📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Csgo Banai ir pns.
75 žinutės · 16,597 peržiūros
🕐 2015-01-20 20:43 #46
NoScope parašė:

Nesiseka tau reiskia, arba per mazai losi... As bent dotoje buvau 2 kartus sutikes, viena karta full 4 zmones normalius, ir kita karta 1 ciuvaka kuri net prisidejau prie draugu.

Normalių rusų iš tikro yra , bet jie daugiausiai sėdi su high tier ranks.
🕐 2015-01-20 20:43 #47
NoScope parašė:
[quote]Afteris parašė:
Sukniso jau tema. Ne visas tekstas matosi. :D

HAHAHA TA DIENA ISAUSO KADA IS JUSU PAGALIAU PASIJUOKTI GALESIU MAZU REZOLIUCIJU IR TINY MONITORIU AUKOS AHAHAHAHAHAH 1920X1080 strong with this one

Hah jk[/quote]

2K MASTER RACE
P.S.CTRL ir + magija visada padeda.
🕐 2015-01-20 20:43 #48
Extreamas parašė:
[quote]LordasVoldemortas parašė:
[quote]MrProToper parašė:
Teks rinkti draugus norint pažaist competitive...

Tai ką , rinksim Gameriečių chebrą competetive'ui :D[/quote]
Mane galit priskaičiuot jau.[/quote]

Me too
🕐 2015-01-20 20:51 #49
LordasVoldemortas parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]Afteris parašė:

HAHAHA TA DIENA ISAUSO KADA IS JUSU PAGALIAU PASIJUOKTI GALESIU MAZU REZOLIUCIJU IR TINY MONITORIU AUKOS AHAHAHAHAHAH 1920X1080 strong with this one

Hah jk[/quote]

2K MASTER RACE
P.S.CTRL ir + magija visada padeda.[/quote]

Jeigu per daug quotes tai ne visada :D vistiek vaizdas budavo kreivokas, arba jei per daug tai sunku skaityti kartais (iziureti)
🕐 2015-01-20 21:23 #50
RockSalt parašė:
[quote]R0x0y parašė:
Ach tas silver hell :D Smagu jum tenai. Aš banno kaip keli mėnesiai net 30 min nesu gavęs.
tai visa ta menesi turbut net CS nebuvai isijunges :D[/quote]
Bent ties MG2 ranku tai neįmanoma gaut banno jei tik nedarai nesamonių, tai aš neįzivaizduoju kaip taip prasibauduojat jūs visi. Geriausia taktika tylėt ir 1/100 šansų kad jus iškickins kas nors. Per mano 300 matchu prisimenu tik vieną atveji kai mane iškickino teamą ir tai buvo kai jie ten party lošė ir įsižeidė labai kai paminėjau jo klaidą :D
🕐 2015-01-20 21:55 #51
NoScope parašė:
[quote]Afteris parašė:

Hah jk[/quote]
Mano irgi tokia pati rezoliucija. Tik reikėjo foną pasikeisti.
🕐 2015-01-21 08:32 #52
R0x0y parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]R0x0y parašė:
Ach tas silver hell :D Smagu jum tenai. Aš banno kaip keli mėnesiai net 30 min nesu gavęs.
Bent ties MG2 ranku tai neįmanoma gaut banno jei tik nedarai nesamonių, tai aš neįzivaizduoju kaip taip prasibauduojat jūs visi. Geriausia taktika tylėt ir 1/100 šansų kad jus iškickins kas nors. Per mano 300 matchu prisimenu tik vieną atveji kai mane iškickino teamą ir tai buvo kai jie ten party lošė ir įsižeidė labai kai paminėjau jo klaidą :D[/quote]

Klysti, tylet nera gerai. Tiesiog ne per daug reikia plepeti, tik duoti reikalinga informacija komandos draugams.
🕐 2015-01-21 09:48 #53
Buvo man su rusais problemu dabar unturned pradejau lost. Dar prisimenu kai extreamas karts nuo karto paragindavo ant ju :D
🕐 2015-01-21 15:17 #54
Sencor parašė:
Buvo man su rusais problemu dabar unturned pradejau lost. Dar prisimenu kai extreamas karts nuo karto paragindavo ant ju :D

Pašol tu * , nieko tu neatsimeni :D
🕐 2015-01-21 16:26 #55
Extreamas parašė:
[quote]Sencor parašė:

Pašol tu * , nieko tu neatsimeni :D[/quote]

Rage tai dar nieko. Nematei, kaip mes trolinam kai pradeda nesisekt per voice chata :D
🕐 2015-01-21 16:29 #56
Makaroni parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]Sencor parašė:

Pašol tu * , nieko tu neatsimeni :D[/quote]

Rage tai dar nieko. Nematei, kaip mes trolinam kai pradeda nesisekt per voice chata :D[/quote]

Aha, su tavim pele sudaužiau..
🕐 2015-01-21 16:30 #57
Makaroni parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]R0x0y parašė:
Bent ties MG2 ranku tai neįmanoma gaut banno jei tik nedarai nesamonių, tai aš neįzivaizduoju kaip taip prasibauduojat jūs visi. Geriausia taktika tylėt ir 1/100 šansų kad jus iškickins kas nors. Per mano 300 matchu prisimenu tik vieną atveji kai mane iškickino teamą ir tai buvo kai jie ten party lošė ir įsižeidė labai kai paminėjau jo klaidą :D[/quote]

Klysti, tylet nera gerai. Tiesiog ne per daug reikia plepeti, tik duoti reikalinga informacija komandos draugams.[/quote]
Iki DMG gali laisvai net nekalbėt, retas dalykas kad kas nors iki to ranko klausys comms.
🕐 2015-01-21 17:10 #58
Šiandien PC užlūžo per competitive ir gavau cooldown 30min... Per pirmą matchą...
🕐 2015-01-21 17:41 #59
Extreamas parašė:
[quote]LordasVoldemortas parašė:
[quote]MrProToper parašė:
Teks rinkti draugus norint pažaist competitive...

Tai ką , rinksim Gameriečių chebrą competetive'ui :D[/quote]
Mane galit priskaičiuot jau.[/quote]

mane irgi. tik as busiu uz toki zaideja, kuris sedi paskutinioj vietoj ;)
🕐 2015-01-21 17:51 #60
MrProToper parašė:
Šiandien PC užlūžo per competitive ir gavau cooldown 30min... Per pirmą matchą...

man buvo kad uzcrashino valve servai, ir nepavyko prisijungt atgal ir gavau 7 dienu cooldown...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti