📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kiek vertas steam acc?
33 žinutės · 6,063 peržiūros
🕐 2014-12-08 16:16 #16
dragon ltu 2 parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
Nesiajudink negautai tu 200lt,
kaip ir sake 1. nieks nepirktu uz tokia suma Klysti , perkančių yra daug 2. nesi zinomas pardavejas kad pardavinetai tokius acc Pakalbėjus ir paklausinėjus pažįstamų atrastum bendrą kalbą ir jei esi sąžiningas eitų susitart 3. rimtu zaidimu ten nera kazkokie * kuriu kaina po 20 euru steame.. Šitas pramušė ant juoko , einu popkornų
[/quote]
Kaiptik didesniu mastu pardavinejami acc su 30~ zaidimu tikrai ne tie kur simtai..
SU antru pamastymu tai prajuokinai..
3 vel gi palygink jo zaidimus visokiu suduku privaryta kurei tik uz kelia kaina. Per nuolaida nusiperka koki steam valve pack velgi prisideda zaidimu kalnas, nu ir dar tne keli geresni yra.
++ visalaika yra rizika perkant kad jis ta acc susigrazinti gali.
Redaguota 2014-12-08 16:16
🕐 2014-12-08 16:20 #17
ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]dragon ltu 2 parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
Nesiajudink negautai tu 200lt,
kaip ir sake 1. nieks nepirktu uz tokia suma Klysti , perkančių yra daug 2. nesi zinomas pardavejas kad pardavinetai tokius acc Pakalbėjus ir paklausinėjus pažįstamų atrastum bendrą kalbą ir jei esi sąžiningas eitų susitart 3. rimtu zaidimu ten nera kazkokie * kuriu kaina po 20 euru steame.. Šitas pramušė ant juoko , einu popkornų
[/quote]
Kaiptik didesniu mastu pardavinejami acc su 30~ zaidimu tikrai ne tie kur simtai..
SU antru pamastymu tai prajuokinai..
3 vel gi palygink jo zaidimus visokiu suduku privaryta kurei tik uz kelia kaina. Per nuolaida nusiperka koki steam valve pack velgi prisideda zaidimu kalnas, nu ir dar tne keli geresni yra.
++ visalaika yra rizika perkant kad jis ta acc susigrazinti gali.[/quote]

Visur rizika yra supranti nuėjes į tuoleta gali nebeišeiti.
Gali ir pati apgaut parduodant steam acc.
Redaguota 2014-12-08 16:39
🕐 2014-12-08 17:14 #18
Smagu skaityt , net popkornai eina smagiai.
AmandasGun - nežinau ar čia man buvo skirta ar Laikiuxo reklamuotojui , bet jei tu man čia taip , tai taip išeina , kad kaip durnas pats sukūrei temą ir dabar stumi kaip tyčia.
ReklamuojuLaikiux - arba tu nematęs rimtų pardavimų , arba tu su pliauskom gerai uždaužytas buvai mokykloje.
Redaguota 2014-12-08 17:17
🕐 2014-12-08 17:19 #19
dragon ltu 2 parašė:
AmandasGun - nežinau ar čia man buvo skirta ar Laikiuxo reklamuotojui , bet jei tu man čia taip , tai taip išeina , kad kaip durnas pats sukūrei temą ir dabar stumi kaip tyčia.
ReklamuojuLaikiux - arba tu nematęs rimtų pardavimų , arba tu su pliauskom gerai uždaužytas buvai mokykloje.

Aš čia ne parduot norėjau o sužinot kaina.
🕐 2014-12-08 17:25 #20
Armandas Gun parašė:
[quote]dragon ltu 2 parašė:

Aš čia ne parduot norėjau o sužinot kaina.[/quote]
EPIC fail tema gavosi , nes kai tik žmonės klausinėja apie savo acc vertę , iškart ateina reikalas apie pardavimą.
P.S.Sorry už OT.
Redaguota 2014-12-08 17:25
🕐 2014-12-08 18:00 #21
As nesuprantu tai kam daugiau dar verte suzinot? Nueini y steamcalculator ir pasiuziuri verte. Kitokiu verciu nebuna tik tos kurios pardavimui ir tos "kuria nori matyti akys" tai po 600 doleriuku xD Bet realybe kitokia
🕐 2014-12-08 18:11 #22
Žaidimus vertinti pagal pilną Steam kainą yra visiška nesąmonė, daugelis perka per akcijas arba iš perpardavinėtojų kaip giftus, o tai kartais kainuoja net virš 10 kartų pigiau palyginus su pilna Steam kaina.

Kadangi tai ne atskiri giftai, o Steam paskyra, tai kaina irgi sumažėja.

Dar pirkėjas negali pasirinkti norimų žaidimų, kai kurie jam gali pasirodyti beverčiai, taigi kaina vėl krenta.
🕐 2014-12-08 18:17 #23
As nesuprantu tai kam daugiau dar verte suzinot? Nueini y steamcalculator ir pasiuziuri verte. Kitokiu verciu nebuna tik tos kurios pardavimui ir tos "kuria nori matyti akys" tai po 600 doleriuku xD Bet realybe kitokia

Žiurėk jei paimtum už tiek kiek steamcalculator suskaičiuoja $1,752.57 USD nu dar per puse padalinam , nes žinai puse kainos krenta tai 800 USD jei duodi tai parduodu net negalvodamas. :D
🕐 2014-12-08 19:29 #24
BaconStrip parašė:
100 pinigu tai tikrai.

Aš sakyčiau, kad 150 pinigų vertas.
🕐 2014-12-08 19:39 #25
užsienio tinklapiuose kur yra begale daug apsaugų nuo vagysčiu ir apgaudinėjimu ir kur einama per tarpininką galima laisvai parduot už puse kainos arba mažiau... Tai joa būtų apie 700~usd.
🕐 2014-12-08 19:46 #26
Wilkes parašė:
užsienio tinklapiuose kur yra begale daug apsaugų nuo vagysčiu ir apgaudinėjimu ir kur einama per tarpininką galima laisvai parduot už puse kainos arba mažiau... Tai joa būtų apie 700~usd.

Davai sakyk kur :D
🕐 2014-12-08 19:50 #27
Armandas Gun parašė:
[quote]Wilkes parašė:

Davai sakyk kur :D[/quote]

Nu jo neapsimoka parduot čia , ten vaikšto dideliom kainom acc.
🕐 2014-12-08 20:04 #28
Nesuprantu su savim vienas susirasineji tu cia? Issikalk y galva kad uz 700 usd tu niekaip jo neparduosi.. Nebent uztaikysi ant kokio arabo oligarcho vaikelio tai gal gal ir parduotai. Nei karto gyvenime nesu mates kaip 200 zaidimu ar kiek ten uz 700 usd parduotu xD Uz steam acc su 500 games ten gal uz 250lt pardave.. O tau cia jokios apsaugos nepades. Betkuriuo atveju susigrazinti gali accounta, jai ir irodys pirkejas kazka tai acc bus lock nes steam taisykles druadzia pardavineti..
🕐 2014-12-08 20:08 #29
LakiuxoReklamuotojau , per siaurai mąstai , rasti kur prastumti brangiai yra kur.
Redaguota 2014-12-08 20:12
🕐 2014-12-08 20:10 #30
Nesuprantu su savim vienas susirasineji tu cia? Issikalk y galva kad uz 700 usd tu niekaip jo neparduosi.. Nebent uztaikysi ant kokio arabo oligarcho vaikelio tai gal gal ir parduotai. Nei karto gyvenime nesu mates kaip 200 zaidimu ar kiek ten uz 700 usd parduotu xD Uz steam acc su 500 games ten gal uz 250lt pardave.. O tau cia jokios apsaugos nepades. Betkuriuo atveju susigrazinti gali accounta, jai ir irodys pirkejas kazka tai acc bus lock nes steam taisykles druadzia pardavineti..

http://www.epicnpc.com/threads/701619-WTS-Steam-account-with-151-games-worth-2232-Original-Owner
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti