🕐 2014-08-09 20:23
ZilViS parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]ZilViS parašė:
[quote]benke parašė:
[quote]ZilViS parašė:
Ne ten pataikei, čia niekas nežaidžia senienų tokių kaip CS.
Pusk tu is cia.. Pats tu kaip seniena. Ir pataike jis kaip tik cia, nes reklamuot cia niekas nedraudzia.[/quote]
Aš bent kompa turiu kuris CS nelagina. Niekas aišku nedraudžia čia reklamuoti, tik pasakiau, kad iš čia žaidėju nesulauksit, bet jaigu jūsų protas to nesupranta tai ne mano bėda.[/quote]
sakai is cia nesulauksi zaideju?
pagalvok dar karta. Yra zmoniu kurie necommentina ar isvis neprisiregistrave bet stebi reklamas visas ir zaidzia tuos zaidimus kaip samp ar cs.
visis zaidzia ta kas kam patinka tj prasyciau susikist savo nuomone ten kur islenda rudis tavo. :)[/quote]
Gerai, gal aš ir klydau dėl žaidėjų, o dėl nuomonės tai aš turiu teisę ją išsakyti ir manęs netildyk, geriau užsikišk pats ir baigiam šita pokalbį.[/quote]
tai jaigu turi nuomone tai pasilaikyk ja sau.
koks tikslas komentuoti jaigu tau tai nepatinka? tiesiog ignorink ir kita diena ar veliau ar anksciau tema pradingsta ir tau akiu nebado :)
Tuolabiau jaigu nepatinka nereikia hateint mes visi gameriai su savo zaidimu skoniu bet kad nekenti zaidimo tj nereiskia kad gali nekest ir smerkt kitu zmoniu darba ir pomegius susijusius su juo :)