🕐 2014-01-23 19:02
36,9
dezymvm parašė:
Spidax * tu *, galvoji, atiduosi vieną cardintą giftą, tai jau pirkėjų bus? Su tokiom kainom cardintų giftų eik tu atgal iš kur išlindai :DDD juokdarys blin.
spidax parašė:
[quote]dezymvm parašė:
Spidax * tu *, galvoji, atiduosi vieną cardintą giftą, tai jau pirkėjų bus? Su tokiom kainom cardintų giftų eik tu atgal iš kur išlindai :DDD juokdarys blin.
dezymvm parašė:
[quote]spidax parašė:
[quote]dezymvm parašė:
lukinisss parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]spidax parašė:
[quote]dezymvm parašė:
spidax parašė:
Ponia panele aš tau neprivalau nes tu net nesiruoši pirkti tad gali užsičiaupti ir postus rinktis kitose temose :)
robesas parašė:
[quote]spidax parašė:
Ponia panele aš tau neprivalau nes tu net nesiruoši pirkti tad gali užsičiaupti ir postus rinktis kitose temose :)
spidax parašė:
[quote]robesas parašė:
[quote]spidax parašė:
R0x0y parašė:
Aš parduodu necardintus minecraft kodus, taigi norėdamas tai įrodyti atiduodu vieną nemokamai. Čia pats pirmas ženklas kardintojo :DD
spidax parašė:
[quote]R0x0y parašė:
Aš parduodu necardintus minecraft kodus, taigi norėdamas tai įrodyti atiduodu vieną nemokamai. Čia pats pirmas ženklas kardintojo :DD
dezymvm parašė:
[quote]spidax parašė:
[quote]R0x0y parašė: