📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
išmaniosios technologijos. Už ar Prieš
38 žinutės · 8,386 peržiūros
🕐 2015-02-25 19:34 #31
RockSalt parašė:
[quote]Ibaka parašė:
Ko noriu pasiekt? Stengiuosi paprotint tuos kurie jau nebegali be pc, kad gyventų realei o ne virtualei. Pats nesu priklausomas nuo tų technologijų. Jeigu nori primest, kad tie facebook yra stebuklas, nauji vartai y kitą gyvenimą aš nekaltas. Noriu, kad jaunimas pradėtų šiek tiek bent atitrūkt nuo virtualaus pasaulio...
parodyk gera pavyzdi.[/quote]
Realybeje galima susirasti mergina..
🕐 2015-02-25 19:36 #32
BaconStrip parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]Ibaka parašė:
Ko noriu pasiekt? Stengiuosi paprotint tuos kurie jau nebegali be pc, kad gyventų realei o ne virtualei. Pats nesu priklausomas nuo tų technologijų. Jeigu nori primest, kad tie facebook yra stebuklas, nauji vartai y kitą gyvenimą aš nekaltas. Noriu, kad jaunimas pradėtų šiek tiek bent atitrūkt nuo virtualaus pasaulio...
Realybeje galima susirasti mergina..[/quote]

Realybėje gali gaut p*st , gali duot kam nori į snukį , žinot ką reiškia tikras skausmas ir dar daugiau.
🕐 2015-02-25 19:36 #33
BaconStrip parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]Ibaka parašė:
Realybeje galima susirasti mergina..[/quote] Ta prasme as jam sakau, kaip nebylia zinute kad dingtu is cia ir nesneketu nesamoniu o eitu buti nepriklausomas.
🕐 2015-02-25 19:36 #34
RockSalt parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]RockSalt parašė:
[quote]Ibaka parašė:
Realybeje galima susirasti mergina..[/quote] Ta prasme as jam sakau, kaip nebylia zinute kad dingtu is cia ir nesneketu nesamoniu o eitu buti nepriklausomas.[/quote]

Tada jau aišku.
🕐 2015-02-25 19:38 #35
Ibaka parašė:

Kiekvienas turi savo priežasčių kodėl naudojasi tais facebookais ar kitais soc. tinklai, žaidžia žaidimus, žiūri filmus. Dabar staiga išjungs ir apmąstys savo gyvenimą nes kažkoks Ibaka pasakė kad ką jie daro yra blogai? Manau švaistai laiką.
🕐 2015-02-25 19:41 #36
Aš už technologijas, jei žmogui patinka tai ką jis tuo metu daro, bei kur ir kaip leidžia savo laisvalaikį, tai kodėl gi ne?.. P.s. autorius matosi Lietuvių kalbos pamokų nelanko..
🕐 2015-02-25 19:46 #37
Aš už technologijas su saiku. Nes pavyzdžiui jos tikrai daug kur gyvenime padeda. Bet kai sėdi šulei ant to pačio soliuko koki 20vaikų ir visi su telefonais.. tai graudu ir pažiūrėt. Arba kai turi Xboxa, telefona gera, plančetini gera, ir perka PC už 700€ ir kiekvieną dieną pietum po 10€ atsineša ir atmazina kad jis ne Rich, tai irgi graudu.
🕐 2015-02-25 20:53 #38
Aš tai už techologijas. Ir ko tau čia labai pradėjo rūpėt jaunimas, Facebook, Twiter t.t. kurėjai nekalti, kad jaunimas sėdi prie Facebooku ir t.t., kad jaunimas sedi prie tu Fb, Twiter kurėjai už tai gauna pinigus. O, kad jaunimas sėdi prie PC valandas, tai tik jų bėda patys gadinasi sveikata. Jei tu ten kokia daugiausiai 1 valandą per diena pasėdi prie PC tai gal tau ir nebus problemu su nugara ir panašiai...

-------------------------------------------------
Atsiprašau jei klaidų padariau (ant greito rašiau) :D
Redaguota 2015-02-25 20:56
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti