkėjų bus? Su tokiom kainom cardintų giftų eik tu atgal iš kur išlindai :DDD juokdarys blin.

Juokdarį jodarį pienburnį 13 metų netiki kad necardinti yra nieks tavęs nečiulbina varyk tik į lauka, turbūt net karvęs nematęs atsikalbinėja nueik pas psichologę gal biški atplaus tau smegenys susimastysi
🕐 2014-01-23 19:31 #19
13
🕐 2014-01-23 19:35 #20
spidax parašė:
[quote]dezymvm parašė:

Juokdarį jodarį pienburnį 13 metų netiki kad necardinti yra nieks tavęs nečiulbina varyk tik į lauka, turbūt net karvęs nematęs atsikalbinėja nueik pas psichologę gal biški atplaus tau smegenys susimastysi[/quote]
Pūsk nac*ui iš čia snargliau tu nedap*stas visiem giliai poch*i ant tavo nuomonės žasine. Visi žino, kad cardinti, tad pūsk atgal į internatą nepilnavertis snargliau.
🕐 2014-01-23 19:38 #21
dezymvm parašė:
[quote]spidax parašė:
[quote]dezymvm parašė:

Juokdarį jodarį pienburnį 13 metų netiki kad necardinti yra nieks tavęs nečiulbina varyk tik į lauka, turbūt net karvęs nematęs atsikalbinėja nueik pas psichologę gal biški atplaus tau smegenys susimastysi[/quote]
Pūsk nac*ui iš čia snargliau tu nedap*stas visiem giliai poch*i ant tavo nuomonės žasine. Visi žino, kad cardinti, tad pūsk atgal į internatą nepilnavertis snargliau.[/quote]dabar susimuskit del sumauto minecrafto :D
🕐 2014-01-23 19:44 #22
lukinisss parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]spidax parašė:
[quote]dezymvm parašė:

Pūsk nac*ui iš čia snargliau tu nedap*stas visiem giliai poch*i ant tavo nuomonės žasine. Visi žino, kad cardinti, tad pūsk atgal į internatą nepilnavertis snargliau.[/quote]dabar susimuskit del sumauto minecrafto :D[/quote]
Man tai giliai poc*ui ant to yra, bet kai kažkoks * čia * protą, kad jie necardinti, tai jau apsurdas.
🕐 2014-01-23 19:45 #23
spidax parašė:
Ponia panele aš tau neprivalau nes tu net nesiruoši pirkti tad gali užsičiaupti ir postus rinktis kitose temose :)

Pienburni ne tau mane tildyti, dėl cardinimo Lietuvoje nelabai ką galima padaryti, bet tu žinai kad užsiimi nelegalia veikla ? Ir aš tave labai lengvai galiu paduoti kelioms institucijoms :)
🕐 2014-01-23 19:50 #24
25
🕐 2014-01-23 20:12 #25
robesas parašė:
[quote]spidax parašė:
Ponia panele aš tau neprivalau nes tu net nesiruoši pirkti tad gali užsičiaupti ir postus rinktis kitose temose :)

Pienburni ne tau mane tildyti, dėl cardinimo Lietuvoje nelabai ką galima padaryti, bet tu žinai kad užsiimi nelegalia veikla ? Ir aš tave labai lengvai galiu paduoti kelioms institucijoms :)[/quote]
Eik paduok kai sulauksi pilnametystės galėsi šnekėt, o dabar daugelis išnaglėje esat tikram gyvenime pažiūrėčiau ar šokinėtumet aukštai
🕐 2014-01-23 20:18 #26
Aš parduodu necardintus minecraft kodus, taigi norėdamas tai įrodyti atiduodu vieną nemokamai. Čia pats pirmas ženklas kardintojo :DD
🕐 2014-01-23 20:18 #27
spidax parašė:
[quote]robesas parašė:
[quote]spidax parašė:

Pienburni ne tau mane tildyti, dėl cardinimo Lietuvoje nelabai ką galima padaryti, bet tu žinai kad užsiimi nelegalia veikla ? Ir aš tave labai lengvai galiu paduoti kelioms institucijoms :)[/quote]
Eik paduok kai sulauksi pilnametystės galėsi šnekėt, o dabar daugelis išnaglėje esat tikram gyvenime pažiūrėčiau ar šokinėtumet aukštai[/quote]

Kentai , aiškinkitės per Skype'ą , o ne čia gaidinkitės vieni kitus.
🕐 2014-01-23 20:21 #28
R0x0y parašė:
Aš parduodu necardintus minecraft kodus, taigi norėdamas tai įrodyti atiduodu vieną nemokamai. Čia pats pirmas ženklas kardintojo :DD

Žmogau kai mano resursas prisės prie pc duosiu ft
P.S vieno trūksta ir galėsiu rinkti :)
Redaguota 2014-01-23 20:29
🕐 2014-01-23 20:28 #29
spidax parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Žmogau kai mano resursas prisės prie pc duosiu ft[/quote]
Čiulpk gi by*i tu smurgliau. Von iš čia tiktais.
🕐 2014-01-23 20:30 #30
dezymvm parašė:
[quote]spidax parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Žmogau kai mano resursas prisės prie pc duosiu ft[/quote]
Čiulpk gi by*i tu smurgliau. Von iš čia tiktais.[/quote]
Bazarą įvaldęs kačiokas primeta forumo karalių tokiam net boba pist neduotu
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti