📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kas žino labai gero Heavy metal?
18 žinutės · 4,400 peržiūros
🕐 2015-03-31 19:26 #1
Be Rammstein, System of a down, Judas priest,Twelve gouge valentine, high on fire, dreamevil, daredevil, rob zombie, white zombie, wwe, acdc, arctic monkeys, astral doors, atreyu, drowning pool, breaking bengamin, cold, butthole surfers, deftones, Mozart, epica, elvis presley, europe, george thorogood, Heroine,Tobuscuss, illegal bodies, Inferno, yourk university, king of days, korn, linkinpark, littlerichard, lordi, Mayhem, Marlin's vitamins, mark nicholson, mindless self indulgence, mowg, nighteriders,nightwish, no doubt snakes, nobodyknows, ozzy osbourne, pergamum, powerglove, prewiew, queen, rage against the machine, rize, serj Tankey, skillet, southern culture, atrike flow heat, the mummy forever will be not enough, three days grace, twisted tower, warrant ,zeke, zyntehn
ir iš visų žaidimu irgi muzika ištraukiau

P.s. pasiulikit -rock, metal
P.s I hate Metallica
P.s čia ir jūs galit pasirinkti gerų grupių
Redaguota 2015-03-31 19:27
🕐 2015-03-31 19:41 #2
Iš metalo - Avenged Sevenfold , Black Sabbath , Lamb of God , Stone , Exodus , Testament , Paradox , Suicidal Tendencies , Kampfar , Bloodbath , Isole.
Iš roko - Rise Against (visi albumai geri išskyrus Black Market ir Endgame - šitie 2 , vos ne popsinio lygio (smagiausiai suėjo Revolutions per Minute ir The Sufferer and The Witness)) , Story of the Year (ypač geri senieji gabalai) , Jimi Henrix , Black Keys , Foo Fighters , Zebrahead (senosios dainos) , Nations Afire , Bad Relligion , Rancid , Minor Threat , Dead Keneddies , Offspring , Face To Face , Lit , Descendents , Scared Straight , Sex Pistols.
Redaguota 2015-03-31 19:49
🕐 2015-03-31 20:07 #3
Thanks
🕐 2015-04-18 15:29 #4
Papa Roach seni gabalai, Bloodsimple isirus grupe , Disturbed, Dope, Godsmack, Machine Head, Mudvayne, Static-X, U.D.O, P.O.D. gal patisk ir sisirinksi kas patinka. :)
🕐 2015-05-03 11:51 #5
Jei trash metal megsti tai siulau Iron Maiden (pamegink Fear of the Dark paklausyt)
🕐 2015-05-03 11:53 #6
VirgilHilts žino :D
🕐 2015-05-03 11:58 #7
Foxonas Akmenius parašė:
VirgilHilts žino :D

Tas jau seniai aišku.
🕐 2015-05-03 12:23 #8
Jau neviską perskaitęs norėjau siūlyti Metallica, bet pastebėjau, kad parašei, kad tau nepatinka, kodėl? :( Man tai čia viena iš mėgstamiausių hevy metal grupių.
🕐 2015-05-03 12:28 #9
Nojexas parašė:
Jau neviską perskaitęs norėjau siūlyti Metallica, bet pastebėjau, kad parašei, kad tau nepatinka, kodėl? :( Man tai čia viena iš mėgstamiausių hevy metal grupių.

Nes Metallica dabar yra mainstream roko grupė. Vadintis metalistu klausant Metallica yra gėdingas reikalas.
Redaguota 2015-05-03 12:42
🕐 2015-05-03 12:33 #10
Slite parašė:
[quote]Nojexas parašė:

Nes Metallica yra mainstream metalo grupė. Vadintis metalistu klausant Metallica yra gėdingas reikalas.[/quote]
Gali labiau paaiškinti, nes nieko nesupratau? :D
🕐 2015-05-03 12:40 #11
Nojexas parašė:
[quote]Slite parašė:
[quote]Nojexas parašė:

Nes Metallica yra mainstream metalo grupė. Vadintis metalistu klausant Metallica yra gėdingas reikalas.[/quote]
Gali labiau paaiškinti, nes nieko nesupratau? :D[/quote]

Jie po Justice perėjo prie Alternative ir Hard Rock , o tai jau nėra metalas , bet yra tokių kugelių , su savo logika "jei klausau Metallica , vadinasi esu metalistas" .
🕐 2015-05-03 13:32 #12
Nelabai turiu ka pasiulyt, viska parasei pats ka klausiau lol :D Gali megint Hollywood Undead, bet jie labiau Rap Rock, taj zn
🕐 2015-12-29 04:50 #13
Danzig, bet manau ir taip žinai
🕐 2015-12-29 04:57 #14
Wololo parašė:
[quote]Nojexas parašė:

Nes Metallica dabar yra mainstream roko grupė. Vadintis metalistu klausant Metallica yra gėdingas reikalas.[/quote]

Metallica nauji albumai ir man nepatinka, bet tie senesni albumai tikrai auksas. Dauguma tu grupiu yra jau parsidavusios, ir kai pradeda jau poto kažka kurti, ir kai paklausai senesniu albumu iškart pastebi skirtuma ir supranti kas yra tikra muzika
🕐 2015-12-29 08:40 #15
satanic warmaster
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti