📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
naujas pirkinys
18 žinutės · 4,272 peržiūros
🕐 2015-01-06 16:23 #16
LordasVoldemortas parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]LordasVoldemortas parašė:
[quote]ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]RockSalt parašė:
Pas mane klaviatura kadangi ant laptopo tai ir yra default, bet sueina, o pele is draugo tokia gaming sveiciancia uz 150 lt pirkau :3 . Gaming gera pele, su svoriukais.

svarbiausia zodis yra gaming tai cia jau uzgarantuota kad pele axuena ir ziauriai gera :c[/quote]

Protingi atsirenka grūdus nuo pelų.[/quote] Ta prasme? cia pastebejimas man ar Laikiuxui? Ir ka tuo norejai pasakyti?[/quote]

Laikiux'ui.
Kaip parašyta , taip ir reik suprast. Norėjau pasakyt , kad nevisi yra lengvatikiai.[/quote]
tai pagal tave reik tiket viskuom kas yra uzrasyta? Tai kam imt sitas razer visokias peles jai gali nusipirkti va paprasta uz 60lt "gaming" pele, kam svaistyt pinigus juk ta pati nusipirksi?
🕐 2015-01-06 16:34 #17
ReklamuojuLaikiux parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]RockSalt parašė:
Pas mane klaviatura kadangi ant laptopo tai ir yra default, bet sueina, o pele is draugo tokia gaming sveiciancia uz 150 lt pirkau :3 . Gaming gera pele, su svoriukais.

svarbiausia zodis yra gaming tai cia jau uzgarantuota kad pele axuena ir ziauriai gera :c[/quote]

Protingi atsirenka grūdus nuo pelų.[/quote] Ta prasme? cia pastebejimas man ar Laikiuxui? Ir ka tuo norejai pasakyti?[/quote]

Laikiux'ui.
Kaip parašyta , taip ir reik suprast. Norėjau pasakyt , kad nevisi yra lengvatikiai.[/quote]
tai pagal tave reik tiket viskuom kas yra uzrasyta? Tai kam imt sitas razer visokias peles jai gali nusipirkti va paprasta uz 60lt "gaming" pele, kam svaistyt pinigus juk ta pati nusipirksi?[/quote]
tai nusipirki kokį deathadderį ir tą savo už 60lt, pažiūrėsim kuri labiau prie širdies bus..
🕐 2015-01-06 17:27 #18
EXTENZZO parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]RockSalt parašė:

Laikiux'ui.
tai pagal tave reik tiket viskuom kas yra uzrasyta? Tai kam imt sitas razer visokias peles jai gali nusipirkti va paprasta uz 60lt "gaming" pele, kam svaistyt pinigus juk ta pati nusipirksi?[/quote]
tai nusipirki kokį deathadderį ir tą savo už 60lt, pažiūrėsim kuri labiau prie širdies bus..[/quote]
tai va va ka ir bandau pasakyt. Pirma mintis buvo mano kad ale gaming parasyta tai yra "labai axuena" sarkazmas jai vis dar nesupranta. Isvada kad reik zet kokia ta pele yra o ne skaityt kad ten parasyta gaming ir voj voj axuena jau
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti