📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
vasaros darbai
52 žinutės · 13,757 peržiūros
🕐 2014-04-23 23:55 #31
Nlb priims sjp, geriausia ziurek skelbimus kam reik ukininkams darbininku nes tikrai tokiu skelbimu yra daug. Miskuose nelegaliai siaip jai noro yra gali isidarbint pagalbiniu kas ten tas sakas nešiot aišku pavargsti bet jai užsidirbt nori tai tenka.
🕐 2014-04-24 13:33 #32
Kai buvau kazkur 12 - 15 uzsiimdavau supirkinejimu. Dirbdavom su sraigem =D Nesijuokit, darbas nebuvo sunkus bet tekdavo anksti keltis ir eiti i dregnas vietoves, i diena uzsikaldavom arie 60 LT. Bet yra keli minusai sitam darbui.
1. Reikia laukti tinkamo oro, nes sausuoju vasaros periodu nekazka rasi.
2. Gali dirbti tik iki sezono pabaigos.
As dirbdavau su keleta draugu, dirbdavom tik 2-3 dienas i sav ir savaitgali svesdavom =D
Redaguota 2014-04-24 13:34
🕐 2014-04-24 15:56 #33
TheImprezaWRX parašė:
[quote]heLy parašė:
gali vaziuot i kaima ir pas kokius diedukus i uki padirbt, praeita vasara 2h pasiknisau prie sieno ir 100lt gavau tai sakyciau visai nk tai jai tik rasi pas ka tai gerai bus

Didziaja vasaros dali praleidziu sode bet ten kaimas ne didelis nera tokiu kam reiktu pagalbos. o galima kur nors pusei etato isidarbint as galvoju gal pas teti eit dirbt... bet ar galima nuo 15M?[/quote]
ziurint kuo tetis tavo dirba, ta prasme tjum nebutum idarbintas legaliai greiciausiai. na bet manau jai teciui padetum tai jis greiciau pasitvarkytu ka jam reikia ir tau kazkiek duotu bet gali jis ir su savo sefu pasneket kad paimtu tave kaip parankini tieisog pavieniams darbams bet greiciausiai daug negautum.
🕐 2014-04-24 18:25 #34
FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
Kaip manot , priima dirbti į Maximą nuo 16?

Kiek žinau, kad normaliai dirbti reikia sodros pažymėjimo, o jis nuo 18.[/quote]

Oh F*ck...

Gal galit duot pasiūlymų?[/quote]

🕐 2014-04-24 18:35 #35
Lezayn parašė:
[quote]Machinery parašė:

Kiek žinau, kad normaliai dirbti reikia sodros pažymėjimo, o jis nuo 18.[/quote]

Oh F*ck...

[/quote]
ok :D
🕐 2014-04-24 18:36 #36
Lezayn parašė:
[quote]Machinery parašė:

Oh F*ck...

[/quote]
:D prajuokino
🕐 2014-04-24 18:46 #37
Zinojau, kad tokia tema greit atsiras. Zodziu, mano virsininkas turi pussesere, atrodo Varenoje, ir ji turi apie 60 aviu ir siaip visko daug, teko girdeti, kad ji viena ir nelabai susitvarko bet ukio nenori paleisti. Jei kazkas netolese gyvena, ir noretu uzsidirbti tada galiu pasiklausyneti tiksliau.
🕐 2014-04-24 18:51 #38
Pavelas parašė:
Zinojau, kad tokia tema greit atsiras. Zodziu, mano virsininkas turi pussesere, atrodo Varenoje, ir ji turi apie 60 aviu ir siaip visko daug, teko girdeti, kad ji viena ir nelabai susitvarko bet ukio nenori paleisti. Jei kazkas netolese gyvena, ir noretu uzsidirbti tada galiu pasiklausyneti tiksliau.

Gal ir visai nieko uki butu padirbt gaila, kad man labai jau toli iki Varenos nuo Siauliu :/
🕐 2014-04-25 21:39 #39
As del viso pikto paklausiu tiksliai, kur tenais.
🕐 2014-04-25 21:41 #40
Lezayn parašė:
[quote]Machinery parašė:

Oh F*ck...

[/quote]

Ok , kada ir kur renkamės?
Redaguota 2014-04-25 21:46
🕐 2014-04-25 23:23 #41
FwT parašė:
[quote]Jackie parašė:
Tipo maximoj manot, kad uzdirbsit pora stuku?Pazystama maximoj dirb ir uz minimuma.Buna ir prie kasos ir prekes isdelioti,tai cia ir taip aisku, kad pora stuku negausit.

as apie tukstancius atlyginimo nekalbu nes budamas nepilnameciu Lietuvoj toki atlyginima kazi ar rasi kas moketu, man reikia, kad bent minimumas butu :)[/quote] Jei įsidarbintum tai tikrai minimuma gautum. Bet kaži ar įmanoma į Maxima nuo 16M. įsidarbint..
🕐 2014-04-25 23:25 #42
Jackie parašė:
[quote]FwT parašė:
[quote]Jackie parašė:
Tipo maximoj manot, kad uzdirbsit pora stuku?Pazystama maximoj dirb ir uz minimuma.Buna ir prie kasos ir prekes isdelioti,tai cia ir taip aisku, kad pora stuku negausit.

as apie tukstancius atlyginimo nekalbu nes budamas nepilnameciu Lietuvoj toki atlyginima kazi ar rasi kas moketu, man reikia, kad bent minimumas butu :)[/quote] Jei įsidarbintum tai tikrai minimuma gautum. Bet kaži ar įmanoma į Maxima nuo 16M. įsidarbint..[/quote]

Nebutina tu 16 turet i sandeli aini ir prasai darbo, bent mano klasioka viena primdavo, bet sake tipo chujovai mokedavo ir toli jam varyt reikdavo 50 litu i diena gaudavo ar kazkur panasei...
🕐 2014-04-25 23:27 #43
Bet nerandu kokiam tinklapį kur siūlo darbą nepilnamečiui.
🕐 2014-04-25 23:28 #44
Jackie parašė:
Bet nerandu kokiam tinklapį kur siūlo darbą nepilnamečiui.

Tai man rodos taip ir nesiulo, pats turi eiti ir tartis, pvz. mano klasiokas eis sia vasara i automobiliu plovykla, bet ten daugelis nores, tai jo tevas ten iskart viska susitare ir suderino
🕐 2014-04-26 00:07 #45
FeelingHigh parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]Machinery parašė:

Oh F*ck...

[/quote]

Ok , kada ir kur renkamės?[/quote]
Tai nakti, puse keturiu. Prie narvelio.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti