📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Marihuana.
69 žinutės · 16,427 peržiūros
🕐 2014-04-25 20:05 #31
FeelingHigh parašė:
[quote]MadCunt parašė:
Už, bet ir su Pavelu sutinku. FeelingHigh- tu mažiau blevyzgok. Prie žolės nepriprantama, ji mažiau toksiška už tabaką ar alkoholį. Pats esu rūkęs nemažai, bet matau marihuaną daugiau nei kaip būdą apsinešti. Marihuana - vaistas nuo nemažai ligų. Turbūt gimiau būti rastamanu su tokia nuomone.

Kur po velniais aš rašiau , kad nuo jos yra priklausomybė?[/quote]
Velniau tu, aš prašiau baigti blevyzgoti, "Prie žolės nepriprantama..." Yra kitas sakinys.
🕐 2014-04-25 20:08 #32
MadCunt parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]MadCunt parašė:
Už, bet ir su Pavelu sutinku. FeelingHigh- tu mažiau blevyzgok. Prie žolės nepriprantama, ji mažiau toksiška už tabaką ar alkoholį. Pats esu rūkęs nemažai, bet matau marihuaną daugiau nei kaip būdą apsinešti. Marihuana - vaistas nuo nemažai ligų. Turbūt gimiau būti rastamanu su tokia nuomone.

Kur po velniais aš rašiau , kad nuo jos yra priklausomybė?[/quote]
Velniau tu, aš prašiau baigti blevyzgoti, "Prie žolės nepriprantama..." Yra kitas sakinys.[/quote]

What ever....
🕐 2014-04-25 20:30 #33
https://www.youtube.com/watch?v=zcTTmOJknRs
🕐 2014-04-25 21:33 #34
O apie zole girdejau, kad ja geriausia rukyti bunant geros nuotaikos kitaip snipstas gaunasi.
Redaguota 2015-02-04 22:33
🕐 2014-04-25 22:02 #35
Pavelas parašė:
O apie zile girdejau, kad ja geriausia rukyti bunant geros nuotaikos kitaip snipstas gaunasi.

Tai tik mitas. Kiek kartų rūkiau, visada buvau susigruzinęs, tai tik pakelia nuotaiką, pamiršti visas problemas. Daug kas sako, kad nuo nuotaikos priklauso, bet nepasiteisino.
🕐 2014-04-26 00:13 #36
FeelingHigh parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
Pries. Tada lietuviai ne tik prasigers bet ir prasirukys. O tada jau tikrai pi**iec

Paaiškink man, kaip galima prasirūkyti? :D Karta per tris mėnesius nerūkiau 5 dienas, vienintelis šalutinis poveikis kuri pajaučiau - mokykloje ėmiau geriau sukoncentruoti dėmesi...
[/quote]

O kuom blogai yra geresnis dėmesio susikoncentravimas ? :D
Beje , marichuana bei kanapės yra žymiai sveikiau , nei paprastos ir e.cigaretės į kurias kišamas visoks brudas .[/quote]

O kas cia gero? Isivaizduok kad rytoj legalizuotu sita shiet kas detusi? I vaistines plustu eiles treninguotu , siemkes bekertanciu ir visokiu apsmukusiu "kietaku" hipsteriu kurie po penkiu minuciu guli kur nors salikelei arba svaigsta kad jiems vaidenasi Minedas ant vienaragio. Is tokiu naudos kaip is karves su**o (nors ir dabar ne kazka... ) Zodziu prasirukytu, Lietuvai butu piz**iec nes nebera kas dirba (nes dabar tie patys treninguoti kaushai lenkia nugaras kad turetu ant bambaliuka ar siemikiu pakele) zodziu nelabai suprasi ka turiu omeny tad - pom :D
Redaguota 2014-04-26 00:14
🕐 2014-04-26 09:53 #37
Kiek Lt valstybe gautu legalizavus kanapes :O
🕐 2014-04-26 09:59 #38
BaconStrip parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
Pries. Tada lietuviai ne tik prasigers bet ir prasirukys. O tada jau tikrai pi**iec

Paaiškink man, kaip galima prasirūkyti? :D Karta per tris mėnesius nerūkiau 5 dienas, vienintelis šalutinis poveikis kuri pajaučiau - mokykloje ėmiau geriau sukoncentruoti dėmesi...
[/quote]

Beje , marichuana bei kanapės yra žymiai sveikiau , nei paprastos ir e.cigaretės į kurias kišamas visoks brudas .[/quote]

O kas cia gero? Isivaizduok kad rytoj legalizuotu sita shiet kas detusi? I vaistines plustu eiles treninguotu , siemkes bekertanciu ir visokiu apsmukusiu "kietaku" hipsteriu kurie po penkiu minuciu guli kur nors salikelei arba svaigsta kad jiems vaidenasi Minedas ant vienaragio. Is tokiu naudos kaip is karves su**o (nors ir dabar ne kazka... ) Zodziu prasirukytu, Lietuvai butu piz**iec nes nebera kas dirba (nes dabar tie patys treninguoti kaushai lenkia nugaras kad turetu ant bambaliuka ar siemikiu pakele) zodziu nelabai suprasi ka turiu omeny tad - pom :D[/quote]

Suprasiu , nes pas mane mokykloje pilna visokių "tūpikų" , hipsterių ir dar swager'ių (kas yra blogiausia),
🕐 2014-04-26 11:14 #39
BaconStrip parašė:

[quote]O kuom blogai yra geresnis dėmesio susikoncentravimas ? :D
Beje , marichuana bei kanapės yra žymiai sveikiau , nei paprastos ir e.cigaretės į kurias kišamas visoks brudas .

O kas cia gero? Isivaizduok kad rytoj legalizuotu sita shiet kas detusi? I vaistines plustu eiles treninguotu , siemkes bekertanciu ir visokiu apsmukusiu "kietaku" hipsteriu kurie po penkiu minuciu guli kur nors salikelei arba svaigsta kad jiems vaidenasi Minedas ant vienaragio. Is tokiu naudos kaip is karves su**o (nors ir dabar ne kazka... ) [/quote]

Nors ir sauja surūkyk, vis tiek nepamatysi nieko, ko nėra aplink. Haliucinacijų patirti neįmanoma. :D Ir kam tiek daug rašei, jei po to priešinga nuomonę išreiškei? Tie "kietakai" rūkydami bent neatbuks dar labiau :D
Redaguota 2014-04-26 11:15
🕐 2014-04-26 11:18 #40
FeelingHigh parašė:

Beje , marichuana bei kanapės yra žymiai sveikiau , nei paprastos ir e.cigaretės į kurias kišamas visoks brudas .

Būtent, kad nieko blogo :D
🕐 2014-04-27 12:34 #41
Aš prieš. Nes rimti narkomanai paprastai pradėjo nuo narkomanijos. Be to žolės rūkymas prastina atmintį, gali taip įtraukti, kad nukentės mokslai ar darbas.
🕐 2014-04-27 14:20 #42
elkarka parašė:
Aš prieš. Nes rimti narkomanai paprastai pradėjo nuo narkomanijos. Be to žolės rūkymas prastina atmintį, gali taip įtraukti, kad nukentės mokslai ar darbas.

Na žolė neturi jokio psichologinio poveikio, skatinančio pamėginti narkotikų. Diskutuotinas teiginys toks :D Nejaugi narkomanui reiktu marihuanos, jei jos nebūtų, kad išbandytų narkotikų? Ar žmogui reiktų kitų kalnu, jei jų nebūtų, kad įkoptu į Everesto kalną? :D Ir juk kvailas turi būti, kad įkristum į narkomaniją, o kvailiai ir taip nepasižymi produktyvumų :D.
O atmintis šlubuoja, kol kūnas apsipranta su marihuana, po to viskas sugrįžta į savo vėžes. Marihuana nenaikina smegenų ląstelių, kaip tabakas, alkoholis ir kita chemija :D.
🕐 2014-04-27 15:58 #43
novix parašė:

O kas cia gero? Isivaizduok kad rytoj legalizuotu sita shiet kas detusi? I vaistines plustu eiles treninguotu , siemkes bekertanciu ir visokiu apsmukusiu "kietaku" hipsteriu kurie po penkiu minuciu guli kur nors salikelei arba svaigsta kad jiems vaidenasi Minedas ant vienaragio. Is tokiu naudos kaip is karves su**o (nors ir dabar ne kazka... ) [/quote]

Nors ir sauja surūkyk, vis tiek nepamatysi nieko, ko nėra aplink. Haliucinacijų patirti neįmanoma. :D Ir kam tiek daug rašei, jei po to priešinga nuomonę išreiškei? Tie "kietakai" rūkydami bent neatbuks dar labiau :D[/quote]
Bet sugadins musu tautieciu ivaizdi dar labiau.
🕐 2014-04-27 16:10 #44
BaconStrip parašė:
[quote]novix parašė:

Nors ir sauja surūkyk, vis tiek nepamatysi nieko, ko nėra aplink. Haliucinacijų patirti neįmanoma. :D Ir kam tiek daug rašei, jei po to priešinga nuomonę išreiškei? Tie "kietakai" rūkydami bent neatbuks dar labiau :D[/quote]
Bet sugadins musu tautieciu ivaizdi dar labiau.[/quote]

Įvaizdį? :DD Ar Olandija labai prastai atrodo? O kaip Vašingtonas? Sovietinis būdas ir senos pažiūros gadina visa įvaizdi.
🕐 2014-04-27 16:17 #45
novix parašė:
[quote]novix parašė:

Bet sugadins musu tautieciu ivaizdi dar labiau.[/quote]

Įvaizdį? :DD Ar Olandija labai prastai atrodo? O kaip Vašingtonas? Sovietinis būdas ir senos pažiūros gadina visa įvaizdi.[/quote]
Nemanau kad Olandai vaiksciotu gatvem ir trauktu tuos kansarus kaip kaminai. Zinant kaip elgiasi ti*as lietuvis tai geriau geriau patylet ir tiek.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti