📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Parduodu steam acc!
61 žinutės · 11,654 peržiūros
🕐 2014-04-30 20:01 #31
Tegu jis geriau įrodo kad jis ne koks scameris..
🕐 2014-04-30 20:06 #32
Tas tavo acc ne 250 litu o 40 litu daugiausiai vertas, zaidimai visi pasene * isskyrus rust.
Redaguota 2014-04-30 20:07
🕐 2014-04-30 20:07 #33
LaurynasVP parašė:
[quote]antaxxi1 parašė:
Kita kartą prieš rašydamas, kreipkis į žmogų. Tu nerašei mano nick ar ten to, todėl aš ne taip supratau. O jei tu nemanai, kad man 16, nes aš nesuprantu tavo nerišlių/neaiškių komentarų, tai galiu pasakyt, kad aš nemanau jog tau 16, nes tu, net Lietuviškom raidėm nerašai :D

Nuo amžiaus rašybos įgūdžiai visiškai nepriklauso. Pažįstų žmogų, kuris turi serverių tinkliuką ir visiškai beveik nenaudoja lietuviškų raidžių. :)

Grįžtant prie temos, baigiam ją teršti. Turit ką nors pasakyti ? Su įrodymais argumentai, prašyčiau.[/quote]
Laurynai ,kaip tu nebuvai moderatorius irgi nebuvai jau toks ''sventas'' off-topic'o irgi pas tave buvo :) pas visus jo buvo ,gavai moderatoriu (uzsitarnavai,nieko blogo nesakau).
🕐 2014-04-30 20:39 #34
vitalis112 parašė:
[quote]LaurynasVP parašė:
[quote]antaxxi1 parašė:
Kita kartą prieš rašydamas, kreipkis į žmogų. Tu nerašei mano nick ar ten to, todėl aš ne taip supratau. O jei tu nemanai, kad man 16, nes aš nesuprantu tavo nerišlių/neaiškių komentarų, tai galiu pasakyt, kad aš nemanau jog tau 16, nes tu, net Lietuviškom raidėm nerašai :D

Nuo amžiaus rašybos įgūdžiai visiškai nepriklauso. Pažįstų žmogų, kuris turi serverių tinkliuką ir visiškai beveik nenaudoja lietuviškų raidžių. :)

Grįžtant prie temos, baigiam ją teršti. Turit ką nors pasakyti ? Su įrodymais argumentai, prašyčiau.[/quote]
Laurynai ,kaip tu nebuvai moderatorius irgi nebuvai jau toks ''sventas'' off-topic'o irgi pas tave buvo :) pas visus jo buvo ,gavai moderatoriu (uzsitarnavai,nieko blogo nesakau).[/quote]

Ne tik, kad buvo, bet ir yra. Tiesiog sakau dėl to, kad tuoj prasidės ginčai, tokiu atveju rakinu temą., :)
🕐 2014-04-30 21:01 #35
LaurynasVP parašė:
[quote]vitalis112 parašė:
[quote]antaxxi1 parašė:

Laurynai ,kaip tu nebuvai moderatorius irgi nebuvai jau toks ''sventas'' off-topic'o irgi pas tave buvo :) pas visus jo buvo ,gavai moderatoriu (uzsitarnavai,nieko blogo nesakau).[/quote]

Ne tik, kad buvo, bet ir yra. Tiesiog sakau dėl to, kad tuoj prasidės ginčai, tokiu atveju rakinu temą., :)[/quote]\

Trink ją visai.
🕐 2014-04-30 21:11 #36
jo trink :D
🕐 2014-04-30 21:31 #37
FeelingHigh parašė:
[quote]vitalis112 parašė:
[quote]antaxxi1 parašė:

Ne tik, kad buvo, bet ir yra. Tiesiog sakau dėl to, kad tuoj prasidės ginčai, tokiu atveju rakinu temą., :)[/quote]\

Trink ją visai.[/quote]

Temos autoriui reikalaujant ar pateiktiems įrodymams, kad apgavystei esant.
🕐 2014-04-30 21:33 #38
Garantuoju , kad geriausiu atveju sulauksim tik dar peštynių.
🕐 2014-04-30 21:36 #39
FeelingHigh parašė:
Garantuoju , kad geriausiu atveju sulauksim tik dar peštynių.

Riaušės bus greitai numalšintos, o visi „nusikaltę“ bus baudžiami. :D
🕐 2014-04-30 21:36 #40
O vitalis, pagarbos? Tu gal nebenusišnekėk? :D Aš ne pagarbos prašau idiote, aš prašau, kad nurodytum kam rašai neišprusėli. Ir dar matau, kad tu nieko nebesugebi naujo pasakyt, tik mano "išsišokėli" žodį paminėjai ir jau kietas? Argumentuok kodėl aš išsišokėlis? Aš tave taip pavadinau, nes tu čia pradėjai teršt temą dėl nieko. Mano acc tiek nevertas pagal tave? Gerai, man nusispjaut ant tavo nuomonės, todėl dabar gali išnykt iš šitos temos, ačiū :)
🕐 2014-04-30 21:39 #41
gytoox221 parašė:
Tas tavo acc ne 250 litu o 40 litu daugiausiai vertas, zaidimai visi pasene * isskyrus rust.

40 lt sakai? Sėkmės už tiek gaut tokį acc :D
Dar sakai, kad žaidimai pasenę? Tu gal nebejuokauk? Insurgency naujas, Rust naujas, CS:GO nepasakyčiau, kad senas * :) Ačiū tau už tavo kvailą nuomonę, dabar gali mint iš čia.
🕐 2014-04-30 21:41 #42
Extreamas parašė:
Tegu jis geriau įrodo kad jis ne koks scameris..

Pateikiau foto, kad visi pamatytų, koks acc. Jeigu kas pirks - viską aprodysiu per belekokią programą. T.y.: Skype; TeamWiewer ir t.t.
🕐 2014-04-30 22:57 #43
ui ui ui, su kaina tai cia prasokai, jei gausi 60lt tai jau ir taip nuskils. o apie 250lt tai net nesvajot, draugiskai as cia ;)
🕐 2014-04-30 22:59 #44
godbless parašė:
ui ui ui, su kaina tai cia prasokai, jei gausi 60lt tai jau ir taip nuskils. o apie 250lt tai net nesvajot, draugiskai as cia ;)

Už tiek kiek tu pasiūlei , per accounts.lt stumdo vogtus. Be 120Lt tokį vargu ar kur rasi.
🕐 2014-04-30 23:05 #45
250 lt....

Pasidomek pirma kas kaip, o ne ez muney savo daryk grybas neraliuotas
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti