🕐 2014-06-12 22:36
DeShov parašė:
Šiaip esu nuo mažens už Braziliją, bet visai nieko būtų jog laimėtu Ispanija.
Same here :D
DeShov parašė:
Šiaip esu nuo mažens už Braziliją, bet visai nieko būtų jog laimėtu Ispanija.
FeelingHigh parašė:
[quote]zakaras parašė:
mana gramatyka yrgyy pažėngūsi.
Už kokias rinktines būsit ? ar šiaip invidualius žaidėjus ? aš nesirgsiu už jokia rinktine tik norėsiu ,kad M.Realo žaidėjai kuo geriau pasirodytu.
Marcelo, DiMaria,Ronaldo,Fabio Coentrao, Pepe,Xabi Alonso,Ramos,Casillas,Modric ir dar kelis aišku būtu smagu jei bosnija iš grupiu išeitu
mcfan parašė:
Galėtų šeip Lietuvoj būti normalių komandų, kurios prilygtų kitų šalių rinktinėms....
DeShov parašė:
[quote]mcfan parašė:
Galėtų šeip Lietuvoj būti normalių komandų, kurios prilygtų kitų šalių rinktinėms....
DeShov parašė:
[quote]mcfan parašė:
EXTENZZO parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]mcfan parašė:
EXTENZZO parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]mcfan parašė:
EXTENZZO parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]mcfan parašė:
zakaras parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]mcfan parašė:
zakaras parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]mcfan parašė:
DeShov parašė:
[quote]zakaras parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]mcfan parašė: