📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Marihuana.
69 žinutės · 16,425 peržiūros
🕐 2014-04-25 14:28 #1
Sveiki, pasidalinkite savo nuomone! Jūs prieš ar už jos legalizavimą, rūkimą ar kitokį vartojimą. Ar bandėte ir ar patiko? Galu gale papasakokite koki nuotykį :D !

Štai peticija http://www.peticijos.lt/visos/2804 - jei netingite, galite pasirasyti :)
🕐 2014-04-25 14:31 #2
Nemanau , kad valdžia legalizuos , nes jie nesugeba net legalizuoti pluoštinės kanapės ir mano , kad iš jų visi darys narkotikus (kas yra juokinga) :D
🕐 2014-04-25 14:33 #3
Kadangi Lietuvoje gyvenam, tai kad nelegalizuos - garantuoju.
🕐 2014-04-25 14:36 #4
Pluoštinės jau auginamos Lietuvoje :D Kanapių lauką pamatęs vos kelnių neprividuriavau, savo akim negalėjau patikėt
🕐 2014-04-25 14:52 #5
Aš prieš...
🕐 2014-04-25 15:04 #6
novix parašė:
Pluoštinės jau auginamos Lietuvoje :D Kanapių lauką pamatęs vos kelnių neprividuriavau, savo akim negalėjau patikėt

Jeigu jos legaliai augintos (o tai reikštų legalizavimą) , tai zjbs.
Bet jei legalizuos marichuaną , tai garantuoju , kad atsiras proto bokštų , norinčių apsinešti nuo "pramoninės žolės" :D
🕐 2014-04-25 15:14 #7
FeelingHigh parašė:
[quote]novix parašė:

Jeigu jos legaliai augintos (o tai reikštų legalizavimą) , tai zjbs.
Bet jei legalizuos marichuaną , tai garantuoju , kad atsiras proto bokštų , norinčių apsinešti nuo "pramoninės žolės" :D[/quote]

Kazkurioj jav valstijoj yr legalizuota :D
🕐 2014-04-25 15:28 #8
As pries. Smirdes tais dumais visa lietuva legalizavus.
🕐 2014-04-25 15:35 #9
Pries. Tada lietuviai ne tik prasigers bet ir prasirukys. O tada jau tikrai pi**iec
🕐 2014-04-25 15:46 #10
Taip, nes bus gan juokinga kai mano klasiokai i mokykla ateis apsiruke, juolab kad ir patys augina :D
🕐 2014-04-25 15:47 #11
9R33D parašė:
Taip, nes bus gan juokinga kai mano klasiokai i mokykla ateis apsiruke, juolab kad ir patys augina :D

Čj ateis apsinešę ir rėkaus po klasę : Nedek šviesos , šūlė užsidegs :D
🕐 2014-04-25 15:51 #12
FeelingHigh parašė:
[quote]9R33D parašė:

Čj ateis apsinešę ir rėkaus po klasę : Nedek šviesos , šūlė užsidegs :D[/quote]

Ir ne tik - "as velnio vaikas" :D bent man taip pasakojo, bet nezinia ar pats pasakotojas buvo "blaivus"
Redaguota 2014-04-25 15:51
🕐 2014-04-25 15:53 #13
9R33D parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]9R33D parašė:

Ir ne tik - "as velnio vaikas" :D bent man taip pasakojo, bet nezinia ar pats pasakotojas buvo "blaivus"[/quote]

Čj , kad tikrai nebuvo :D
Šiaip būtų neblogai komentuot per livestream'ą gerai užrūkius :D
🕐 2014-04-25 15:54 #14
FeelingHigh parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:

Ir ne tik - "as velnio vaikas" :D bent man taip pasakojo, bet nezinia ar pats pasakotojas buvo "blaivus"[/quote]

Šiaip būtų neblogai komentuot per livestream'ą gerai užrūkius :D[/quote]

As visai noreciau video nufilmuoti kaip isgeres losiu koki zaidima... :D
🕐 2014-04-25 15:56 #15
9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:

Šiaip būtų neblogai komentuot per livestream'ą gerai užrūkius :D[/quote]

As visai noreciau video nufilmuoti kaip isgeres losiu koki zaidima... :D[/quote]

Cj atrodys kad losi visai kita game negu istikruju :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti