📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Gal kas nori palošt DayZ standalone?
128 žinutės · 25,105 peržiūros
🕐 2014-04-18 20:27 #121
davis parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:
[quote]davis parašė:
kaip?
mėgink eit link airfieldo . bet buk apsiginklavęs.[/quote]
:D jokiu daiktu nerandu visai kazkur atspawnino nezina kur nei zombiu nei zmoniu nei kokiu nors daiktu nieko ner :D[/quote] Prie spawn pointu nieko ir nerasi turi paeit toliau į miestą.[/quote] tj einu kelis miestus praejau bet tj net mape ju nera :D aj uzkniso kazkaip jau rytoj reiks palost. gal jums kai turit daiktu idomiau lost bet manes kol kas nelabai uzkabino sitas game:D
Redaguota 2014-04-18 20:28
🕐 2014-04-18 20:28 #122
TheImprezaWRX parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
kaip?
:D jokiu daiktu nerandu visai kazkur atspawnino nezina kur nei zombiu nei zmoniu nei kokiu nors daiktu nieko ner :D[/quote] Prie spawn pointu nieko ir nerasi turi paeit toliau į miestą.[/quote] tj einu kelis miestus praejau bet tj net mape ju nera :D aj uzkniso kazkaip jau rytoj reiks palost. gal jums kai turit daiktu idomiau lost bet manes kol kas nelabai uzkabino sitas game:D[/quote] jei iki tulgas daeitum pradėtum just žaidimą pamenu pirmom dienom man tas pats buva ;)
🕐 2014-04-18 20:31 #123
davis parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
kaip?
:D jokiu daiktu nerandu visai kazkur atspawnino nezina kur nei zombiu nei zmoniu nei kokiu nors daiktu nieko ner :D[/quote] Prie spawn pointu nieko ir nerasi turi paeit toliau į miestą.[/quote] tj einu kelis miestus praejau bet tj net mape ju nera :D aj uzkniso kazkaip jau rytoj reiks palost. gal jums kai turit daiktu idomiau lost bet manes kol kas nelabai uzkabino sitas game:D[/quote] jei iki tulgas daeitum pradėtum just žaidimą pamenu pirmom dienom man tas pats buva ;)[/quote]
reiks rytoj bandyt eit iki jo ar kokio kito didesnio miesto nes dbr isvis nezinau kur esu :D
🕐 2014-04-18 21:07 #124
TheImprezaWRX parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
kaip?
:D jokiu daiktu nerandu visai kazkur atspawnino nezina kur nei zombiu nei zmoniu nei kokiu nors daiktu nieko ner :D[/quote] Prie spawn pointu nieko ir nerasi turi paeit toliau į miestą.[/quote] tj einu kelis miestus praejau bet tj net mape ju nera :D aj uzkniso kazkaip jau rytoj reiks palost. gal jums kai turit daiktu idomiau lost bet manes kol kas nelabai uzkabino sitas game:D[/quote] jei iki tulgas daeitum pradėtum just žaidimą pamenu pirmom dienom man tas pats buva ;)[/quote]
reiks rytoj bandyt eit iki jo ar kokio kito didesnio miesto nes dbr isvis nezinau kur esu :D[/quote]
Eik jei nori apsilootint bent kiek tai
daeik iki guglovo poto novy sabor ir poto stary sabor ir kabanino netoli kabanino rasi military base, apsilankyk ten, bet atsargiai apsiginkluok ir keliau y vybor paieškot kiek amunicijos ar pan. Svarbiausiai daeik iki novy sabor.
Redaguota 2014-04-18 21:08
🕐 2014-04-18 22:32 #125
Man tai išvis jis net neveikia atsisiunčiau ir jungiuos į servą meta man Bad version :\
🕐 2014-04-18 22:52 #126
davis parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
kaip?
reiks rytoj bandyt eit iki jo ar kokio kito didesnio miesto nes dbr isvis nezinau kur esu :D[/quote]
daeik iki guglovo poto novy sabor ir poto stary sabor ir kabanino netoli kabanino rasi military base, apsilankyk ten, bet atsargiai apsiginkluok ir keliau y vybor paieškot kiek amunicijos ar pan. Svarbiausiai daeik iki novy sabor.[/quote] OK bandysiu rytoj. Šiaip uzknisa vaikščioti galėtų ką nors padaryti kad greičiau butu pvz nebutu mašinų sudaužytų vietoj jų butu važiuojančios butu daug lengviau nes ipac kai esi tokioj vietoj kaip aš tj žiauriai uzknisa nes aplink mane nieko nėr nei zombiu nei žmonių tik pora namu tuščių
🕐 2014-04-18 23:23 #127
TheImprezaWRX parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
[quote]davis parašė:
kaip?
daeik iki guglovo poto novy sabor ir poto stary sabor ir kabanino netoli kabanino rasi military base, apsilankyk ten, bet atsargiai apsiginkluok ir keliau y vybor paieškot kiek amunicijos ar pan. Svarbiausiai daeik iki novy sabor.[/quote] OK bandysiu rytoj. Šiaip uzknisa vaikščioti galėtų ką nors padaryti kad greičiau butu pvz nebutu mašinų sudaužytų vietoj jų butu važiuojančios butu daug lengviau nes ipac kai esi tokioj vietoj kaip aš tj žiauriai uzknisa nes aplink mane nieko nėr nei zombiu nei žmonių tik pora namu tuščių[/quote]Dab katik baigiau daėjau iki novy sabor apsilootinau tai nesveikai sks su scoupu amunicijos turiu pakankamai neskaitant dar traktoriuka radau :D kuri pavogė iš mūsu. dar neskaitan nupiltu pora chuvu visai smagiai palošem:D
🕐 2014-04-21 10:10 #128
http://kortal.host.sk/downloads.php cia nieko neleid siustis...

kaip reik normaliai pasijunkt i http://kortal.host.sk/downloads.php
parsisiunciau http://thepiratebay.se/torrent/9958454/DayZ_StandAlone_0.44.116.358_ModK_01 uzmeciau pacha http://thepiratebay.se/torrent/9958443/DayZ_StandAlone_0.44.116.358_ModK_01 vistiek raudona rodo netinkama versija kas galetu detaliai pasakyt kaip pasijunkt?

tai kasnors galetu?
Redaguota 2014-04-21 16:49
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti