Taj juk visada man viskas likdavo kai perinstaliuodavau win C diske.Juk C diskas yra default.
Kuriam diske pas tave windowsai? Kuriam diske windowsai, tą diską reikės formatuoti, o suformatavus viskas išsitrina. Galima ir palikti duomenis, bet tada perinstaliavus windowsus problema gali neišsispręsti. Visada geriausiai instaliuoti švariai, t.y suformatuoti diską kur yra windowsai. Persikelk duomenis į tą diską kur nėra windowų ir instaliuok. O gal pas tave tik vienas kietojo disko skirsnis?
Pas mane 2 skirsniai C diske yra windowsai speju nes ten yra visokios windows programos nu pvz Windows Media player , ir pns.O kitas yra D diskas y ji viska kisu nu zaidimus ir pns ? bet man kyla klausimas ? jeigu taip sakai palikti D diska nes jis ne Windows diskas man neramu ar gali likti ta problema nes ten juk mano dalykai-slamstas kuris gali ir sukelti ta problema?
Redaguota 2010-10-31 16:39
Problema pas tave sistemoje, o sistema yra C diske. Pavieniai failai ir žaidimų instaliacijos D diske neturėtų iškelti tokių problemų. Viską kas svarbu susikelk į D diską ir instaliuok windowsus.
:( katik perasyti vindausai o D disko niera :(
Man vasara perrase windows'us ir win7 is win xp. Windownsai buvo C diske o kitas slamstas D Diske. Aisku jai pvz noresi kai persirasysi win galesi paprasyt kad C disko kopija padarytu tau man bet jau padare kai as paprasiau.
Tadas Blinda as nezinau klausk Gintaxo o sakau jei norit issisaugot pvz senus win tai kopija disko pasidarykit...
Na su tokiu windows irankiu Computer managament jei nori išgirts tiksliau kaip padalint man i pm parasyk.
Arba galiu sukurt atskira tema apie tai.
Redaguota 2010-11-01 14:39
Visa problema buvo ne sistemoje ,o paciame kompiuteryje jis tiesiog kaisdavo ir ta problema darydavosi.Nu perase win pasake issivalyt dulkes.(ne meistras)