📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Konteris.lt counter-strike serverių tinklas
33 žinutės · 8,860 peržiūros
🕐 2014-05-18 18:59 #16
Ei Moderatoriau ,Moderatoriau! Ištrink šitą šūdą.
🕐 2014-05-18 19:02 #17
Taigi yra BloodyZero. Jis modas. Ka nors daro? Nope. Geriau tegu nueima mod is jo ir atiduoda kam nors kitam kas galetu Gameri priziuret.
🕐 2014-05-18 21:24 #18
kon kon konterstraikas, *m rusha, px dumai
🕐 2014-05-24 11:12 #19
UP
🕐 2014-05-24 11:40 #20
Pigus projektas jokios apsaugos , kaip teko seniau dirbti ne vienerius metus prie 1.6 galiu pasakyt kad eina išgaut tavo serverio rcon :) bei užteko pažiūrėt amxbans ir matau kas per Š serveris ,

2014-05-14 suub | wildwolf* ^^ Konteris Keikimasis Amžinas

2014-05-09 Air Jordan <3 Konteris Cyteris 5 Minutės

Taip gaunasi čytus palieka o kas nusikeikia meta lauk , vaikų serveris.
Redaguota 2014-05-24 11:43
🕐 2014-05-24 11:42 #21
Tai, kad projektas neseniai atsidarė kaip tu gali sakyti seniau ;) Kai išgausi Rcon prašau ikelti čia :)
Redaguota 2014-05-24 11:44
🕐 2014-05-24 11:48 #22
konteris parašė:
Tai, kad projektas neseniai atsidarė kaip tu gali sakyti seniau ;) Kai išgausi Rcon prašau ikelti čia :)

Pasigooglink vaikuti , jei dproto įsidedi serverio rcon galima išgaut :) o jei netiki bus noro bus ir rezultatu :D
Redaguota 2014-05-24 11:49
🕐 2014-05-24 11:51 #23
konteris parašė:

Bet tu ir skaityti nemoki, jis kalbėjo kad apskritai seniau dirbo su CS 1.6 projektais, o ne su šituo "Konteriu". O jeigu 2 metai jau kaip reklamajuomas visur kur tik eina ir projektas skaitosi neseniai atsidarė tai ką žinau tada, praradęs laiko nuovoką esi žmogau. :D
🕐 2014-05-24 11:51 #24
Eik tu vaikuti. Nesamonęs nešnekėjęs, net autobuse kaip tave pamačiau labai jau lopiškai atrodei, taigi šimšei pamatysiu tada as tau dproto nulaušiu.
🕐 2014-05-24 11:52 #25
konteris parašė:
Eik tu vaikuti. Nesamonęs nešnekėjęs, net autobuse kaip tave pamačiau labai jau lopiškai atrodei, taigi šimšei pamatysiu tada as tau dproto nulaušiu.

Galim susitikti viruti :D kad ir dabar :D , tad paburbuliuok ir sužinosi kaip per nauja serverio failus talpint i ftp.

O štai ir mano injekcijos į tavo amxbans .,,

Sveiki. Taigi atėjau jums pranešti, kad nenaudotumėte AMXBANS 6.0/6.0.3 bei senesnių versijų, nes jos skylėtos.

AMXBANS 6.0 turi Cookies Injection skylę. O 6.0.3 turi SQL injection. Senesnės taip pat turi SQL injection skyles. Aš žinau kur randasi skylės, tai reiškiasi kad pranešiu tik administracijai prireikus.

Sėkmės, nepakibkit ant šių skylių!
Redaguota 2014-05-24 11:53
🕐 2014-05-24 11:53 #26
CAGsolution parašė:
[quote]konteris parašė:

Bet tu ir skaityti nemoki, jis kalbėjo kad apskritai seniau dirbo su CS 1.6 projektais, o ne su šituo "Konteriu". O jeigu 2 metai jau kaip reklamajuomas visur kur tik eina ir projektas skaitosi neseniai atsidarė tai ką žinau tada, praradęs laiko nuovoką esi žmogau. :D[/quote]

Kokį da suvokimą šneki, jeigu neaiškiai parašė žmogus. Reikia aiškiai ir trumpai, o ne nesamonęs rašyt. :) Nori pažaist kate ir pele? Galim ;)
🕐 2014-05-24 11:56 #27
konteris parašė:
[quote]CAGsolution parašė:
[quote]konteris parašė:

Bet tu ir skaityti nemoki, jis kalbėjo kad apskritai seniau dirbo su CS 1.6 projektais, o ne su šituo "Konteriu". O jeigu 2 metai jau kaip reklamajuomas visur kur tik eina ir projektas skaitosi neseniai atsidarė tai ką žinau tada, praradęs laiko nuovoką esi žmogau. :D[/quote]

Kokį da suvokimą šneki, jeigu neaiškiai parašė žmogus. Reikia aiškiai ir trumpai, o ne nesamonęs rašyt. :) Nori pažaist kate ir pele? Galim ;)[/quote]

Tavo projektui bus taip kaip ir laikiux paplatinti failai vieną diena už tokį mandruma.
🕐 2014-05-24 11:59 #28
Jeigu aš patalpinu čia reklama, kad sužinotu visi apie projektą, o tu man čia šudą šneki ir kalbi apie kažkokes skyles ir .t.t tai man visiškai neidomu supranti tu tai? Kuo čia puoli ant to projekto ir nesamonęs rašai, pats kažkadaise turėjei hlds ir uždarei taip pogi neturi pats dabar savo projekto tai ir sėdėk ramus ir palinkėk sekmės.
🕐 2014-05-24 12:01 #29
konteris parašė:
Jeigu aš patalpinu čia reklama, kad sužinotu visi apie projektą, o tu man čia šudą šneki ir kalbi apie kažkokes skyles ir .t.t tai man visiškai neidomu supranti tu tai? Kuo čia puoli ant to projekto ir nesamonęs rašai, pats kažkadaise turėjei hlds ir uždarei taip pogi neturi pats dabar savo projekto tai ir sėdėk ramus ir palinkėk sekmės.

Aš tau įspėjima tokį daviau kad geriau su apsaugom žaiskis o ne į serverio tobulinimus ar svetaines dėk kapeikas , bo ateis blogi dedės ir parodys ka reiškia projekto žlugimas , asmeniškai jei jau naudoji gm bans pasidomėk jų spragom bo nereikia mokėti jokio laužimo kad admina užsidėt , pats asmeniškai nelaužiu nieko nes turiu gera reputacija bet yra tokių kurie tai daro malonumui , o dar ta konkurencija tarp projektu viska ir padaro ..
Redaguota 2014-05-24 12:08
🕐 2014-05-24 12:22 #30
konteris parašė:

Dvesk konteineri tu. Susirink savo niekam neidomu projekta ir susikisk ten kur saule nesviecia. Hint - i *.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti