Ziuresit anglus vs italai? As tai net nezinau, biski velai rodys :D jei neuzmigsiu tai gal
High-Five parašė:
as kaskaip isvis nemegstu futbolo. nors zaist moku, bet niekada neziuriu kaip kas zaidzia, nuobodu labai.. ir paciam man nepatinka zaist, nors yra siule keli futbolo treneriai zaist... visai nuobodus zaidimas....
Žaist moka, bet neįdomu, nežiūri ir nesidomi :DDDDDDD Lūžau iš šito pasakymo. Toks ir mokėjimas ten.
Nu o vakar dienos rungtynės tai tikrai nustebino. Įdomu kaip šiandien seksis Anglijai ir Italijai.
Nors pirmą kėlinį žiūrėjau Graikija - Kolumbija, tai gan įdomu buvo. Kolumbija neblogų perdavimų padaro.
Redaguota 2014-06-14 21:15
Uz Olandus buvau ir busiu visada ! Na o siandien palaikysiu Italija , bet kazkodel manau kad bus lygiosios 1:1
Aš palaikysiu Anglus, 2:1
Ai as tai tu "trash" net neziuriu, neidomus vistiek iskris, daugiausia sansu tik iki kokio ketvirtfinalio atvaziuot tokioms komandoms... Gal kaip nors bent viena kelini istempsiu paziuret su anglais :D
trash tie trah daužo urugvaju .... čia žymiai įdomesnės rungtynės nei kokia brazilija kroatija...
tj tavo nuožiuriu žiurim tik 1 komanda kuri laimės ane ? nieks nesitikėjo,kad graikai 2004 EC laimės,bet laimėjo...
Costa rika nieko ipatingo, ispanu net neaplostu kurie ir taip jau siaubingai zaidzia, ziuriu tuos kurie turi stiprias komandas, turi sansu, ir gali kazka idomaus parodyti, komandos kaip kosta rikos, australijos ir pns. nedomina manes, tiesiog ten nuodobus zaidimas
NoScope nepasakyciau kad Costa Rika zaide labai jau nuobodu zaidima, atvirksciai patrauklus futbolas.
Prasideda Anglija vs Italija, nu kas ziurit be manes? :D miegaliai
TheDrk teisingai sako , o noscope logika tia žudanti lėvos komandos lėvas žaidimas ką būtum apie M.Atletic pasakes prieš sezoną ?