Rasoma Marichuana. Ir jos tikrai nelegalizuos, ar tu bent isivaizuoji kiek zmoniu is to daro gerus pinigelius? Cia tie patys kur su septintais bimbalais laksto po kauno duobes. :D Bet greiciau Kanapes legalizuos, bet ir tai LABAI didelis klausimas. O man tai asmeniskai tai dzin, nevartoju as to grybo man uztenka alucio ir geros kompanijos.
Skorp parašė:
Rasoma Marichuana. Ir jos tikrai nelegalizuos, ar tu bent isivaizuoji kiek zmoniu is to daro gerus pinigelius? Cia tie patys kur su septintais bimbalais laksto po kauno duobes. :D Bet greiciau Kanapes legalizuos, bet ir tai LABAI didelis klausimas. O man tai asmeniskai tai dzin, nevartoju as to grybo man uztenka alucio ir geros kompanijos.
Esu kaunietis ir iš dalies pritariu... daugiausiai tie kur varinėja su mersais ir bimbalais po duobes uždirba ant jų "spręsdami problemas" , stumdydami samagoną ir nelegaliai varydami tabaką.
O šiaip alkoholis dažniausiai priveda prie pykčių ir muštynių , o žolė prie daug juoko iš nežinia ko :D
Redaguota 2014-04-25 16:09
Dalykas yra toks: jei ji nelegali tada jos pardavejai uzsidirba labai gerus pinigus, o kad ju niekas per daug neliestu jie moka kysius visokiems pareigumams, netgi tiems, kurie itakoja su tuo susijusius istatymus, jiems geriau kad ji but nelegali, kuo didesne bausme uz jos vartojima, lakyma, tuo jos kaina kyla, tuo didesni pinigeliai jiems byra. O jei legalizuos - tada ant jos bus uzdetas mokestis, zinoma, bet jis keliaus i valstybes izda taip pagerindamas pileciu gyvenima, o visokiems seseliniams asmenims maziau "babla". Tad, ar legalizuos ja? Abejoju. Logiskai galvoju?
Mano nuomone (nzn gal nusisneku) jei padarytu legalia, pritrauktu uzsenieciu cia ir jie mums pinigelius moketi ir manau visiems geriau butu, gal bent colos skardines kaina vel bl*t bus suknisti 0.99 centai kaip senais gerais laikais...
Už, bet ir su Pavelu sutinku. FeelingHigh- tu mažiau blevyzgok. Prie žolės nepriprantama, ji mažiau toksiška už tabaką ar alkoholį. Pats esu rūkęs nemažai, bet matau marihuaną daugiau nei kaip būdą apsinešti. Marihuana - vaistas nuo nemažai ligų. Turbūt gimiau būti rastamanu su tokia nuomone.