📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Cs go
34 žinutės · 8,683 peržiūros
🕐 2014-08-14 11:29 #16
Nu as silveris bet einu losiu su MG2 ir vistiek pirmas is team...Tai pasako koks as zaidejas ir jei pas mane team supisti rusai kurie nezino kas mid B Short long tai * ant tokiu zaideju kurie trugdo islipt is silverio

1. Vardas žaidime:TheMrSencor
2. Jūsų tikras vardas:Laurynas
3. Jūsų amžius:13 (greit 14)
4. Steam ID:https://steamcomm...heMrSencor
5. Skype(galima nusiųsti į pm):I pm nusiusiu
6. Kodėl norite patekti į šį klaną:Na tokiuosi kad bus geriau lost negu su rusais
7. Aktyvumas (valandomis):nelabai galiu pasakyti bet iki mokslo metu pradzios 12-2-3 7-12
8. Ar atitinkate visus reikalavimus, jei ne, tai kurio neatitinkate:neatitinku 15 Metu reikalavimo

Priimtas, svarbiau patirtis nei amžius :)
Dar reik žmogeliuko kuris pakurtų mūsų cl logo :), jeigu kas gali pm man :)
Redaguota 2014-08-14 12:00
🕐 2014-08-14 12:36 #17
Ghetto parašė:
postinu postinu tokias nesamones, bet reik jų nesugriaut po dienos ir pnš. :D, Apie ką aš čia noriu praneš. Noriu praneš, kad kuriu 9 žmonių cs go klaniuką, comp lošt ir pnš. Vienam tikrai atsibodo žaisti comp su rusai. Tai vat. Gal nieko ir nesudomsiu su šituom pranešinu. O gal kai ką ir sudominsiu. Tai pradėsiu nuo taisyklių ir galiausiai ateisiu iki anketos :)
Reikalavimai:
Turėti ne mažiau kaip 15 metų
Turėti skype ar Ts3
Na aišku turėti patirties.
Taisyklės:
1. Būti aktyviam
2. Jei nebūsite aktyvus minimum parą ir daugiau praneškite vadovui
3. Nesišaipyti iš klano narių
4. Gerbti klano narius, bei vadovą.
5. Tobulėti (savaime aišku :D )
Anketa:
1. Vardas žaidime:
2. Jūsų tikras vardas:
3. Jūsų amžius:
4. Steam ID:
5. Skype(galima nusiųsti į pm):
6. Kodėl norite patekti į šį klaną:
7. Aktyvumas (valandomis):
8. Ar atitinkate visus reikalavimus, jei ne, tai kurio neatitinkate:

Na dar pamiršau paminėti/ kad klano grupės pavadinimas VaC.
Sėkmės pildantiems. Ir nefreepostinkit. Dėkoju Pagarbei Zilex :)

Rimtas pacukas, vyras kaip dešra :D Pirma iseik is savo silver II , iki gold nova, o tik po to kažką kurk :D :D
🕐 2014-08-14 12:46 #18
Ghetto aiškiai nesupranti apie ką kalbi :D Pirma išmokt žaist iki nova 4 ar MG nuėjes tada kažką su teamą bandyk daryt.
Redaguota 2014-08-14 12:46
🕐 2014-08-14 12:58 #19
o jūs, didieji rankai, nemanot kad susijungus bus lengviau lošti ir dar greičiau pasiekti aukštesnius rank'us? jūs patys stumiat, nors pradžioj žaidimo patys buvot SAD. smh..dėl jūsų žmonės ir baigia lošti nes per jus jie mano kad nieko neišmoks. nice motivation.
🕐 2014-08-14 13:16 #20
deii. PX koks rank, juk kaip extenzzo sakė, kartu lošiant lengviau tobulėt, negu pats vienas
🕐 2014-08-14 15:36 #21
:D pramušat jūs : "nemanot kad susijungus bus lengviau lošti ir dar greičiau pasiekti aukštesnius rank'us?". Jeigu žmogus individualiai nemoka lošt tai su teamą jis niekad gerai neišmoks, nebent ten teamą daug aukštesni rankai ir matchins su aukštesniais, bet dėl jūsų abejoju ar kam labai rupės laiką švaistyt. Ždž, teamoi carry gaunas arba niekad lošt žmonės neišmoksta nes komanda kaltina. Aš esu buves 4 teamuose kur silveriai master buvo ir jie niekad netapo geresni teamoi lošdami nors lošėm daug laiko. Visada gaunas carry arba lošia visi nesuprasdami ką daro. (Aš solo iš nova 1 iki mge užsikėliau be teamų)
🕐 2014-08-14 16:33 #22
Tu nelygink saves su kitais. Tu galvoji kad silveri jei silver sedi tai noobas? Pats silver sedejai. Negi is kart y gold nova atsidurei?
🕐 2014-08-14 16:45 #23
R0x0y parašė:
:D pramušat jūs : "nemanot kad susijungus bus lengviau lošti ir dar greičiau pasiekti aukštesnius rank'us?". Jeigu žmogus individualiai nemoka lošt tai su teamą jis niekad gerai neišmoks, nebent ten teamą daug aukštesni rankai ir matchins su aukštesniais, bet dėl jūsų abejoju ar kam labai rupės laiką švaistyt. Ždž, teamoi carry gaunas arba niekad lošt žmonės neišmoksta nes komanda kaltina. Aš esu buves 4 teamuose kur silveriai master buvo ir jie niekad netapo geresni teamoi lošdami nors lošėm daug laiko. Visada gaunas carry arba lošia visi nesuprasdami ką daro. (Aš solo iš nova 1 iki mge užsikėliau be teamų)
Tu zinai kad anksciau tiek botu ir rusu nebudavo. Atpigo iki 3 ar 1 eur kiek ten buvo ir susipirko visi ir dahuje noobu pilna jie neleidzia niekam ranku keltis nes per debilus kiekvieno rnd 5vs1 nusucluthinsi
🕐 2014-08-14 18:20 #24
Ghetto parašė:
Tu nelygink saves su kitais. Tu galvoji kad silveri jei silver sedi tai noobas? Pats silver sedejai. Negi is kart y gold nova atsidurei?

10 matchu praėjus man davė nova 2 ranką. Nei karto nesu silveri buves. Jei žmogus 30 matchų laimėjes silveri sėdi tai aiškiai žaidimo neperpranta.
Sencor parašė:Tu zinai kad anksciau tiek botu ir rusu nebudavo. Atpigo iki 3 ar 1 eur kiek ten buvo ir susipirko visi ir dahuje noobu pilna jie neleidzia niekam ranku keltis nes per debilus kiekvieno rnd 5vs1 nusucluthinsi

Būdavo tiek pat, jei nedaugiau aš prieš 1.5 metus lošt pradėjau. (Su ilgom pertraukom todėl ne aukštesnis rankas). Be to jau ilgiausia laiką ko gero akcijos jam nebuvo. Vienintelis dalykas ką galiu pasakyt kad anksčiau daug daugiau būdavo tai hackeriu, prieš 1 metus vieną sutikdavai kas 3 matchai, dabar retai sutiksi ir per 10 ar 20 matchų. Man tiesiog kvaila atrodo kai žmonės low ranke sėdi ir pastoviai savo teamą kaltina. Išmokit taikytis, carrint, vadovaut ir išmoksit su betkokiais žaist.
TL;DR Dabar community švariausia kada ji kažkada buvo. Ir man nuo tų žmonių kurie teamą kaltina graudu daros.
Redaguota 2014-08-14 18:27
🕐 2014-08-14 18:27 #25
R0x0y parašė:
[quote]Ghetto parašė:

10 matchu praėjus man davė nova 2 ranką.[/quote]
Man tą patį davė, bet ilgai jis man ir užsiliko nes niekaip daug neišeidavo laimėti, ir taip būdavo ir komandos kaltos. Tapau neaktyvus, nes tiesiog nebuvo motyvacijos ir užkniso, nes taip ir negalėdavau daugiau patirties gaut. Grįžau, rank nova 1. Pripratau vėl, laimėjau kelis, kelis pra*u, porą kartų komandos tai žiauriai geros buvo, komunikacija ir t.t. Prisijungiau į mačą, tai vieni lenkai arba dar kažkokie, gryba pjauną, nesikalba, komunikacijos - 0, išėjau. Comp ban 7d, nukritau iki Silver didžiausio, koksai ten. Dėl to ir bandysiu prie jo prisijungti, nes aš vienas niekaip negalėčiau išcarryint ir dasikelt. Aš pats blogokai lošiu, bet grybo nepjaunu ir žinau kas kur ką ir kaip turi daryt, VISADA bandau komunikuot, bet..
Redaguota 2014-08-14 18:31
🕐 2014-08-14 18:31 #26
EXTENZZO parašė:
Man tą patį davė, bet ilgai jis man ir užsiliko nes niekaip daug neišeidavo laimėti, ir taip būdavo ir komandos kaltos. Tapau neaktyvus, nes tiesiog nebuvo motyvacijos ir užkniso, nes taip ir negalėdavau daugiau patirties gaut. Grįžau, rank nova 1. Pripratau vėl, laimėjau kelis, kelis pra*u, porą kartų komandos tai žiauriai geros buvo, komunikacija ir t.t. Prisijungiau į mačą, tai vieni lenkai arba dar kažkokie, gryba pjauną, nesikalba, komunikacijos - 0, išėjau. Comp ban 7d, nukritau iki Silver didžiausio, koksai ten. Dėl to ir bandysiu prie jo prisijungti, nes aš vienas niekaip negalėčiau išcarryint ir dasikelt.

Turiu pasakyt, cs go testuoja nervus dažnai, aš ir pats pripažinsiu žiauriai ilgai užtrukau kol iš nova 2 išlipau, apie 200 h. Dėl comp bannų tai greičiausias pats kaltas nes nieks negauna 4 bannu iš eilės be priežasties. Čia praktiškai = 4 ar 5 looses tai jei tau tų bannų nebūtu tu greičiausiai turėtum dar tą patį ranką likusi arba dar didesni. Faktas tas arba tu išlipi iš savo default ranko arba susinervines nustoji trumpam žaist ir taip nervuodamasis ir pertraukas darydamas niekad nepakyli.
🕐 2014-08-14 18:34 #27
aš tiesiog išeidavau iš mačų kuriose vilties buvo 0, ir tai aiškiai matydavosi, tai galvodau nx man laiką švaistyt su miegančiais asilais kurie visai nesistengia padėti, tiesiog nebuvo tolko, koks skirtumas ten likti kai nieko gero jau nebeivyks? jeigu tarp komandos narių būtų komunikacija, tai aš būčiau tikrai geresniame ranke, o kai tik dviese kalbasi tj eina nx. galėtų padaryti, kad BŪTINAI reikėtų šnekėt..
Redaguota 2014-08-14 18:35
🕐 2014-08-14 18:59 #28
EXTENZZO parašė:
aš tiesiog išeidavau iš mačų kuriose vilties buvo 0, ir tai aiškiai matydavosi, tai galvodau nx man laiką švaistyt su miegančiais asilais kurie visai nesistengia padėti, tiesiog nebuvo tolko, koks skirtumas ten likti kai nieko gero jau nebeivyks? jeigu tarp komandos narių būtų komunikacija, tai aš būčiau tikrai geresniame ranke, o kai tik dviese kalbasi tj eina nx. galėtų padaryti, kad BŪTINAI reikėtų šnekėt..

Na va ir gavai rank down priežasti, ne pačio skillas, bet nervai :D Su jais tikrai geriau nebus, patikėk.
Redaguota 2014-08-14 19:00
🕐 2014-08-14 19:04 #29
žiūrėsim kas bus :D vistiek dar comp ban yra, so, nėra ką daryt kolkas, taip tai lošt bandyčiau :D
🕐 2014-08-15 15:06 #30
Nefreepostinkit, čia pildyt turi anketas, o ne savo išmislus rašyt.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti