🕐 2011-01-05 15:18
O kiek mokejai uz nauja? Eik i naudotu kompiuteriu dalis ir pazek kiek gali kainuot padrosta...
ewkaaa parašė:
visu pirma reikia tau suzinoti koki maitinimo bloka turi ir kokios jis galios pvz (Tecnoware ATX 650W) jeigu kokie 350w (psu) tada patarciau ji pakeisti i galingesni truputi kokiu 800w ??!!!!! tada jau galima galvoti apie ateities kompiuterio patobulinimus na aisku patarciau dar kokius 2gb ramu apie 110-180lt pasikeist procesoriu i quad core kokiu 3 ghz apie 300-400 lt ir poto vaizdo plokste kokia naujesne na zinoma kuo ji pigesne tuo ji prasciau atliks darba siulyciau kokia gtx470 na zinoma nepigi bet darba atlieka ganetinai greitai arba kokia ati hd serijos 5870 arba 5850 na bent cia as taip vietoj taves daryciau aisku visko iskart nenusipirksi ispradziu maitinimo bloka pirkciau poto ramus procesoriu nauja ir vaizdo plokste
Dowexx parašė:
kiek man reiketu bapkiu perdet ar atnaujint bet yra beda lietuvoij dar virauja kryze tai ir pinigu ne per daugiausiai o jei is usienio siustis dalys ar persivest pigiau?
Dowexx parašė:
Sveiki , grižtu po daugiau nei pusantru metu su klausimu . Ar ši vaizdo ploskštė yra gera ? http://www.avitela.lt/p/gigabyte-gt430-1gb-gv-n430oc-1gl/ Man nereikia kad žaidimus vilktu max grafikom su 60FPS man svarbu kad ji geriau tvarkytusi su naujausiais žaidimais , nes mano senoji Nvidia GeForce 8600GT jau atitarnavo .