📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ar bijote gripo?
26 žinutės · 6,653 peržiūros
🕐 2015-02-16 11:46 #16
Neblogai būtų gauti papildomas atostogas, kurių jau 5 metus negaunu :D
🕐 2015-02-16 11:48 #17
Nebijau, bet praeitą savaitę prasirgau, buvo ne gripas, tiesiog peršalimas.
🕐 2015-02-16 13:01 #18
Nelabai jo ir bijau. Prieš 2 metus susirgau gripu, dar susidarė komplikacija gripo dėl kurios atrodžiau kaip zombis, visas perbalęs, paakiai pajuodę, temperatura apie 39 buvo visą savaitę, jokie vaistai neppadejo numušt jos. Tik lašines sulašino daktarė ir pasijutau geriau, gripas išgydoma liga nėra ko bijot jos, susirgai tai susirgai išsigydysi. Yra vaistų nuo gripo, daktarai tam skirti nustatyt ar paparastas peršalimas ar gripas ar kokia kita liga...
🕐 2015-02-16 14:44 #19
As Tai gripui atsparuma kazkoki turiu nes pries kelis men visa seima sirgo as vie as sveikas. Dar gripu nesirges 14 metu man yra 14 metu o jei kuo sergu Tai bronhitu
🕐 2015-02-16 15:15 #20
Atsparus.
🕐 2015-02-16 16:37 #21
deividas parašė:
[quote]zakaras parašė:
Mane erzina žmonės kurie turi +-20 postu ir kasdien kuria temas į kurias galima atsakyt - Taip/Ne

Į klausimą: "Ar bijau gripo?" galiu parašyti 5 A4 formato lapus 12 šriftu. Tavo atsakymai "Taip ir ne" parodo kaip tu mąstai, todėl spėčiau, kad tau yra apie 13-14 metų.
Atsakymai į šią temą ir temos tolimesnis plėtojimas, priklauso nuo publikos, kuri renkasi čia ir jos mąstymo lygio. Tai yra vadinama bendravimu.[/quote]
Prie ko tie jo metai? Koks skirtumas, kad jam 12 ar 14 metų? jis forumo dalis ir rašo, taip, kaip jam atrodo, tai čia nebandyk primest "Vierho tarp vaikų" bandydamas primest save, labai protingą ir suaugusi bei rimtą, dar labiau juokini kitus :)
🕐 2015-02-16 17:49 #22
Nebijau gripo, nesu juo sirgęs, ir, jei man kažkada bus nuojauta bloga, tiesiog manau labiau pasisaugosiu ar net pasiskiepysiu.:)
🕐 2015-02-16 20:46 #23
deiveli, galiu paklaust logiško klausimo? Jeigu taip gripo bijai kad netbijai į parduotuvę nueit dieną, kaip eini į mokyklą? Juk joj mažiausiai 500 mokinių, ar samdai į namus ateina? Kad ir kaip papraščiausiai į ligonine eini? Gi ten visi eina sirgdami..
🕐 2015-02-16 20:55 #24
Slowly parašė:
deiveli, galiu paklaust logiško klausimo? Jeigu taip gripo bijai kad netbijai į parduotuvę nueit dieną, kaip eini į mokyklą? Juk joj mažiausiai 500 mokinių, ar samdai į namus ateina? Kad ir kaip papraščiausiai į ligonine eini? Gi ten visi eina sirgdami..

Faktas apie mokyklą: Ant mokyklinio suolo yra daugiau bakterijų, nei ant unitazo dangčio.
🕐 2015-02-16 20:58 #25
Lezayn parašė:
[quote]Slowly parašė:

Faktas apie mokyklą: Ant mokyklinio suolo yra daugiau bakterijų, nei ant unitazo dangčio.[/quote]

Faktas apie mokyklą: Mokykla yra viena didelė mikrobų ir ligų plitimo skylė.
🕐 2015-02-16 21:07 #26
Aš dažnai sergu. Bijot, šiek tiek bijau. Nesenei sirgau, kaip gražus orai už lango, zapadlo susirgti :D. Per atostogas irgi nenorėčiau susirgti. Ir mokslus praleidi, tas svarbiausia. Kartais norisi pačiam susirgi, pavargstasi nuo moklsų :D. Ir šiaip gripas išgydomas. Tiesiog reikia pakenteti vaistų išgert , atprakaituoti, ar šiaip arbatų pagerti, ir praeina, tik reikia kenteti. Nemanau, kad gripo galima bijoti, aš manau reikėtu bijoti Ebolos, nėra vakcinos(gal dabar ir yra, nelabai duomiuosi).
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti