📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Gal kas nori palošt DayZ standalone?
128 žinutės · 25,098 peržiūros
🕐 2014-04-18 12:24 #16
razynka86 parašė:
man kompas geras bet velka vos ant normal blogai optimizuotas zombiu mazai ir tie patis dazniausiai kurnors uzsibugine laksto kiaurai sienas o servu yra http://www.dayz.ml cia rusu bet 6 servai yra veikia kuo puikiausiai net paaiskinta kaip ka padaryt.

- kad rusų.
- kad dažniausiai pilnas.
Tikrai geresnių galima rasti.
🕐 2014-04-18 13:09 #17
Žmonės, man senesnės versijos šio žaidimo lagindavo žiauriai. Dabar 40 fps-30 tai tikrai nėra blogai, turbūt po paskutinio update sutvarkė ta optimalizacija... O dėl rusu nūūū atsiprašau suklydau:D
Redaguota 2014-04-18 13:09
🕐 2014-04-18 13:13 #18
razynka86 parašė:
man kompas geras bet velka vos ant normal blogai optimizuotas zombiu mazai ir tie patis dazniausiai kurnors uzsibugine laksto kiaurai sienas o servu yra http://www.dayz.ml cia rusu bet 6 servai yra veikia kuo puikiausiai net paaiskinta kaip ka padaryt.

Daug mėginau dayz lost rasdavau servu jie žiaurei nepastovus arba reik pribunbasu. tai tiesiog nervindavo. paskiau užėjau kažkaip čia ir ziuriu servo pingas tikrai neblogas nelagina ir pastovus. vo tas į plusa.updatis nervina kai eikia parsisiust..
🕐 2014-04-18 14:24 #19
davis parašė:
[quote]razynka86 parašė:

Daug mėginau dayz lost rasdavau servu jie žiaurei nepastovus arba reik pribunbasu. tai tiesiog nervindavo. paskiau užėjau kažkaip čia ir ziuriu servo pingas tikrai neblogas nelagina ir pastovus. vo tas į plusa.updatis nervina kai eikia parsisiust..[/quote]
updeitai automatiskai atsinaujina tik reik parsisiust gera versija bent jau pas mane nera problemu tik kad apie 30% zaidimo rusiskai raso 70% angliskai tas truputi nervina
🕐 2014-04-18 14:37 #20
Viskas veikia normaliai, prisijungiau.
Mano nickas EXTENZZO, dėl skype į pm.
🕐 2014-04-18 14:43 #21
galetu mapa duot kai atsirandi nes durnai kai nezinai kur kas kame nebent senai zaides jau atmintinai ismokes ir draugus sunku susigaudit o siaip kas norit pabandyt tai as dayz.ml servuose losiu i pm.
Redaguota 2014-04-18 14:44
🕐 2014-04-18 14:43 #22
Idomu idomu reiks gal pabandyt :D
🕐 2014-04-18 14:44 #23
razynka86 parašė:
galetu mapa duot kai atsirandi nes durnai kai nezinai kur kas kame nebent senai zaides jau atmintinai ismokes ir draugus sunku susigaudit o siaip kas norit pabandyt tai as dayz.ml servuose losiu i pm.
tai mapas internete :D
ir aš jau atmintinai kažkiek žinau ir draugus nesunku susirast...
🕐 2014-04-18 14:54 #24
razynka86 parašė:

Per lengva būtų, be mapo daug įdomiau bent jau pradžioj. Tikslas yra maistas ir bent kokia nors ginkluotė, poto svarbu žemėlapis ir kt. įrankiai.
ArmA2 DayZ atsilošęs tai žinau kas kur, sunkiausia bus rast looto kai tiek žmonių ir tik kas 3h restart.
🕐 2014-04-18 15:03 #25
na as irgi mazdaug jau zinau i orouosta nueini ten pilna visko apsiginklavau pasiemiau geriausia apranga o toliau nzn ka daryt saudit kas juda ar ka :D
🕐 2014-04-18 15:04 #26
razynka86 parašė:
na as irgi mazdaug jau zinau i orouosta nueini ten pilna visko apsiginklavau pasiemiau geriausia apranga o toliau nzn ka daryt saudit kas juda ar ka :D

Susidėti su kitais gamerio nariais, jiems padėti, kitus klanus taškyti ir pnš.
Būtų gerai į kokį Teamspeak kanalą sueiti, tik kad pusė turbūt net nekalbės kaip visada.
🕐 2014-04-18 15:06 #27
EXTENZZO parašė:
[quote]razynka86 parašė:

Būtų gerai į kokį Teamspeak kanalą sueiti, tik kad pusė turbūt net nekalbės kaip visada.[/quote]o aš nebijau kalbėt..
🕐 2014-04-18 15:12 #28
EXTENZZO parašė:
[quote]razynka86 parašė:

Būtų gerai į kokį Teamspeak kanalą sueiti, tik kad pusė turbūt net nekalbės kaip visada.[/quote]

Atsimenu vakar draugas davė palošt DayZ , tai pasakysiu tik tiek , kad nieku gyvu neikit į Green Mountain , nes ten dažnai sėdi visoki moliai camper'iai su snaiperiais + pati vieta gana kraupi , pats vos neperš*kau nudėjęs čiūvą , kuris sėdėjo su snaiperiu. :D
Redaguota 2014-04-18 15:16
🕐 2014-04-18 15:21 #29
FeelingHigh parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]razynka86 parašė:

Būtų gerai į kokį Teamspeak kanalą sueiti, tik kad pusė turbūt net nekalbės kaip visada.[/quote]

Atsimenu vakar draugas davė palošt DayZ , tai pasakysiu tik tiek , kad nieku gyvu neikit į Green Mountain , nes ten dažnai sėdi visoki moliai camper'iai su snaiperiais + pati vieta gana kraupi , pats vos neperš*kau nudėjęs čiūvą , kuris sėdėjo su snaiperiu. :D[/quote]Visur tų kamperiu privisę :D
🕐 2014-04-18 15:25 #30
pas mane nesionke imanoma butu susikalbet nes kiek zinau integruotas mikrafas hujovai girdisi?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti