SENPAY parašė:
mane tai uzknisa kad jie taip nepagarbiai elgiasi su maistu, ir svaisto ji veltui kol tuo paciu metu afrikoj zmones badauja. jei neturi kur pinigus kist tai tegu labdarai paaukoja
Dar bl vienas dramatikas..
Tas žmogus daro ką JIS NORI. Jis daro tai AMERIKOJE, o ne afrikoje, ir iš savo pinigų. Jeigu tie afrikiečiai nebūtų tinginiai, nebūtų tokie vargšeliai.
Ir šiaip ne vien afrikoj žmonės badauja..
Redaguota 2014-03-16 20:14
EXTENZZO parašė:
[quote]SENPAY parašė:
mane tai uzknisa kad jie taip nepagarbiai elgiasi su maistu, ir svaisto ji veltui kol tuo paciu metu afrikoj zmones badauja. jei neturi kur pinigus kist tai tegu labdarai paaukoja
Dar bl vienas dramatikas..
Tas žmogus daro ką JIS NORI. Jis daro tai AMERIKOJE, o ne afrikoje, ir iš savo pinigų. Jeigu tie afrikiečiai nebūtų tinginiai, nebūtų tokie vargšeliai.
Ir šiaip ne vien afrikoj žmonės badauja..[/quote]
Kalbant apie Afriką , tai tu nesi teisus , nes pagrinde po dekolonizacijos , stipresnėse Afrikos šalyse įsivyravo diktatūra. Dėl to žmonės stiprino ginklavimąsi , o ne žemės ūkį , o silpnesnių valstybių gyventojai buvo išnaudojami anglių , aukso , deimantų kasyboje (kaip pigi darbo jėga) , prekyboje žmonėmis arba į juos išvis nekreipdavo dėmesio.
Redaguota 2014-03-16 21:49
Na, australas, amerikietis, sumaišiau - visgi toli nuo afrikos. Jam turbūt mažiausiai rūpi tie žmonės, o jis daro ką nori..
@FeelingHigh - aš tai suprantu, bet kolonizacija vyko prieš nemažai laiko..jeigu tada negalėjo, tai bent dabar gali stengtis kažką daryti.
Anyways, baigiam tą temą.
Labai neįprastas kanalas, puiki idėja aišku, nes LT youtuberiai (kur turi 10-100 sub) tik Minecraft kuria, įdomu kažką naujo pamatyt! :)
Taip ir toliau!
Labai dekui jusu palaikymas man labai svarbus :)
Šaunuolis (y) Vis kažkas įdomaus :)
Dekui :) tiesiog jei nesunku paspauskit zenkliuka prenumeruoti ir jus tikrai nepasigailesit nes laukia daug labai idomiu video :) Kitas mano planuojamas video yra kaip pasidaryti gazuota gerima :)))
Tikiuosi kanalas augs ir toliau. :) kazka naujo kuri ir tai idomu. Sekmes.
Redaguota 2014-03-17 18:28
(y) Paprasta, bet išradinga :)