📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🕐 2014-11-09 18:18 #16
ne katik parSIPUCIAU nauja versija viskas susitwarke tik man parius zinute kam krauna tokiu burbula prie zinutes ir neisisiuncia zinute

DAR SKYPE PERSijunkt NEGALIU RASO PRIJUNGES IR ATSIJUNGIMO LANGA KUR REIK IVEST SLAPTAZODI META
🕐 2014-11-09 18:47 #17
SlimyNinja parašė:
[quote]DJ Radistas parašė:
[quote]SlimyNinja parašė:
Internetas gerai veikia tavo?
gerai[/quote]

Skype versija naujausia?[/quote]
jo[/quote]

Tada nežinau.[/quote]

va[/quote]

Ne vaikiukams skype naudotis :)
🕐 2014-11-09 18:48 #18
SlimyNinja parašė:
ne katik parSIPUCIAU nauja versija viskas susitwarke tik man parius zinute kam krauna tokiu burbula prie zinutes ir neisisiuncia zinute

DAR SKYPE PERSijunkt NEGALIU RASO PRIJUNGES IR ATSIJUNGIMO LANGA KUR REIK IVEST SLAPTAZODI META

Taip. Tikrai ne vaikiukams skype naudotis..... ;)
🕐 2014-11-09 19:28 #19
MrProToper parašė:

Taip. Tikrai ne vaikiukams skype naudotis..... ;)[/quote]
NEBESKIESK
🕐 2014-11-09 19:34 #20
MrProToper parašė:

Taip. Tikrai ne vaikiukams skype naudotis..... ;)[/quote]
haha, ok.
🕐 2014-11-09 19:56 #21
SlimyNinja, žodžių skiesti neįmanoma. Įšeik iš forumo, nukirpk šaknis, kurias suleidai į kėdę, įšeik į lauką, prasivedink s.u.b.i.n.ę, pareik namo, paimk PC ir trenk sau per galva 5 kartus, nueik į tuolėta ir užsidročink negyvai.
Redaguota 2014-11-09 19:56
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti