Taigi , diskutuojam klausimu kokia jūsų nuomonė apie žaidimų pabaigas. Kaip jums labiau patinka - ar kai žaidimas turi vieną (linijinę) pabaigą ar kai galima rinktis ir yra kelios? Jei leidžiama rinktis pasirinkimą - jūs renkatės gerą ar blogą kelią (ta prasme būti geriečiu arba blogiuku) , ar tiesiog abu - vieną po kito?
Redaguota 2014-12-30 14:50
Na, ištikrūjų geriau, kai žaidimas turi daugiau pabaigų, o šeip tai išbandau visas, visgi pasirinkęs vieną, nežinai kas kitoje :D
Redaguota 2014-12-30 15:15
nebloga topic , bet i tema butu paklaust zaidimus kuriuose galima rinktis , ir gauti keleta pabaigu :D ?
Man viena pabaiga geriau, nes jeigu 2 buna dazniausiai abi ir norisi pereiti, o pvz vidury viskas vienodai. Taip pat nemegstu kur buna daug pasirinkimu ir vidury zaidimo, ir pabaigoj, labai daug galimu pabaigos variantu...
Makaroni parašė:
Man viena pabaiga geriau, nes jeigu 2 buna dazniausiai abi ir norisi pereiti, o pvz vidury viskas vienodai. Taip pat nemegstu kur buna daug pasirinkimu ir vidury zaidimo, ir pabaigoj, labai daug galimu pabaigos variantu...
Per FO:NV įmanomų pabaigų yra gal virš 10 (nes dar yra pasirinkimų galiojimai) , tai kai kuriem čia pražūtis pamatyt juos visus , o kitiems smagu.
Redaguota 2014-12-30 16:57
na man geriau kai kelios,nes va pvz ka tik gal 3 karta perejau nfs the run ir kazkaip neidomu nes zinai kad pabaigoi vis tiek laimesi, o jai butu daugiau tj butu idomiau :D
Nesvarbu kiek.Svarbu gerai užbaigta istorija arba puiki paskutinio boso kova.
man abudu gerai
priklauso labai jau nuo zaidimo
pvz koks rpg labiau noretusi daugiau pasirinkimu ant pabaigos bet fps ar adventure ir tiesiog pabaiga labiau suaijna
Man geriausia pabaiga tai tokia kada gali pats suprast ar bus zaidimo tesinys kad ir po 1 milijono metu kaip ir half-life 3
Skirtingos pabaigos idomiau, pvz tau pasibaige game kitaip negu tavo draugui
Skirtingos pabaigos "skatina" tą žaidimą peržaist dar kartą. Šiaip man tai tas pats, ar ta pabaiga vienokia, ar kitokia. Istorija svarbu man. Nu aišku, kai pats prie jos prisidėt gali tai įdomu, bet nelabai aš ten stipriai dėmesį kreipiu. Beleką renkuosi. :D