Jei FPS zaidime galetumet rinktis tik tarp AK-47 ir M16, kuri pasirinktumet? Kodel?=?
Redaguota 2011-01-02 01:36
ak 47 kodel nes man su juo gerai sekasi lost:)
ne nu negudra tema.. pvz ant cs as nesugebo ak sugaldyt o ant to cross fire ar kaip nu karocia tai negalu be jo... karocia rasyk konkretu game....
man tai ant cs labai gerai ak lupa:D
ak 47 kiek losiau cod 4 modern warfare 2 per garena online daug lvl buvau uzsikeles su ak.; )
Per cs tai M16 duslika uzsidedi ir saudai :D
Taip tai ak-47,nes jis daznesnis zaidimuose,sakyciau.
Rašykit tik žaidima greičiau bl** kirtaip nebalsuosiu. Vienam žaidime ak gali viska nušluot, kitam pavyždžiui dark mirror toks šu*** kad negaliu.O jeigu turi galvoi tikrovėi tai neizivaizduoju :D nesu šaudesis :D
Redaguota 2011-01-02 13:07
as tai ak-47 imciau,nes su juo reikia issauti maziau kulku,kad nuzudytum kita,o kai saudai is m16,tai reikia daug kulku...
Tame jusu numyletame CS yra M4, o ne M16, bet kas besidomejo ginklais placiau, zino, kad vieno ginklo modelio yra kruvas variaciju, nors is esmes jie visi vienodai atrodo. O siaip, viskas priklauso nuo zaidimo, tarkime Hitman: Codename 47 AK-47(ir tai ten atrodo AK-74 ar tai AK-101) saudo netaikliai ir maziau gyvybes atema, o M16 is toliausiai i viena taska suvaro visa apkaba, zinoma, yra ir atvirkstiniu atveju(jie daznesni).
m16 ir m4 kiek zinau nedaug skiresi
as uz m16 nes pvz ant kokio cs arba bf2 patogus saudyti ir stabiliai laikosi
o ak47 esa netoks stabilus ir su juo saudyti gali tik labai taiklus zmogus
mano balsas uz m16 nes per battlefielda 2 he rocks the war
man tai m16 nes stabilei laukos ir ant cs su m16 daznaiusei losiu
AK-47 aisku nes jis zymiai geresnis pvz per Black ops tik hs lupu ir viskas.
Per cs imu AK-47 nes labai dauk gyvibiu nuima ir dar kaip saudai i pilva jis tolygei pakyla iki galvos taip dazniau buna hs o jei dar turi specialius config kurie taikinuka pakelia siek tiek i virsu ir i apacia grazinau keliais cemais taj is vis hs limpa nesveikai. O ant black ops is vis labai samgei padaryta AK-47