📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Far Cry 4
56 žinutės · 14,415 peržiūros
🕐 2014-11-15 22:47 #16
dragon ltu 2 parašė:
[quote]Machinery parašė:
Įdomu kaip atrodys Blood Dragon versija.

O ji bus?[/quote]

abejoju, manau jis cia su sarkazmu, kadangi pries tai sake kad cia FC 3.5
🕐 2014-11-15 22:58 #17
Neofiacialu, bet kodėl gi negalėtų būt dar vienas žaidimas.
http://www.games.lt/g/gamenews.full/36546
🕐 2014-11-16 08:29 #18
Hmmm, čia man tik vienam World Map nerodo? Nes kai per TAB tą menių atsidarau Map, tiesiog juoda didelė žymė, Waypoint galiu dėt

EDIT1: Siunčiuosi kitą, nes neišsisaugoja žaidimas
Redaguota 2014-11-16 08:41
🕐 2014-11-16 09:07 #19
Vaflioras parašė:
Hmmm, čia man tik vienam World Map nerodo? Nes kai per TAB tą menių atsidarau Map, tiesiog juoda didelė žymė, Waypoint galiu dėt

EDIT1: Siunčiuosi kitą, nes neišsisaugoja žaidimas

cia visur taspats realeasas ir taspats crakas nesivarging viska jau ismeginau

visi zmones raso norint losti normaliai situs dalikus reikia padaryti
aisku tiem kam pasileidzia geimas o ne tiesiog black screen ir viskas

***1***Go into game folder data_win32 and delete patch.fat and patch.dat (THIS WILL FIX BLACK MAP ISSUE)
***2***CHANGE AO: SSAO (THIS WILL FIX DARK CONTRAST PROBLEM)
***3*** RIGHT CLICK AND RUN GAME IN ADMINISTRATOR IF YOU WANT YOUR GAME TO SAVE PROPERLY
🕐 2014-11-16 11:11 #20
Aina sau, isveze ant medium, nu nice, be lagu visiskai :D pasirodo mano pc dar turi parako :D

Zaidimas tai, prologa perejau katik, atrodo idomus, apylinkes tikrai grazios, aisku kaip supratau, medkits/heal option turi visada su savimi ir vel jokio "survival"/"sudetingesnio gameplay" nebus, tas nuvyle, bet seip kol kas zaidimas patiko

P.s O nice, tipo ne per admin run dariau, no save game dbr bus? Shiiiieeet
Redaguota 2014-11-16 11:12
🕐 2014-11-16 11:48 #21
NoScope parašė:
Aina sau, isveze ant medium, nu nice, be lagu visiskai :D pasirodo mano pc dar turi parako :D

Zaidimas tai, prologa perejau katik, atrodo idomus, apylinkes tikrai grazios, aisku kaip supratau, medkits/heal option turi visada su savimi ir vel jokio "survival"/"sudetingesnio gameplay" nebus, tas nuvyle, bet seip kol kas zaidimas patiko

kiek zinau tavo pc neblogas, tai ir turetu normaliai vezt :D
🕐 2014-11-16 11:50 #22
Makaroni parašė:
[quote]NoScope parašė:

kiek zinau tavo pc neblogas, tai ir turetu normaliai vezt :D[/quote]

Pas mane i3 po truputi "seneja", del to taip ir yra, svarbiausia, kad GTA V istemptu :D
🕐 2014-11-16 12:00 #23
NoScope parašė:
[quote]Makaroni parašė:
[quote]NoScope parašė:

Pas mane i3 po truputi "seneja", del to taip ir yra, svarbiausia, kad GTA V istemptu :D[/quote]
Įdomu ar atsiras čia bukagalvių kurie klausinės ar tikras ant PC, kai išeis konsolėm skirta GTA versija. :D
🕐 2014-11-16 12:58 #24
Čia man vienam World Map neveikia?
🕐 2014-11-16 13:02 #25
Vaflioras parašė:

Ne tau vienam. Laukiam naujo relyzo.
🕐 2014-11-16 13:03 #26
dragon ltu 2 parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

Ne tau vienam. Laukiam naujo relyzo.[/quote]

O tas kur delete ten kazkoki faila, nepadejo? Nes as istryniau, bet nemeginau dar paleist...
🕐 2014-11-16 13:05 #27
NoScope parašė:
[quote]Makaroni parašė:
[quote]NoScope parašė:

Pas mane i3 po truputi "seneja", del to taip ir yra, svarbiausia, kad GTA V istemptu :D[/quote]

mano tai tikrai nepaves, vasara planuoju atsinaujint kompa, tada bus hardcore grajus :D
🕐 2014-11-16 13:06 #28
NoScope parašė:
[quote]dragon ltu 2 parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

O tas kur delete ten kazkoki faila, nepadejo? Nes as istryniau, bet nemeginau dar paleist...[/quote]

Man ne , vistiek map'as juoduoja. Kitiems turbūt veikia.
Redaguota 2014-11-16 13:06
🕐 2014-11-16 13:11 #29
dragon ltu 2 parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]dragon ltu 2 parašė:
[quote]Vaflioras parašė:

O tas kur delete ten kazkoki faila, nepadejo? Nes as istryniau, bet nemeginau dar paleist...[/quote]

Man ne , vistiek map'as juoduoja. Kitiems turbūt veikia.[/quote]

Lol padejo man, bet map atrodo, kazkox mazokas nzn, bet vizualiai paziurejus FC3 didesnis man kazkaip...

P.s jei kas nors su situo relyzu kuri losiu butu negerai, tai pvz. profiles zaidimo, galima butu i kita relyza persikelti ir toliau kur baigiai testi?
🕐 2014-11-16 13:12 #30
geriausias sprendimas palaukti gero relyzo o iki tol net nebandyt lost :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti