📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
(League of Legends) Patarimai naujokui
70 žinutės · 15,306 peržiūros
🕐 2014-03-08 08:15 #46
FeelingHigh parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]antanas98 parašė:
As tai ir pradejau lost LoL mazdaug pries 2 savaites... Is pradziu nieko nesupratau, bet truputi draugai apsviete, pats pasidomejau ir kaip ir neblogai :D patarciau isbandyt Ashe, bent jau man jis patinka nes ranged champas, supportas... Sekmes losiant :)

Ashe? Prajuokinai :D... Ashe yra vienas lieviausiu adc champu, support niekad net nepavadinciau. Su ja turi but atk.ales, nes antraip yra tikimybe kad greit mirsi, ypac budamas naujokas[/quote]

Jo , už Ashe reik mokėt žaist + sunku (bent man) , o vat su Teemo arba Jax einas visai neblogai (bet va užknisa , kad per greit užsilenkiu) :D[/quote]

Ashe late game yra kieta jai moki žaist. O su jax kai žaidi reikia mokėt buildint, kad gerą dmg padarytum ir nemirtum greit :D
🕐 2014-03-08 09:43 #47
Intres parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]antanas98 parašė:
As tai ir pradejau lost LoL mazdaug pries 2 savaites... Is pradziu nieko nesupratau, bet truputi draugai apsviete, pats pasidomejau ir kaip ir neblogai :D patarciau isbandyt Ashe, bent jau man jis patinka nes ranged champas, supportas... Sekmes losiant :)

Ashe? Prajuokinai :D... Ashe yra vienas lieviausiu adc champu, support niekad net nepavadinciau. Su ja turi but atk.ales, nes antraip yra tikimybe kad greit mirsi, ypac budamas naujokas[/quote]

Jo , už Ashe reik mokėt žaist + sunku (bent man) , o vat su Teemo arba Jax einas visai neblogai (bet va užknisa , kad per greit užsilenkiu) :D[/quote]

Ashe late game yra kieta jai moki žaist. O su jax kai žaidi reikia mokėt buildint, kad gerą dmg padarytum ir nemirtum greit :D[/quote]

O su Teemo kiek žaidžiau , reik mokėt laiku pasitraukt , nes kitaip tapsi "patrankų mėsa".
🕐 2014-03-08 10:13 #48
FeelingHigh parašė:
[quote]Intres parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]antanas98 parašė:

Ashe late game yra kieta jai moki žaist. O su jax kai žaidi reikia mokėt buildint, kad gerą dmg padarytum ir nemirtum greit :D[/quote]

O su Teemo kiek žaidžiau , reik mokėt laiku pasitraukt , nes kitaip tapsi "patrankų mėsa".[/quote]

Patarimas, kai imi spelus imk flash/barrier, o ne flash/ignite. Ypac efekytyvus early game.
🕐 2014-03-08 18:47 #49
Ok. Patį žaidimo principą beveik pagavau , bet vistiek yr spragų.
O kaip yra su runom? Kokias patartumėt pirkt , o kurių vengti?
🕐 2014-03-08 18:57 #50
runu nepirk kol esi mazo lygio,kai busi nuo 28-30 tada pirki tier 3 runas,ir jeigu norit kas palost rasykit pm(tik EUW)
Redaguota 2014-03-08 19:01
🕐 2014-03-08 19:07 #51
Geriausias Lietuvos streameris http://www.twitch.tv/perikuras
Pažiūrėkit gal išmoksit kažkiek lošt ;)
Redaguota 2014-03-08 19:07
🕐 2014-03-08 19:26 #52
FeelingHigh parašė:

Turi du rune page'us. Patarciau daryti standartinius AP/AD champams.

AP: 9xGreater Mark of Magic Penetration, 9xGreater Seal of Armor, 9xGreater Glyph of Ability Power, 3xGreater Quint of Ability power(teemo spec runas darau su magic penetration quints)

AD: 9xGM of Attack Power, 9xGS of Armor, 9x GG of Scaling Magic Resist, 3xQuints of Attack Power.
🕐 2014-03-08 19:36 #53
BloodyZero parašė:

Turi du rune page'us. Patarciau daryti standartinius AP/AD champams.

AP: 9xGreater Mark of Magic Penetration, 9xGreater Seal of Armor, 9xGreater Glyph of Ability Power, 3xGreater Quint of Ability power(teemo spec runas darau su magic penetration quints)

AD: 9xGM of Attack Power, 9xGS of Armor, 9x GG of Scaling Magic Resist, 3xQuints of Attack Power.[/quote]

Ką tie AD ir AP reiškia ?
🕐 2014-03-08 19:41 #54
Attack power ir Ability power
🕐 2014-03-08 20:03 #55
Nepykit gi taip, zmones :D tiesiog kaip ir BloodyZero sake, atraskit champa kuris patinka, o man patinka Ashe, ir mano manymu uz ja nera labai sunku zaisti ;)
🕐 2014-03-08 20:28 #56
antanas98 parašė:
Nepykit gi taip, zmones :D tiesiog kaip ir BloodyZero sake, atraskit champa kuris patinka, o man patinka Ashe, ir mano manymu uz ja nera labai sunku zaisti ;)

Nera sunku, kol neatejai i rankedus. O dabar zaisk ir dziaukis :D Ateisi i rankedus, atsistosi i lane'a pries kokia jinx ir sedesi 0-10 su 70 farmo 20-oje zaidimo minuteje :D
🕐 2014-03-08 20:45 #57
is pradziu isbandykit kur eisit (top/mid/jungle/adc/supp) po to pasirinkit 1 pagrindini ir mokykites,o 28 kazkur ligyje jau kitur mokykites nes prasides rankedai 30 ir bus pick orderis ir kartais negausit savo norimos pozicijos
🕐 2014-03-08 20:56 #58
lukenis456 parašė:
is pradziu isbandykit kur eisit (top/mid/jungle/adc/supp) po to pasirinkit 1 pagrindini ir mokykites,o 28 kazkur ligyje jau kitur mokykites nes prasides rankedai 30 ir bus pick orderis ir kartais negausit savo norimos pozicijos

Tegul mokinasi minimum 2 lane'ais zaisti. Kitaip rankeduose visiskas ragas bus. Ten gali isvis savo lane'o negauti, nes Bronze-silver-dalinai gold pilna troliu kuriem px bus pick order ir visi tavo norai.
🕐 2014-03-08 21:21 #59
Pirma diena ir va mano rezultatai (galit šiek tiek pasijuokt :D) :
http://www.lolking.net/summoner/euw/53853000#matches/1362147217
🕐 2014-03-08 22:12 #60
FeelingHigh parašė:
Pirma diena ir va mano rezultatai (galit šiek tiek pasijuokt :D) :
http://www.lolking.net/summoner/euw/53853000#matches/1362147217

Patarimas:

Naudokis kuriais nors build'ais iš čia:http://www.mobafire.com/

Ir nepirko jokių runų. Bereikalingas pinigų švaistymas tau dabar. Kai būsi 20lvl tada tik pradėk pirkt ir tai, tik tier 3.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti