📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
patarkit kokia specelybe pasirinkti
21 žinutės · 6,691 peržiūros
🕐 2014-11-10 21:41 #16
WentworthTRV parašė:
Šitą proftechninę mokyklą pats žiūriu,žadu joje Logistikos/transporto specialybę mokytis.Manau kas prie širdies yra ką geriausiai moki tą ir pasirink.

5 mėn senumo tema - meh, yra buvę prikeltų ir senesnių.Dar tau reik padirbėt su temų prikėlimu.
🕐 2014-11-10 21:47 #17
Machinery parašė:
[quote]WentworthTRV parašė:
Šitą proftechninę mokyklą pats žiūriu,žadu joje Logistikos/transporto specialybę mokytis.Manau kas prie širdies yra ką geriausiai moki tą ir pasirink.

5 mėn senumo tema - meh, yra buvę prikeltų ir senesnių.Dar tau reik padirbėt su temų prikėlimu.[/quote]

Aš nežiūriu į temos laiką ar datą,tiesiog padedu žmogui apsispręsti jeigu dar nėra apsisprendę,ne temos datoje ir laike esmė.
🕐 2014-11-11 10:28 #18
WentworthTRV parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]WentworthTRV parašė:

5 mėn senumo tema - meh, yra buvę prikeltų ir senesnių.Dar tau reik padirbėt su temų prikėlimu.[/quote]

Aš nežiūriu į temos laiką ar datą,tiesiog padedu žmogui apsispręsti jeigu dar nėra apsisprendę,ne temos datoje ir laike esmė.[/quote]
Prieš 5 mėn. Nebuvo šie mokslo metai prasidėje. Kad ir ką jam pasakysi dabar nerupės nes jis greičiausiai jau seniai buvo priverstas kažkokia profesija paimt.
🕐 2014-11-11 14:29 #19
Imk, kad patinktu dirbti ir viskas.
🕐 2014-11-11 15:08 #20
FwT parašė:
http://www.sprc.lt/?specialybes
is esanciu specelybiu kokia patartumet pasirinkti. seip buvau galvojes apie statybas arba suvirintojus, bet poto tetis uzklause tai sako, gal i automobiliu mechanikos skyriu koki bandyk. ir dabar galvoju ar eiti vis del to automobiliu mechanikos skyriu ar koki kita

Kompiuterinės įrangos derintoju
🕐 2014-11-11 15:26 #21
29-06-2014 senoka tema.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti