Crackintas MP kaip MMORPG private.Viskas taip gražu ir atrodo lyg legalus, bet iš šūdo varškės nepadarysi.
As turiu crackinta csgo ir pas mane gan gerai veikia
Crack'intas CS: GO š*do vertas , geriau jau jį nusipirkt atitaikius tinkamą momentą (kai vyksta kokia akcija ir pan.) , nes nei drop'ų (su ginklų skin'ais ar lipdukais) gausi , nei pažaisi sklandžiai.
Redaguota 2014-03-17 16:21
MrAntiFun parašė:
Gerai atsisisunciau inctaliavau o gal zinai kaip anglu kalba pasidaryti ? Nes ten kai inctaliavo pasidariau anglu bet visas game rusu k.
Surandi tarp game direktorijos .ini failą. Man atrodo vadinis rev ir ten kur parašyta Russian perdėk su English.
Machinery parašė:
Crackintas MP kaip MMORPG private.Viskas taip gražu ir atrodo lyg legalus, bet iš šūdo varškės nepadarysi.
Galit kas nors man paaiškint kur šiam sakinį logiką ir ką jis galvoi turėjo?
FeelingHigh parašė:
Crack'intas CS: GO š*do vertas , geriau jau jį nusipirkt atitaikius tinkamą momentą (kai vyksta kokia akcija ir pan.) , nes nei drop'ų (su ginklų skin'ais ar lipdukais) gausi , nei pažaisi sklandžiai.
Viskas veikia puikiai, kaip sakiau ankstesniame komentare
YRA VISI ĮMANOMI ITEMAI Dabar dar karta akliems
YRA VISI ITEMAI KURIUOS ĮMANOMA GAUTI PER LEGALŲ ŽAIDIMĄ ATRAKINTI IŠ KARTO Jeigu dar atsiras kuris panašią žinute parašys tai jau galima bus degradavusiu laikyt. Aš pats turiu orginalų cs go taip pat, bet crackintas man tinka puikiai kadangi galiu išbandyti bet kokias lipduku ir ginklų skinų kombinacijas ir pasižiūrėti kas geriau atrodo.
Redaguota 2014-03-17 16:25
Mano nuomone, tai kas is tu skinu, jei juos visi turi?
Rexagon parašė:
Tas , kad tų skin'ų yra tūkstančiai , kai gauni dėžę , net nežinai kas tau papuls , o duoda random būdu.
Redaguota 2014-03-17 16:50
Rexagon parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Rexagon parašė:
Tas , kad tų skin'ų yra tūkstančiai , kai gauni dėžę , net nežinai kas tau papuls , o duoda random būdu.[/quote]
Tai galima is market nusipirkt jei butent kazkokio skino norisi.[/quote]
Pinigų negaila leist kai už patį žaidimą ir taip sumokėjes? Gerai aš priimsiu šitą iššukį kur auksčiau paminėjo. Nufotkinsiu visus skin iš .ru versijos.

Prašom, galėčiau visus itemus nufotkint, bet daug darbo ir tingisi.
Redaguota 2014-03-17 18:45
sveiki, o šį csgo galima per tunngle lan losti?
akcija buvo 2eurai bl taip norejau nusipirkti is steamo tik korteles neturiu o is paypal'o moketi negaliu nes jis unverifyed o kad padaryt verifyed banko korteles reike vel problema tai gereu lauksiu kol normalu galesiu nusipirkt o ne crackinta nes su crackintu kaskaip lievai nepilnavertis zaidimas o su normaliu tu daugiau visko duodama neturi jaudintis: ar isejo update , kaip isirasyti update , kur rasti update. Jei koks erroras ar kasnors jokiose forumose nerasi info apie ji.
Gereu jau ilgiau palaukti ir leagalu isigyti negu crackinta :DD
Seip volvo sugadino visa ceso sistema, 1.6 ir css skinus pats isikeli kokius nori ir viskas, o cia kas dabar - pirkti? Moketi uz pikselius ant tavo ginklo? Nu jo... Bet tai nekeicia fakto kad crackintas yra crap... Juolab kai tokius akcijos po 2 eurus :D ir negali zmones nusipirkti tai....