📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ką jūs dabar žaidžiate?
57 žinutės · 14,138 peržiūros
🕐 2014-11-10 07:01 #46
Yugi parašė:
Antra kartą einu just cause 2,civilzation V žaidžiau už JAV tai gavau malkų nuo kinų,ispanų,rainbow six vegas 2 keliu lygį,dirt 2,far cry 2, galvoju swat 4 ir rainbow six 3 raven shield siūstis

as is gamerio JC2 parsisiunciau, kai paleidziu setupa ismeta steama ir praso aktyvuot kazka....
🕐 2014-11-10 07:59 #47
Pavelas parašė:
Zaidziu Hitman Absolution. Zaidime jauciu kazkokia monotonija.

Purist sunkumu žaisk, nebus monotonijos.
🕐 2014-11-10 14:26 #48
perejau nfs mw (nauja) pasiroviau kazkaip dar losiu World of Tanks.
Zaisiu nfs rivals
Redaguota 2014-11-10 14:27
🕐 2014-11-10 15:05 #49
Makaroni parašė:
[quote]MrProToper parašė:
Dabar lošiu: NBA 2k15 (XBOX), Minecraft(PC), šiek tiek išmėginęs esu ir FS15(PC), kartais dar įsijungiu GTA V (XBOX) ir išvis retai pasijungiu FIFA, NHL, WWE, METRO:Last Light(XBOX).

Ateityje žaisiu: COD:Advanced Warfare, nes man ateities inovacijos laaabai patinka(XBOX), BF4(XBOX), Far Cry 4(XBOX), Galbūt, jei PC naują gausiu- būtinai The Crew ir NBA2k15 sužaisiu :)

Na prisėdu pažaist gan retai ir žaidžiu gan trumpai, tad ilgai užtrunku net trumpiausią game netrumpai, kad peržaist. Tai reiškia sekasi vidutiniškai. :)

tai jeigu jau xbox losi ta nba2k15, kam paskui ant kompo lost? :D[/quote]

Nes ant Xbox 360 yra senos-GEN žaidimas. Ant PC visiškai naujas(next-GEN), kitas game, taip galima pasakyti. :)
🕐 2014-11-10 15:11 #50
MrProToper parašė:
[quote]Makaroni parašė:
Dabar lošiu: NBA 2k15 (XBOX), Minecraft(PC), šiek tiek išmėginęs esu ir FS15(PC), kartais dar įsijungiu GTA V (XBOX) ir išvis retai pasijungiu FIFA, NHL, WWE, METRO:Last Light(XBOX).

Ateityje žaisiu: COD:Advanced Warfare, nes man ateities inovacijos laaabai patinka(XBOX), BF4(XBOX), Far Cry 4(XBOX), Galbūt, jei PC naują gausiu- būtinai The Crew ir NBA2k15 sužaisiu :)

Na prisėdu pažaist gan retai ir žaidžiu gan trumpai, tad ilgai užtrunku net trumpiausią game netrumpai, kad peržaist. Tai reiškia sekasi vidutiniškai. :)

Nes ant Xbox 360 yra senos-GEN žaidimas. Ant PC visiškai naujas(next-GEN), kitas game, taip galima pasakyti. :)[/quote]

Viskas beveik tas pats , tik grafikos skiriasi , vat ir skirtumas , daugiau nematau kas begali skirtis.
Redaguota 2014-11-10 15:16
🕐 2014-11-10 15:18 #51
dragon ltu 2 parašė:
[quote]Makaroni parašė:

Nes ant Xbox 360 yra senos-GEN žaidimas. Ant PC visiškai naujas(next-GEN), kitas game, taip galima pasakyti. :)[/quote]

Viskas beveik tas pats , tik grafikos skiriasi , vat ir skirtumas.[/quote]\

Deja, turbūt nesi žaidęs, todėl ir nežinai skirtumų. Iš dalies tu teisus, didžiausias skirtumas tai grafika, žaidėjų judesiai. Toliau: Driblingas, Žaidėjo metimo technikos detalumas, kitokie GAME MODE's: MyTeam, MyPark, dar kažkoks MyCrew ar panašiai :). Čia tik pagr. bet jų ir smulkesnių (skirtumų/patobulinimų) be galo daug. :)
🕐 2014-11-10 17:21 #52
The Sims 3 kažkaip mane užkabino :D Ir jei bus noras tai gal kokį Dirt 2,LFS pradėsiu žaist.
🕐 2014-11-10 17:32 #53
PC - League of Legends ir Dota 2.

PS3 - Gran Turismo 6, The Evil Within ir AC: Rogue.
🕐 2014-11-10 17:57 #54
Machinery parašė:
[quote]Pavelas parašė:
Zaidziu Hitman Absolution. Zaidime jauciu kazkokia monotonija.

Purist sunkumu žaisk, nebus monotonijos.[/quote]

Teks, nes ketinu visus trofejus susimedzioti.
🕐 2014-11-10 17:58 #55
MechaTengu parašė:

AC: Rogue jau išleistas?
🕐 2014-11-10 18:30 #56
Kas be ko, kad League of Legends. Po to eitų NBA 2k15, GMod ir dar po to eitų BF3 mp ir CS: GO.
🕐 2014-11-10 19:43 #57
PC GaMeR parašė:
[quote]MechaTengu parašė:

AC: Rogue jau išleistas?[/quote]

Kol kas tik ant konsolių.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti