Taip.Jei neturėsi konsolės, tai negalėsi per PC žaist konsolės žaidimų.
Čia aš vienas pradėjau XP pasiilgt po tokių "šustrų" naujovių?
Gaila , bet kiek suprantu , tai Xbox žaidimų neleis normaliai žaist ant PC ir bus galima tik stream'intis juos iš Xbox.
Turiu 10 TechP., xujne tik su Battery settings'ais, nes pastoviai nuluzta, kai ieini i juos :) O siaip labai patogiai padare.
Gali prisideti kiek nori desktopu, start'a panakino, kur buvo win8(.1). Faini visai. Tik hibernate taip pat del tos pacios klaidos nera.
Makaroni parašė:
Man tai 8 kazkokie brokuoti atrodo.
Tą patį galima pasakyt ir apie kiekvieną žmogų , bet yra kaip yra. W8 gana patogūs naudoti ir jų galimybės nemažos.
Redaguota 2015-01-23 21:14
Tie windowsai kiekvieno zmogaus pasirinkimas, kiekvienas kokius nori tokius ir naudoja. Man asmeniskai win 8.1 Nei labai tragiski, bet ir nepergeriausi. win 8 labai prikisti to ko nereikia paprastam lietuviui, o visas slamstas uzkisa ramus ir cpu. Tad as grizau prie win7. Ka liecia win 10 bus manau lygiai taspats, nebent dx12 viska sutvarkys. ( xp geri win, vista prasti, 7 geri, 8 prasti, (9 NERA), 10 prasti ) Cia jau tokia grandine :D
qazxcv parašė:
Tie windowsai kiekvieno zmogaus pasirinkimas, kiekvienas kokius nori tokius ir naudoja. Man asmeniskai win 8.1 Nei labai tragiski, bet ir nepergeriausi. win 8 labai prikisti to ko nereikia paprastam lietuviui, o visas slamstas uzkisa ramus ir cpu. Tad as grizau prie win7. Ka liecia win 10 bus manau lygiai taspats, nebent dx12 viska sutvarkys. ( xp geri win, vista prasti, 7 geri, 8 prasti, (9 NERA), 10 prasti ) Cia jau tokia grandine :D
Tamstų kvailumui (kas nežino) - 9 praleido dėl programavimo sunkumų ir nesklandumų , nes jau yra 95 ir 98 versijos , todėl pervadinta į 10.
Redaguota 2015-01-23 21:27