📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
The sims 4
21 žinutės · 8,323 peržiūros
🕐 2014-08-31 11:05 #16
Australas parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]Australas parašė:
Sveiki dar karta. Isejo The sims 4 pilna versija (party)http://thepiratebay.se/torrent/10930717/THE_SIMS_4_DIGITAL_DELUXE_EDITION-FULL_UNLOCKED-SG_up_by_[TCO]_M

Australas parašė:
Zinau bandziau neveikia.

Ne, nu tu rimtai debi*las[/quote]

Tai is kur galejau zinoto kad neveiks?
(fubar)[/quote]
Kam mest linką kol neįsitikinęs..
🕐 2014-08-31 11:07 #17
PauliusFCB parašė:
[quote]Australas parašė:
[quote]Lezayn parašė:
[quote]Australas parašė:
Sveiki dar karta. Isejo The sims 4 pilna versija (party)http://thepiratebay.se/torrent/10930717/THE_SIMS_4_DIGITAL_DELUXE_EDITION-FULL_UNLOCKED-SG_up_by_[TCO]_M

Australas parašė:
Zinau bandziau neveikia.

Ne, nu tu rimtai debi*las[/quote]

Tai is kur galejau zinoto kad neveiks?
(fubar)[/quote]
Kam mest linką kol neįsitikinęs..[/quote]

Tuo labiau komentarus paskaičius po torrentu jau aišku kad fake
🕐 2014-08-31 12:28 #18
kam isvisa laukti to sims 4
* tie simsai
jeigu iseina koks zaidimas crakas ir panasiai tikrai nereikia jo jieskoti ypac jeigu ten kokios zymios kompanijos atsiras gameri ir visur per pusvalandi nuo nukrekinimo
todel ir sako kad tu * kad ieskai taip
🕐 2014-08-31 13:08 #19
ponasvelnes parašė:
* tie simsai
jeigu iseina koks zaidimas crakas ir panasiai tikrai nereikia jo jieskoti ypac jeigu ten kokios zymios kompanijos atsiras gameri ir visur per pusvalandi nuo nukrekinimo

Nu tai čia žinai, viskas savo laiku ateina. Aš irgi žioplys buvau prieš kokius 4 metus. Tikėdavau kad xbox 360 emulatorius veikia ir eina puikiai paleist žaidimus per pc :D :D. Kokių tik nesamonių galvon neateidavo anksčiau.
🕐 2014-08-31 13:10 #20
TheGamer parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
* tie simsai

Nu tai čia žinai, viskas savo laiku ateina. Aš irgi žioplys buvau prieš kokius 4 metus. Tikėdavau kad xbox 360 emulatorius veikia ir eina puikiai paleist žaidimus per pc :D :D. Kokių tik nesamonių galvon neateidavo anksčiau.[/quote]

Aš iš visur bandžiau atsisiųst tų emuliatorių, nesvarbu survey, vis bandydavau iš visur... :D
Kai vaikas esi, viskas "įmanoma".
🕐 2014-08-31 13:25 #21
sims pff
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti