Sveiki, taigi bežaisdamas žaidimą Lineage 2 gavau pasiūlymą parduodi mano ginklą už 50 EURŲ. Taigi man yra 13 metų, aš turiu kažkokia kortelę zoom (swedbank) visa electron ir norėčiau susikurti paypal'ą. Kasnors gali padėti, ar mano kortelė tinka ir panašiai. Išanksto ačių.
Paypal veikia su visa, ir dar keliais ten. Problema ta kad nemoki susikurt acc?
Kad su visa electron kazint ar eina. Nes ligtais ta kortele neturi kazkokio kodo.
O Paypal kartais ne nuo 18 metų?
koki meluot? yra specialus tam paypalas kurie yra nepilnameciai,ir ji niekuom nesiskiria.
Su zoom tu negalesi naudotis internetu,tik parduotuvese (ne elektroninese) ,o jau 14 metu turbut galesi ir tai nepilnai.
Prasyk mamos, gal ant jos vardo galesi paypal susikurt
Evasion parašė:
[quote]vitalis112 parašė:
[quote]Skorp parašė:
Prasyk mamos, gal ant jos vardo galesi paypal susikurt
Papasakosiu ilga ,o gal ir trumpa aprasyma uzsiregistruoji paypal.com su tikru vardu ir pavarde miesta sali vienu zodziu adresa taves pakliaus del kreditines paspausk skip ar kaip ten poto nueik i foxbox.lt susirask artimiausia ta deze isidek pinigus i paypala ir viskas argi taip sunku?[/quote]
Tikriausiai pabandysiu si varianta[/quote]
Arba tiesiog paprasysiu mamos :)
Aciu uz atsakymus. PS: Tyngejau rasyti Lietuviskomis taisyklingomis raidemis. :)
Taigi nusprendziau nieko nedaryti, tiesiog parduodi si ginkla zaidimo pinigais, visiems aciu kas rase. :)
Redaguota 2014-06-19 22:10
Ojei kaip suklydai, galejai sau ramiai į paypala persivest, nereik jokiu kreditiniu korteliu nieko tiesiiog susikuri accounta ir viskas, praskipini ten kai praso korteles ivest, o jei noresi is jo pirkt sakykim steam game kokį nors tai tiesiog irgi taipat kaip ir sakiau, lengva super duper. dabar dar steam sale butum galejas belekiek visko prisipirkt :D