📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Problemos su kompu, 10LT už sprendimą
29 žinutės · 8,230 peržiūros
🕐 2014-08-03 12:35 #16
HunTeR parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]HunTeR parašė:
Kolkas ne vieno protingo patarimo. :)

Skaitau ką parašei ir "grožiuosi" nykstančia Deb.ilų rūšimi.[/quote]
Laikai save "proto bokštu"? Įkėlei labai "prikolna" nuotrauka ir jau keli gaidelio sparnelius? Geriau patylėk mauzeri ir pėdink iš tos temos, tokių adaptuotų patarimų kaip tavo niekam čia nereikia.[/quote]

Žmonės tau tiek prirašė, kas gali būti, o tu drįsti teigti, jog nieko protingo neparašė? Geriau subręsk šiek tiek, nes peizi kažkokias nesąmones. O jei ir įkėliau tą foto, tai ką dabar man padarysi? Nepatinka kažkas?, tai bėk pasiskųsi LauryvasVP tai gal įsp. gausiu. Didvyri forumo.
P.S. Pastudijuok lietuvių kalbą, nes niekur nebuvo jokio patarimo.
🕐 2014-08-03 12:48 #17
Lezayn parašė:
[quote]HunTeR parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]HunTeR parašė:

Laikai save "proto bokštu"? Įkėlei labai "prikolna" nuotrauka ir jau keli gaidelio sparnelius? Geriau patylėk mauzeri ir pėdink iš tos temos, tokių adaptuotų patarimų kaip tavo niekam čia nereikia.[/quote]

Žmonės tau tiek prirašė, kas gali būti, o tu drįsti teigti, jog nieko protingo neparašė? Geriau subręsk šiek tiek, nes peizi kažkokias nesąmones. O jei ir įkėliau tą foto, tai ką dabar man padarysi? Nepatinka kažkas?, tai bėk pasiskųsi LauryvasVP tai gal įsp. gausiu. Didvyri forumo.
P.S. Pastudijuok lietuvių kalbą, nes niekur nebuvo jokio patarimo.[/quote]
Tiek prirašė, kas gali būti? Juokini. Vienintelis žmogus, kurio galėčiau atsiprašyti, tai Mr_Angas123, nes jis tikrai parašė kažką rimtesnio, taigi perdėjau teigdamas, kad nei vieno protingo patarimo ir pripažįstų suklydęs. Bet tokie komentarai kaip tavo ar pasiūlymas išmesti kompiuterį tikrai naudos neduoda jokios. Ir dar drįsti sakyti, kad aš čia didvyrį vaidinu??? Kas čia pirmas šoko į akis ir puolė vaidinti superherojų stengdamasis užginti "nuskriaustuosius"?
P.S. Pačiam lietuvių kalbos žodyną atsiversti irgi būtų neprošal, kad sužinotum tikslią didvyrio sąvokos reikšmę.
🕐 2014-08-03 12:58 #18
O kai pirkai tikrinai motinine ir proca ar jie isvis veikia, nes gali buti kartais kad koki neveikianti ikiso. Beto pabandyk pasiziuret ar gerai viska sujungiai taip pat paziurek ar procesorius turi termo pastos :) sekmes
🕐 2014-08-03 13:01 #19
2012 parašė:
O kai pirkai tikrinai motinine ir proca ar jie isvis veikia, nes gali buti kartais kad koki neveikianti ikiso. Beto pabandyk pasiziuret ar gerai viska sujungiai taip pat paziurek ar procesorius turi termo pastos :) sekmes

O buvo galima patikrinti? :) Sujungiau tai tikrai gerai. O termopasta visą tai gali įtakoti?
🕐 2014-08-03 13:13 #20
ne termopasta negali
🕐 2014-08-03 13:14 #21
Man kažkas panašaus buvo, kai išsiardžiau laptop'ą, sudėjau viską ir pradėdavo ūžti ventiletorius. Tai viska atgal išsiardžiau ir buvo tokia plasmasė kuri prilaiko procesorių, ant jos yra du jungtukai tai pažiūrėk....
🕐 2014-08-03 13:34 #22
Pacanaz parašė:
Man kažkas panašaus buvo, kai išsiardžiau laptop'ą, sudėjau viską ir pradėdavo ūžti ventiletorius. Tai viska atgal išsiardžiau ir buvo tokia plasmasė kuri prilaiko procesorių, ant jos yra du jungtukai tai pažiūrėk....

Manyčiau, kad ant laptopo šiek tiek kitaip, nes nieko panašaus ant stacionaro nematau.. :)
🕐 2014-08-03 13:42 #23
HunTeR parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]HunTeR parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]HunTeR parašė:

Tiek prirašė, kas gali būti? Juokini. Vienintelis žmogus, kurio galėčiau atsiprašyti, tai Mr_Angas123, nes jis tikrai parašė kažką rimtesnio, taigi perdėjau teigdamas, kad nei vieno protingo patarimo ir pripažįstų suklydęs. Bet tokie komentarai kaip tavo ar pasiūlymas išmesti kompiuterį tikrai naudos neduoda jokios. Ir dar drįsti sakyti, kad aš čia didvyrį vaidinu??? Kas čia pirmas šoko į akis ir puolė vaidinti superherojų stengdamasis užginti "nuskriaustuosius"?
P.S. Pačiam lietuvių kalbos žodyną atsiversti irgi būtų neprošal, kad sužinotum tikslią didvyrio sąvokos reikšmę.[/quote]

Fsio. Baigam šią temą.. Peace.
🕐 2014-08-03 13:58 #24
Lezayn parašė:
[quote]HunTeR parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]HunTeR parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]HunTeR parašė:

P.S. Pačiam lietuvių kalbos žodyną atsiversti irgi būtų neprošal, kad sužinotum tikslią didvyrio sąvokos reikšmę.[/quote]

Fsio. Baigam šią temą.. Peace.[/quote]

Sutinku. :)
🕐 2014-08-03 15:31 #25
bandyk
1. Isimk biosu baterija.
2.susirask kur pas tave ant motherbordo yra C'mos jumperis ir perstatyk ant kitos padieties.
3.bandyk ijungti pc jis turetu supipset 1 karta.
4.jeigu viskas gerai grazink C'mos jumperi atgal i pradine padeti ir idek atgal baterija ir bandyk junkt.

Redaguota 2014-08-03 15:39
🕐 2014-08-03 15:47 #26
Mr_Angas123 parašė:
bandyk
1. Isimk biosu baterija.
2.susirask kur pas tave ant motherbordo yra C'mos jumperis ir perstatyk ant kitos padieties.
3.bandyk ijungti pc jis turetu supipset 1 karta.
4.jeigu viskas gerai grazink C'mos jumperi atgal i pradine padeti ir idek atgal baterija ir bandyk junkt.

Kaip tik norėjau rašyti, kad susitvarkiau. :D http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20090420211645831&board_id=1&model=Maximus+Formula&page=1&SLanguage=en-us šiame tinklapyje radau ir tavo paminėtą sprendimą: išimti cmos bateriją. PADĖJOOOO! Labai ačiū, kad bandei padėti!
🕐 2014-08-03 17:33 #27
Prasom Prasom
🕐 2014-08-03 17:39 #28
Tai kam dabar piniga mokesi? :D
🕐 2014-08-03 17:46 #29
BaconStrip parašė:
Tai kam dabar piniga mokesi? :D

man :D (p.s čj apipiso jūs jis. :D)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti