📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
vasaros darbai
52 žinutės · 13,758 peržiūros
🕐 2014-04-26 00:39 #46
BaconStrip parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]Machinery parašė:
Kaip manot , priima dirbti į Maximą nuo 16?

Kiek žinau, kad normaliai dirbti reikia sodros pažymėjimo, o jis nuo 18.[/quote]

Oh F*ck...

Gal galit duot pasiūlymų?[/quote]

[/quote]

Ok , kada ir kur renkamės?[/quote]
Tai nakti, puse keturiu. Prie narvelio.[/quote]OK einu ruoštis:D
🕐 2014-04-26 01:18 #47
TheImprezaWRX parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]Machinery parašė:

Kiek žinau, kad normaliai dirbti reikia sodros pažymėjimo, o jis nuo 18.[/quote]

Oh F*ck...

[/quote]

Tai nakti, puse keturiu. Prie narvelio.[/quote]OK einu ruoštis:D[/quote]
Krepsio nepamirsk :D
🕐 2014-04-26 02:20 #48
BaconStrip parašė:
As jau turiu visus pilnus 18 metu tad varysiu i birza. :D Ziuresim ka man duos gero. Gal kaip nors 1500k susisluosiu..

Susitiksim ten :D Nes vos po 12 eisiu ten :D

P.S kas neturyt 18,eikit dirbt į stroikes ,nieko geriau nerasit ,nes į legalų darbą nepateksit, pilnu etatu negalėsit dirbt.
Redaguota 2014-04-26 02:23
🕐 2014-04-26 09:57 #49
BaconStrip parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]Machinery parašė:

Oh F*ck...

[/quote]

Tai nakti, puse keturiu. Prie narvelio.[/quote]OK einu ruoštis:D[/quote]
Krepsio nepamirsk :D[/quote]

Ok.
Redaguota 2014-04-26 13:26
🕐 2014-04-26 12:48 #50
FwT parašė:
kur patartumet ieskotis darbo vasarai? esu moksleivis, nepilnametis dar, bet jau noretusi bent kazkiek paciam uzsidirbti per vasara. gal patys esat dirbe kokioj imoneje ir pns arba gal zinot kas siulo darbu per vasara. seip manau jeigu nori darbo kokioj nors imoneje tai reikia pildyti CV ar koki ten?
P.S darbo reiktu Siauliuose

Eik pas kokį ūkininką, jei netoliese koks gyvena, geriausias pasiūlymas iš mano pusės. Pats dirbęs esu, tai pinigas neblogas, į diena duodavo nuo 50-70 litų, o drabo tai nebūdavo labai daug, kartais reikėdavo paplušėt, o kartais atsibosdavo visą diena kirmėt be darbo :)
🕐 2014-04-26 13:25 #51
ItsMeMario parašė:
[quote]FwT parašė:
kur patartumet ieskotis darbo vasarai? esu moksleivis, nepilnametis dar, bet jau noretusi bent kazkiek paciam uzsidirbti per vasara. gal patys esat dirbe kokioj imoneje ir pns arba gal zinot kas siulo darbu per vasara. seip manau jeigu nori darbo kokioj nors imoneje tai reikia pildyti CV ar koki ten?
P.S darbo reiktu Siauliuose

Eik pas kokį ūkininką, jei netoliese koks gyvena, geriausias pasiūlymas iš mano pusės. Pats dirbęs esu, tai pinigas neblogas, į diena duodavo nuo 50-70 litų, o drabo tai nebūdavo labai daug, kartais reikėdavo paplušėt, o kartais atsibosdavo visą diena kirmėt be darbo :)[/quote]

Jeigu dar tas ūkininkas yra bitininkas , o tu esi alergiškas įgėlimams , tai jau tada nieko gero...
🕐 2014-04-26 16:05 #52
Nu tai davai pasiūlykit darbą Vokietijoje prie Štutgarto :D Šiaip rimtai tai ieškokitės darbų su statybom, kaip lentpjūvė ar kt. Daug neuždirbsit, bet jei negersit per savaitgalius, gali per vasarą normaliai susitaupyt.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti