Žmonės, man senesnės versijos šio žaidimo lagindavo žiauriai. Dabar 40 fps-30 tai tikrai nėra blogai, turbūt po paskutinio update sutvarkė ta optimalizacija... O dėl rusu nūūū atsiprašau suklydau:D
Redaguota 2014-04-18 13:09
Viskas veikia normaliai, prisijungiau.
Mano nickas EXTENZZO, dėl skype į pm.
galetu mapa duot kai atsirandi nes durnai kai nezinai kur kas kame nebent senai zaides jau atmintinai ismokes ir draugus sunku susigaudit o siaip kas norit pabandyt tai as dayz.ml servuose losiu i pm.
Redaguota 2014-04-18 14:44
Idomu idomu reiks gal pabandyt :D
na as irgi mazdaug jau zinau i orouosta nueini ten pilna visko apsiginklavau pasiemiau geriausia apranga o toliau nzn ka daryt saudit kas juda ar ka :D
EXTENZZO parašė:
[quote]razynka86 parašė:
na as irgi mazdaug jau zinau i orouosta nueini ten pilna visko apsiginklavau pasiemiau geriausia apranga o toliau nzn ka daryt saudit kas juda ar ka :D
Susidėti su kitais gamerio nariais, jiems padėti, kitus klanus taškyti ir pnš.
Būtų gerai į kokį Teamspeak kanalą sueiti, tik kad pusė turbūt net nekalbės kaip visada.[/quote]
Atsimenu vakar draugas davė palošt DayZ , tai pasakysiu tik tiek , kad nieku gyvu neikit į Green Mountain , nes ten dažnai sėdi visoki moliai camper'iai su snaiperiais + pati vieta gana kraupi , pats vos neperš*kau nudėjęs čiūvą , kuris sėdėjo su snaiperiu. :D
Redaguota 2014-04-18 15:16
pas mane nesionke imanoma butu susikalbet nes kiek zinau integruotas mikrafas hujovai girdisi?