Stoparnikas parašė:
As cia prie topacio :D, kaip aley opa uzkabint ?
Spaudi LT, X ir nutrauk LS i tą pusę kur bėga žaidėjas, iškarto kibins jam ta navesą. ( Čia ant xbox 360 controllerio, ant keyboardo nežinau )
TRIX parašė:
Aišku, dėl tritaškių dabar žinosiu. :) O mano žaidėjas yra PG, būtų gerai, kad galėtų pataikyti iš vidutinio nuotolio, aišku iš tritaškio (bet nepataiko :D ), na ir kad krautų iš viršaus. O gal su gynyba dar koks neblogas skill'as yra? Kuris duotų naudos.
Gynybos signature skillu geriau visai nenaudok, visiškai nereikalingi jie. Aš be jokiu gynybos skillų su savo 6.7 PG vedu lyga blokais (3.5) ir stealais (8.0). Jeigu nori kad pataikytu iš vidutinio, ir geriau iš tritaškių, pasidaryk legends training camp pas larry birdą, jump shots. Kad krautu, pas jordana Dunks and layups. Ir šiaip siūliau, jeigu nepataiko iš tritaškio, pabandyk įvairias formas ir jumpshotus, kai sakiau kad neimanoma čia jų įmest, buvau blogą užsidėjęs, pakeičiau - esu top 3 pagal tritaškių pataikymą.
TRIX parašė:
Tai aley op'ui irgi reikia būti pilnai išsilavinus kažkokius tai skill'us ir dar signature skill'us reikia užsidėti. :D
Nieko ten nereikia turėti. Geriausia alley oopus daryti per fastbreak, va taip: http://www.part.lt/perziura/9ab431062341696ef2a7c442951d41bc733.png
Raudona spalva - allyeopas. Tuščias rutuliukas - puolėjas, su kryžiuku - gynėjas.
RRoH parašė:
TRIX - Kokį jumpshotą naudoji ? Geriausi Signature skills (mano manymu) yra posterizer, cash and shoot, deadeye, LeBron Coast to Coast, flashy pass ir highlight film.
Kam tas posterizer? Jeigu gerai dunką užsikėlęs jis ir taip delios per tuos gynėjus. Catch* and shoot irgi nereikalingas. Coast to coast irgi, nes jis beveik nepadeda. Flashy pass - visiškai nereikalinga taipogi. Hilight film - nusipirk gražius dėjimus ir taip gerai dėlios
Mano Atletiško pg signature skillai: Deadye, Gatorade Perform Pack, Dimer, Alley ooper, Defensive Anchor.
Beje, kada yra finalas, ar pusfinalis? Kiek reikia sužaist varžybų?
Šiaip normalus sezonas yra 82 rungtynės. Nežinau kodėl, bet pas mane sezonas pasibaigia iškarto po 55, po all star weekendo, pas draugus visas sezonas, pas mane puse, su 3 žaidėjais bandžiau.
A užteks atsakymu? Dar turit klausimų? rašykit, viską žhinau.