📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kuria antivirusinę programą naudojate ?
33 žinutės · 7,135 peržiūros
🕐 2014-05-04 09:34 #1
Sveiki, reikia man pagalbos, pažymėkite kuria antivirusinę programą jus naudojate :)

Dėkui :)
🕐 2014-05-04 09:36 #2
O čia kam tau? Renkiesi naują antivirusine? :D
🕐 2014-05-04 09:38 #3
Ne reikia, daryti informatikai projektą, apie antivirusinės, tada apklausiu jus kookias naudojate ir padarysiu diagrama :D
🕐 2014-05-04 09:42 #4
MoDiZzZ parašė:
Ne reikia, daryti informatikai projektą, apie antivirusinės, tada apklausiu jus kookias naudojate ir padarysiu diagrama :D

Aišku , pridėk dar vieną balsą and Microsoft essentials , nes ant kito pc mano brolis irgi ta pati naudoją :D
🕐 2014-05-04 09:44 #5
Extreamas parašė:
[quote]MoDiZzZ parašė:

Aišku , pridėk dar vieną balsą and Microsoft essentials , nes ant kito pc mano brolis irgi ta pati naudoją :D[/quote]

Ai koks skirtumas :) man nereikia tyksliai labai :D tik kad paspaustumet :)
🕐 2014-05-04 09:53 #6
Kaspersky kuri nera aktyvuota ir turbut ilgai tokia bus nes neleidzia kopijuoti failu man i vieno folderio i kita...
🕐 2014-05-04 10:10 #7
AVG , ESET ir Kasperksy geriausios kurias teko naudot - neapkrauna labai smarkiai PC , bet turi savų durnumų.
Kiek teko naudoti , tai pati prasčiausia yra M$ Essentials. Amžiais "nieko neranda" ir tik žiauriai apkrauna PC . Po MalwareBytes įsirašymo ištryniau ją , nes užkniso su savo grybavimu : MalwareBytes kietam diske rado 4 virusus , o M$ Essentials nė vieno...
Redaguota 2014-05-04 10:11
🕐 2014-05-04 10:24 #8
AVG aš naudoju.
🕐 2014-05-04 10:31 #9
Nusipirkau ESET Antivirus 6 visiem metam ir ramu.
🕐 2014-05-04 10:40 #10
FeelingHigh parašė:
AVG , ESET ir Kasperksy geriausios kurias teko naudot - neapkrauna labai smarkiai PC , bet turi savų durnumų.
Kiek teko naudoti , tai pati prasčiausia yra M$ Essentials. Amžiais "nieko neranda" ir tik žiauriai apkrauna PC . Po MalwareBytes įsirašymo ištryniau ją , nes užkniso su savo grybavimu : MalwareBytes kietam diske rado 4 virusus , o M$ Essentials nė vieno...

nusišneki kaip nežinau kas.. Visada randa tuos virusus ..
🕐 2014-05-04 10:42 #11
Nevisuomet pvz naudojau kaspersky nepagavo man trojano o isirasiau avast iskarto pagavo.Kiekviena antivirusine kitaip randa :D
🕐 2014-05-04 11:00 #12
Extreamas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

nusišneki kaip nežinau kas.. Visada randa tuos virusus ..[/quote]

Tikrai nenusišneku. Ta antivirusinė grybas yra , prie žaidimų crack'ų kabinas , o kai pas mane parėjo keylogger'is ir bitcoin'ų miner'is , tai nieko nedarė.
🕐 2014-05-04 11:31 #13
FeelingHigh parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

nusišneki kaip nežinau kas.. Visada randa tuos virusus ..[/quote]

Tikrai nenusišneku. Ta antivirusinė grybas yra , prie žaidimų crack'ų kabinas , o kai pas mane parėjo keylogger'is ir bitcoin'ų miner'is , tai nieko nedarė.[/quote]
Nekimba prie jokių crackų nusipezi tai nesveikai..
🕐 2014-05-04 11:33 #14
ESET'a. Su situo daiktu nieko nebijau.
🕐 2014-05-04 11:33 #15
Nenaudoju is viso
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti