🕐 2014-04-30 20:01
Tegu jis geriau įrodo kad jis ne koks scameris..
LaurynasVP parašė:
[quote]antaxxi1 parašė:
Kita kartą prieš rašydamas, kreipkis į žmogų. Tu nerašei mano nick ar ten to, todėl aš ne taip supratau. O jei tu nemanai, kad man 16, nes aš nesuprantu tavo nerišlių/neaiškių komentarų, tai galiu pasakyt, kad aš nemanau jog tau 16, nes tu, net Lietuviškom raidėm nerašai :D
vitalis112 parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
[quote]antaxxi1 parašė:
Kita kartą prieš rašydamas, kreipkis į žmogų. Tu nerašei mano nick ar ten to, todėl aš ne taip supratau. O jei tu nemanai, kad man 16, nes aš nesuprantu tavo nerišlių/neaiškių komentarų, tai galiu pasakyt, kad aš nemanau jog tau 16, nes tu, net Lietuviškom raidėm nerašai :D
LaurynasVP parašė:
[quote]vitalis112 parašė:
[quote]antaxxi1 parašė:
FeelingHigh parašė:
[quote]vitalis112 parašė:
[quote]antaxxi1 parašė:
FeelingHigh parašė:
Garantuoju , kad geriausiu atveju sulauksim tik dar peštynių.
gytoox221 parašė:
Tas tavo acc ne 250 litu o 40 litu daugiausiai vertas, zaidimai visi pasene * isskyrus rust.
Extreamas parašė:
Tegu jis geriau įrodo kad jis ne koks scameris..
godbless parašė:
ui ui ui, su kaina tai cia prasokai, jei gausi 60lt tai jau ir taip nuskils. o apie 250lt tai net nesvajot, draugiskai as cia ;)