📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
(League of Legends) Patarimai naujokui
70 žinutės · 15,307 peržiūros
🕐 2014-03-07 14:24 #16
FeelingHigh parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]dumblas parašė:
1. East pilna lenkų kurie tikrai užknisa knisdami protą juodai (patirtis- 4 iš 5 knisa portą ir nusišneka juodai). West būna kad lūžta, bet priprantama :D
2. Pasakyk, kur jų nėra?
3. kai išmoksi žaisti nebent :)
4. Nėra geriausių champ, yra tie už kuriuos moki žaisti. Patarimas. BloodyZero minėjo Teemo. Tai jeigu jį išbandysi neįsikabink jo. 100 procentų pritariu, kad geras champas, LoL toks dalykas kad negalima lošti vien už vieną champ (nemaišom su įvaldymu, nes tikrai reikia turėti main champ)

Ok . Dėl champ'ų jau seniai aišku.
BTW radaua šitą prikolą :D :
http://forums.na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=696945&d=1370176821[/quote]

Daug kas sako neimti teemo i rankedus, lievas champas, nepadeda teamfightuose. Taip yra tik del to, kad dauguma teemo useriu su juo zaist nemoka. Nemoka pasinaudoti tinkamai jo shroomais ir jo mobilumu, blind dartu. Man vapshe op champas.[/quote]

Tai pradžiai tada imsiu Teemo ir viskas. Beje ar tiesa , kad match'uose galima imt tik skirtingus champ'us ?[/quote]

Niekas neliepia imi teemo, paimk ir prasimokink zaisti uz tokius champus, kaip jax/renekton/master yi. Veliau ziurek, kaip tau seksis toliau.
🕐 2014-03-07 15:07 #17
Nebuk durnas, neimk teemo
🕐 2014-03-07 15:14 #18
zapas parašė:

Tegul ima ką nori...
O šiaip į top'ą patarčiau kokį Garen'ą, pigus ir labai lengvas champ'as.
🕐 2014-03-07 15:54 #19
Weste nesu loses, bet daug girdejau apie lagus (na tau turbut jau px nes jau losi kazkuriam regione). Siaip kaip pradedantysis galetum bandyt jax, master yi.
🕐 2014-03-07 17:27 #20
zapas parašė:

Too late , paėmiau Teemo.
🕐 2014-03-07 17:36 #21
AwesomeGuy parašė:
[quote]zapas parašė:

Tegul ima ką nori...
O šiaip į top'ą patarčiau kokį Garen'ą, pigus ir labai lengvas champ'as.[/quote]

O kokius tu champ'us naudoji?
Redaguota 2014-03-07 17:36
🕐 2014-03-07 18:43 #22
As tai ir pradejau lost LoL mazdaug pries 2 savaites... Is pradziu nieko nesupratau, bet truputi draugai apsviete, pats pasidomejau ir kaip ir neblogai :D patarciau isbandyt Ashe, bent jau man jis patinka nes ranged champas, supportas... Sekmes losiant :)
🕐 2014-03-07 18:48 #23
FeelingHigh parašė:
[quote]AwesomeGuy parašė:
[quote]zapas parašė:

Tegul ima ką nori...
O šiaip į top'ą patarčiau kokį Garen'ą, pigus ir labai lengvas champ'as.[/quote]

O kokius tu champ'us naudoji?[/quote]

Va visi champ'ai, kuriuos turiu:

Tai karts nuo karto su kiekvienu pažaidžiu.
🕐 2014-03-07 18:59 #24
AwesomeGuy parašė:
[quote]AwesomeGuy parašė:
[quote]zapas parašė:

Tegul ima ką nori...

O kokius tu champ'us naudoji?[/quote]

Va visi champ'ai, kuriuos turiu:

Tai karts nuo karto su kiekvienu pažaidžiu.[/quote]

Ok. Kaip matau neblogai pavaręs :D
O kaip yra su Warwick ir Nasus? Verta turėt tokius champ'us?
Redaguota 2014-03-07 19:00
🕐 2014-03-07 19:02 #25
Vieninteli gera dalyka sitas slamstas turi, tai yra Varus, Blitkraigas, Tresh ir Nautilus, pastarieji del MLG hooks, o varus, ten tai * nesmaone is dalies :D no scope 420 1 hit arrow pasidarai ir varai sau...
🕐 2014-03-07 19:04 #26
9R33D parašė:
Vieninteli gera dalyka sitas slamstas turi, tai yra Varus, Blitkraigas, Tresh ir Nautilus, pastarieji del MLG hooks, o varus, ten tai * nesmaone is dalies :D no scope 420 1 hit arrow pasidarai ir varai sau...

Tarkim aš pilnai supratau ką tu parašei...
🕐 2014-03-07 19:07 #27
FeelingHigh parašė:
[quote]9R33D parašė:

Tarkim aš pilnai supratau ką tu parašei...[/quote]

lot 2 learn 4 u then... sad story
🕐 2014-03-07 19:09 #28
9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:

lot 2 learn 4 u then... sad story[/quote]

Grammar , it makes sense...
🕐 2014-03-07 19:23 #29
FeelingHigh parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:

Grammar , it makes sense...[/quote]

Ne grammar esme, viskas iskaitoma, tiesiog nezinai ka reiskia "MLG no scope 420" ir pns. dalykai
Redaguota 2014-03-07 19:23
🕐 2014-03-07 19:25 #30
9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:

Grammar , it makes sense...[/quote]

Ne grammar esme, viskas iskaitoma, tiesiog nezinai ka reiskia "MLG no scope 420" ir pns. dalykai[/quote]

Su šia fraze tu man labai neši į šitą veikėją:

(No offense)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti