Nu siaip jei tikrovej ak - 47 yra legendinis automatas ji gamina jau senokai ir paskaicius apie ji yra daug geru privalumu tai kad jis neuzstringa ar panasiai bet siaip per cs losu su m4a1 nes dazniausiai bunu mentas ir ant m4a1 yra duslintuvas :D
Del M16 turejau galvoj A1. Taip PIONEER, AK-47 labai patvarus, jo praktiskai beveik nereikia valyt, bet M16 zymiai taiklesnis=? Pats, jei game su realistiskom ginklu specifikacijom, dazniausiai renkuosi AK-47, ypac jei zaidimas be taikiklio tai man AK taikinukas zymiai patogesnis uz M16.
Game ak-47 ir yra kalashnikov ir jokie amerikieciai prie jo nagu nekiso, nebent prie tu "modintu" ak versiju:D
Avtomat Kalashnikov 47 jis rusu yra jokie amerikieciai nekure jo ir as imciau ak 47
as tai ak47 gerai su juo headsotai kimba
Imčiau M16 (tiksliau M16A4). Aš juos lyginu pagal CoD: MW2, nes šiuos 2 gun'us geriausiai prisimenu iš šio žaidimo. Kalašas šaudo gana ne tiesiai bet jai jau pataikai tai galingai lupa, o M16 kaip Pavelas ir sakė žiūrint pagal modelį todėl manoji nuomonė gali ir keistis. O dėl AK mano nuomonė nesikeis, nes kiek žinau visi jo modeliai tas pats brūdas :D.