📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Alaus iššūkis
42 žinutės · 9,560 peržiūros
🕐 2014-02-18 15:45 #31
FeelingHigh parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]novix parašė:
Manau butu protingiau :D

Alkoholikų smegenų supratimu tai "Dar baisiau už alų!" :D[/quote]

Kažkada bandžiau gurkštelt tokio dalyko... paragavęs čiut neapsivėmiau...[/quote]

O nuo ko čia galima apsivemt? Čia tiesiog vitaminų kokteilis.

Nebent tavo kepenys smarkiai sako NE šiam daigtui.
🕐 2014-02-18 15:48 #32
FrontView parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]novix parašė:
Manau butu protingiau :D

Alkoholikų smegenų supratimu tai "Dar baisiau už alų!" :D[/quote]

Kažkada bandžiau gurkštelt tokio dalyko... paragavęs čiut neapsivėmiau...[/quote]

O nuo ko čia galima apsivemt? Čia tiesiog vitaminų kokteilis.

Nebent tavo kepenys smarkiai sako NE šiam daigtui.[/quote]

Ko norėt , tada aš buvau gal 12 metų ir rijau saldainius kaip pasiutęs:D
🕐 2014-02-18 15:57 #33
Blin čia mada ar kas ,kad išgert 0.5 alaus ant karto ? Čia juokai, va tarkim sugert su manim ir nesmigt va čia būtu tau rimts iššūkis . Jei aš smigčiau pirmas ,va čia jau būtu pasiekimas .
Bet kadangi aš nevartojo beveik alkoholio nuo naujų metų ,tai gal ir nesudėtinga būtu .
Bet kaip ir minėjau išgerti 0.5 ,patinkančio tikrai nėra sunku .
🕐 2014-02-18 16:05 #34
Dowexx parašė:
Blin čia mada ar kas ,kad išgert 0.5 alaus ant karto ? Čia juokai, va tarkim sugert su manim ir nesmigt va čia būtu tau rimts iššūkis . Jei aš smigčiau pirmas ,va čia jau būtu pasiekimas .
Bet kadangi aš nevartojo beveik alkoholio nuo naujų metų ,tai gal ir nesudėtinga būtu .

Jiem tai cia mission impossible :DDD
🕐 2014-02-18 16:21 #35
TheImprezaWRX parašė:
toks cia ir issukis 1 bokala isgert ir isvis kam gert ta alu? jis net neskanus:)...

Bent vienas tiesa sako, ir apskritai alkoholio skonis labai bjaurus. O viskis toks slykstine. (puke)
🕐 2014-02-18 16:38 #36
Dowexx parašė:

Man tai cia mission imposibru :D
🕐 2014-02-18 17:19 #37
Pavelas parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:
toks cia ir issukis 1 bokala isgert ir isvis kam gert ta alu? jis net neskanus:)...

Bent vienas tiesa sako, ir apskritai alkoholio skonis labai bjaurus. O viskis toks slykstine. (puke)[/quote]
+1(y)
🕐 2014-02-18 18:12 #38
Dabar pieno challenges daro...Žinot, daug kas geria pieną nebūtina juk visko viešinti, nes tai atrodo kvailai. Visko galima gerti su saiku. P.s. aluje daug vitamino B! :D Taigi, kam apie tai beprasmiškai kalbėti, žinau, kad dabar mažėja jaunų žmonių, kurie vartoja alkoholį, sportuoja ir gyvena sveikai, Aš už tokius :)
🕐 2014-02-18 18:19 #39
colapticus parašė:
Dabar pieno challenges daro...Žinot, daug kas geria pieną nebūtina juk visko viešinti, nes tai atrodo kvailai. Visko galima gerti su saiku. P.s. aluje daug vitamino B! :D Taigi, kam apie tai beprasmiškai kalbėti, žinau, kad dabar mažėja jaunų žmonių, kurie vartoja alkoholį, sportuoja ir gyvena sveikai, Aš už tokius :)
pfff mažėja? Mano klasei gal tik kokie 5 žmonės nerūko ir negeria (30 iš viso klasei yra)
🕐 2014-02-18 18:28 #40
TheImprezaWRX parašė:
[quote]colapticus parašė:
pfff mažėja? Mano klasei gal tik kokie 5 žmonės nerūko ir negeria (30 iš viso klasei yra)[/quote]

Ir koks jų amžius?
🕐 2014-02-18 18:31 #41
TheImprezaWRX parašė:
pfff mažėja? Mano klasei gal tik kokie 5 žmonės nerūko ir negeria (30 iš viso klasei yra)[/quote]

Senoki duomenys, bet vistiek (statistika): http://www.delfi.lt/news/daily/education/tyrimas-beveik-30-proc-13-14-metu-moksleiviu-ruko-beveik-40-proc-vartoja-alkoholi.d?id=60282817

Taigi, nevartojančių yra daugiau :) Manau šis skaičius keisis, bet į teigiamą pusę.
🕐 2014-02-18 18:44 #42
colapticus parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:

Senoki duomenys, bet vistiek (statistika): http://www.delfi.lt/news/daily/education/tyrimas-beveik-30-proc-13-14-metu-moksleiviu-ruko-beveik-40-proc-vartoja-alkoholi.d?id=60282817

Taigi, nevartojančių yra daugiau :) Manau šis skaičius keisis, bet į teigiamą pusę.[/quote] Nu nzn nzn mano sulei maždaug 85-90% rūko ir 90-95%geria ir pastebėjau kaip rukimas ir gėrimas keičia žmonės vienas draugas kol nerūkė negėrė buvo normalus o dbr pradėjo rūkyt gert tj dbr toks d.a.l.b.a.j.o.b.a.s pasidarė net gaila žmogaus :(
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti