📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Marihuana.
69 žinutės · 16,426 peržiūros
🕐 2014-04-25 16:02 #16
GamingMaster parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:
Taip, nes bus gan juokinga kai mano klasiokai i mokykla ateis apsiruke, juolab kad ir patys augina :D

Čj ateis apsinešę ir rėkaus po klasę : Nedek šviesos , šūlė užsidegs :D[/quote]

Ir ne tik - "as velnio vaikas" :D bent man taip pasakojo, bet nezinia ar pats pasakotojas buvo "blaivus"[/quote]

Čj , kad tikrai nebuvo :D
Šiaip būtų neblogai komentuot per livestream'ą gerai užrūkius :D[/quote]

As visai noreciau video nufilmuoti kaip isgeres losiu koki zaidima... :D[/quote]

Cj atrodys kad losi visai kita game negu istikruju :D[/quote]

Jei dar su draugu , tai viskas būtų maždaug taip:
http://www.youtube.com/watch?v=UAnmGOYtCSk
🕐 2014-04-25 16:04 #17
Rasoma Marichuana. Ir jos tikrai nelegalizuos, ar tu bent isivaizuoji kiek zmoniu is to daro gerus pinigelius? Cia tie patys kur su septintais bimbalais laksto po kauno duobes. :D Bet greiciau Kanapes legalizuos, bet ir tai LABAI didelis klausimas. O man tai asmeniskai tai dzin, nevartoju as to grybo man uztenka alucio ir geros kompanijos.
🕐 2014-04-25 16:07 #18
Skorp parašė:
Rasoma Marichuana. Ir jos tikrai nelegalizuos, ar tu bent isivaizuoji kiek zmoniu is to daro gerus pinigelius? Cia tie patys kur su septintais bimbalais laksto po kauno duobes. :D Bet greiciau Kanapes legalizuos, bet ir tai LABAI didelis klausimas. O man tai asmeniskai tai dzin, nevartoju as to grybo man uztenka alucio ir geros kompanijos.

Esu kaunietis ir iš dalies pritariu... daugiausiai tie kur varinėja su mersais ir bimbalais po duobes uždirba ant jų "spręsdami problemas" , stumdydami samagoną ir nelegaliai varydami tabaką.
O šiaip alkoholis dažniausiai priveda prie pykčių ir muštynių , o žolė prie daug juoko iš nežinia ko :D
Redaguota 2014-04-25 16:09
🕐 2014-04-25 16:10 #19
FeelingHigh parašė:
[quote]Skorp parašė:

Alkoholis dažniausiai priveda prie pykčių ir muštynių , o žolė prie daug juoko iš nežinia ko :D[/quote]
Keli buteliukai alaus niekam nėra pakenkę :)
🕐 2014-04-25 16:15 #20
MusicDJ997 parašė:
[quote]Skorp parašė:

Alkoholis dažniausiai priveda prie pykčių ir muštynių , o žolė prie daug juoko iš nežinia ko :D[/quote]
Keli buteliukai alaus niekam nėra pakenkę :)[/quote]

Mes mokam svesti, niekam neleidziam padaugint. Ir visi pas mus daugiausiai prie prikolu o ne prie konfliktu linksta =)
🕐 2014-04-25 16:16 #21
Skorp parašė:
[quote]MusicDJ997 parašė:
[quote]Skorp parašė:

Mes mokam svesti, niekam neleidziam padaugint. Ir visi pas mus daugiausiai prie prikolu o ne prie konfliktu linksta =)[/quote]

Tai visai gerai :D
🕐 2014-04-25 16:21 #22
FeelingHigh parašė:
[quote]Skorp parašė:
[quote]MusicDJ997 parašė:
[quote]Skorp parašė:

Mes mokam svesti, niekam neleidziam padaugint. Ir visi pas mus daugiausiai prie prikolu o ne prie konfliktu linksta =)[/quote]

Tai visai gerai :D[/quote]
Kadangi vienintelis vairuoju, retkarciais tenka likti negeres ir parvesti kitus, bet man tai dideliu problemu nesikelia :D
🕐 2014-04-25 16:31 #23
GamingMaster parašė:

Kazkurioj jav valstijoj yr legalizuota :D

BaconStrip parašė:
Pries. Tada lietuviai ne tik prasigers bet ir prasirukys. O tada jau tikrai pi**iec

Paaiškink man, kaip galima prasirūkyti? :D Karta per tris mėnesius nerūkiau 5 dienas, vienintelis šalutinis poveikis kuri pajaučiau - mokykloje ėmiau geriau sukoncentruoti dėmesi...

Skorp parašė:

Visgi rašoma "marihuana" :) Kad ir kokius pinigus jie darosi, bet tikrai ne tokius, kad įtakotų valdžią. O marihuana tai beveik tas pats, kaip kanapė, tai kanapės žiedas :D Beje alus gi sveikatai kenkia ;)
🕐 2014-04-25 16:35 #24
FeelingHigh parašė:

Esu kaunietis ir iš dalies pritariu... daugiausiai tie kur varinėja su mersais ir bimbalais po duobes uždirba ant jų "spręsdami problemas" , stumdydami samagoną ir nelegaliai varydami tabaką.
O šiaip alkoholis dažniausiai priveda prie pykčių ir muštynių , o žolė prie daug juoko iš nežinia ko :D

Berods marihuana duodavo rūkyti kariams, bet po kurio laiko apsigalvojo, nes kariai palikdavo pacifistais :DD
🕐 2014-04-25 17:47 #25
novix parašė:

Berods marihuana duodavo rūkyti kariams, bet po kurio laiko apsigalvojo, nes kariai palikdavo pacifistais :DD[/quote]

Kažką turbūt maišai.
🕐 2014-04-25 17:54 #26
BaconStrip parašė:
Pries. Tada lietuviai ne tik prasigers bet ir prasirukys. O tada jau tikrai pi**iec

Paaiškink man, kaip galima prasirūkyti? :D Karta per tris mėnesius nerūkiau 5 dienas, vienintelis šalutinis poveikis kuri pajaučiau - mokykloje ėmiau geriau sukoncentruoti dėmesi...
[/quote]

O kuom blogai yra geresnis dėmesio susikoncentravimas ? :D
Beje , marichuana bei kanapės yra žymiai sveikiau , nei paprastos ir e.cigaretės į kurias kišamas visoks brudas .
🕐 2014-04-25 18:34 #27
Dalykas yra toks: jei ji nelegali tada jos pardavejai uzsidirba labai gerus pinigus, o kad ju niekas per daug neliestu jie moka kysius visokiems pareigumams, netgi tiems, kurie itakoja su tuo susijusius istatymus, jiems geriau kad ji but nelegali, kuo didesne bausme uz jos vartojima, lakyma, tuo jos kaina kyla, tuo didesni pinigeliai jiems byra. O jei legalizuos - tada ant jos bus uzdetas mokestis, zinoma, bet jis keliaus i valstybes izda taip pagerindamas pileciu gyvenima, o visokiems seseliniams asmenims maziau "babla". Tad, ar legalizuos ja? Abejoju. Logiskai galvoju?
🕐 2014-04-25 19:32 #28
Mano nuomone (nzn gal nusisneku) jei padarytu legalia, pritrauktu uzsenieciu cia ir jie mums pinigelius moketi ir manau visiems geriau butu, gal bent colos skardines kaina vel bl*t bus suknisti 0.99 centai kaip senais gerais laikais...
🕐 2014-04-25 19:57 #29
Už, bet ir su Pavelu sutinku. FeelingHigh- tu mažiau blevyzgok. Prie žolės nepriprantama, ji mažiau toksiška už tabaką ar alkoholį. Pats esu rūkęs nemažai, bet matau marihuaną daugiau nei kaip būdą apsinešti. Marihuana - vaistas nuo nemažai ligų. Turbūt gimiau būti rastamanu su tokia nuomone.
🕐 2014-04-25 20:03 #30
MadCunt parašė:
Už, bet ir su Pavelu sutinku. FeelingHigh- tu mažiau blevyzgok. Prie žolės nepriprantama, ji mažiau toksiška už tabaką ar alkoholį. Pats esu rūkęs nemažai, bet matau marihuaną daugiau nei kaip būdą apsinešti. Marihuana - vaistas nuo nemažai ligų. Turbūt gimiau būti rastamanu su tokia nuomone.

Kur po velniais aš rašiau , kad nuo jos yra priklausomybė?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti