📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ar tikite horoskopais?
41 žinutės · 10,102 peržiūros
🕐 2014-12-29 20:17 #16
Machinery parašė:
Kur čia tie freeposts?

Tuoj bus. 99,9%.
🕐 2014-12-29 20:19 #17
Machinery parašė:
Kur čia tie freeposts?

Maždaug nuo #10 post'o. Pats pradėjo off-top'int , bet koks skirtumas , tęskim diskusiją.
Redaguota 2014-12-29 20:25
🕐 2014-12-29 21:02 #18
Nea. Kaskas bileka prirase ir atspausdino ir apsimeta zyniais. Netikikiu horoskopais kaip ir vaiduokliais, Jezumi, logiskai mastanciu seimu.
🕐 2014-12-29 21:47 #19
Netikiu tais, kurie kas savaitę leidžiami kokiame žurnaliukštyje, o išskirtinai man profesionaliai sudaryto horoskopo neteko skaityt. Bet žinau, kad žmogus absoliučiai yra priklausomas nuo aplinkos ir tuo, kad priklausomybės nuo savęs apskritai nėra. Todėl manau, kad astrologinės spekuliacijos gali būti tiesa. Teoriškai galima tai padaryti, bet kol kas mokslas nepažengęs tiek, kad tai padarytų. :D O gal jau ir yra pastebėti dėsningumai tarp įvykių gyvenimuose ir astronomijos, bet aš tuo nesiremčiau. Esmė - kas ieško panašumų tas juos ir randa :D
🕐 2014-12-29 21:48 #20
Nesamone tie goroskopai, kartais perskaitau is smalsumo.
🕐 2014-12-29 21:52 #21
RockSalt parašė:
Nea. Kaskas bileka prirase ir atspausdino ir apsimeta zyniais. Netikikiu horoskopais kaip ir vaiduokliais, Jezumi, logiskai mastanciu seimu.

Jei netiki vaiduokliais, Dievu, tai patikėsi išvandęs spiritizmą. Aha. Vaiduoklius, dvasias išsikviesi, o tik priėmęs komuniją ir išpažintį, išprašysi dvasias "namo": į dangų, turbūt. Deja, negaliu 100% patikinti, kad tai tiesa. Bet esu girdėjęs daug pasakojimų apie tai. (Iš giminės, ne iš davatkėlių, ar bobulių)
🕐 2014-12-29 21:53 #22
MrProToper parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Jei netiki vaiduokliais, Dievu, tai patikėsi išvandęs spiritizmą. Aha. Vaiduoklius, dvasias išsikviesi, o tik priėmęs komuniją ir išpažintį, išprašysi dvasias "namo": į dangų, turbūt. Deja, negaliu 100% patikinti, kad tai tiesa. Bet esu girdėjęs daug pasakojimų apie tai. (Iš giminės, ne iš davatkėlių, ar bobulių)[/quote]

Va teisa sako žmogus.
🕐 2014-12-29 21:56 #23
MrProToper parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Jei netiki vaiduokliais, Dievu, tai patikėsi išvandęs spiritizmą. Aha. Vaiduoklius, dvasias išsikviesi, o tik priėmęs komuniją ir išpažintį, išprašysi dvasias "namo": į dangų, turbūt. Deja, negaliu 100% patikinti, kad tai tiesa. Bet esu girdėjęs daug pasakojimų apie tai. (Iš giminės, ne iš davatkėlių, ar bobulių)[/quote]

Ouja lentos tarp didelės chebros. Arba jūs tapsit labai sėkmingi ir žinosit ko laukt , arba jūs visi mirsit. 'nuff said.
🕐 2014-12-29 21:57 #24
Besimistai beveik čia visi. Būkit optimistais.
🕐 2014-12-29 21:59 #25
DakarRallyRacer parašė:

Dėl Ouja lentų čia ne juokai. 60% visų bandžiusių nusižudė ar šiaip išprotėjo. Pats kažkada norėjau tokią lentą pasidaryt.
🕐 2014-12-29 22:00 #26
LordasVoldemortas parašė:
[quote]DakarRallyRacer parašė:

Dėl Ouja lentų čia ne juokai. 60% visų bandžiusių nusižudė ar šiaip išprotėjo. Pats kažkada norėjau tokią lentą pasidaryt.[/quote]

Ouja? Wtf? :D
🕐 2014-12-29 22:02 #27
MrProToper parašė:
[quote]LordasVoldemortas parašė:
[quote]DakarRallyRacer parašė:

Dėl Ouja lentų čia ne juokai. 60% visų bandžiusių nusižudė ar šiaip išprotėjo. Pats kažkada norėjau tokią lentą pasidaryt.[/quote]

Ouja? Wtf? :D[/quote]

Paskaityk ir žinosi koks čia reikalas. Veikimo principas panašus į spiritizmo seansą , o veikia tai kaip rusiška ruletė (nežinai ant ko papulsi)
http://www.ghostresearch.org/articles/ouija.html
Redaguota 2014-12-29 22:05
🕐 2014-12-29 22:07 #28
Horoskopai nesąmonė - visatoje milijardai žvaigždžių, žmogaus liką lemią tik gal tūkstantoji visų žvaigždžių dalis.Jei vis dėl to tai tiesa, tai kodėl vieni horoskopai rašo jog mirsiu šiandien, kiti kad išlošiu milijoną.
Galiausiai kaip astrologai nustato visas žvaigždžių padėtis, negi su Maximos teleskopais?

MrProToper parašė:
Jei netiki vaiduokliais, Dievu, tai patikėsi išvandęs spiritizmą. Aha. Vaiduoklius, dvasias išsikviesi, o tik priėmęs komuniją ir išpažintį, išprašysi dvasias "namo": į dangų, turbūt. Deja, negaliu 100% patikinti, kad tai tiesa. Bet esu girdėjęs daug pasakojimų apie tai. (Iš giminės, ne iš davatkėlių, ar bobulių)

Jei žmogus turėtų seną ir originalią lentą, tai jo žodžiais dar būtų galima kažkiek tikėt, bet kai šaukia dvasias po 100g, tai ant 3 raidžių tokius "mediumus" siųst.
Galiausiai nėra nei vieno įrodymo, kad dvasios, vaiduokliai ar kitos antgamtinės būtybės egzistuoja.Aš negaliu tikėt pasakojimais, kaip vaikai tvarte su Liuciferiu šnekučiavosi.
🕐 2014-12-29 22:20 #29
Machinery parašė:
Horoskopai nesąmonė - visatoje milijardai žvaigždžių, žmogaus liką lemią tik gal tūkstantoji visų žvaigždžių dalis.Jei vis dėl to tai tiesa, tai kodėl vieni horoskopai rašo jog mirsiu šiandien, kiti kad išlošiu milijoną.
Galiausiai kaip astrologai nustato visas žvaigždžių padėtis, negi su Maximos teleskopais?

[quote]MrProToper parašė:

Jei žmogus turėtų seną ir originalią lentą, tai jo žodžiais dar būtų galima kažkiek tikėt, bet kai šaukia dvasias po 100g, tai ant 3 raidžių tokius "mediumus" siųst.
Galiausiai nėra nei vieno įrodymo, kad dvasios, vaiduokliai ar kitos antgamtinės būtybės egzistuoja.Aš negaliu tikėt pasakojimais, kaip vaikai tvarte su Liuciferiu šnekučiavosi.
[/quote]
Šitas dalykas ir yra pati didžiausia mistika... Bet po kitos, pasaulio ir visatos atsiradimo mistikos. Kartais, kai pamastai apie tai, tai supranti, kad esi visiškas nevykėlis, absoliučiai nieko nežinai.Hm... Privertei mane susimastyt... (nerd)
🕐 2014-12-29 22:34 #30
MrProToper parašė:
[quote]Machinery parašė:

[quote]MrProToper parašė:

[/quote]
Šitas dalykas ir yra pati didžiausia mistika... Bet po kitos, pasaulio ir visatos atsiradimo mistikos. Kartais, kai pamastai apie tai, tai supranti, kad esi visiškas nevykėlis, absoliučiai nieko nežinai.Hm... Privertei mane susimastyt... (nerd)[/quote]

Priverte susimastyti koks nevykelis esi ? : D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti