📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Viskas apie cs go
54 žinutės · 13,351 peržiūros
🕐 2015-04-25 19:38 #1
Viskas kalbama apie cs go čia
Laimejimas
Redaguota 2015-04-25 19:50
🕐 2015-04-25 19:49 #2
...
Redaguota 2015-04-25 19:50
🕐 2015-04-25 19:59 #3
Silver 2 :D Prisimenu kaip mane uzknisdavo sedeti cia, nes visuomet susirinkdavo zaidejai nesnekantys visai, dar po 1 troli komandoj ir seip kvailiai visokie, tai teko labai daug laiko paaukot, kad dingt is cia :D
🕐 2015-04-25 20:05 #4
Gameriss parašė:
Silver 2 :D Prisimenu kaip mane uzknisdavo sedeti cia, nes visuomet susirinkdavo zaidejai nesnekantys visai, dar po 1 troli komandoj ir seip kvailiai visokie, tai teko labai daug laiko paaukot, kad dingt is cia :D

M bet dar š liktais kad pralaimejimas mminusuoje Laimejimus
Aš retai cs go lošes tai taip , iR gaunas kad be rank
Redaguota 2015-04-25 20:06
🕐 2015-04-25 20:09 #5
gn3 bent pasiek tada girkis.
🕐 2015-04-25 20:14 #6
Prieš tokius rank pastoviai ace galima daryt ir vadina kitus wh , cheat :D
🕐 2015-04-25 20:19 #7
Koks pas tave sens per CS:GO ir per Windows??? Ir kiek DPI nusistatęs?
🕐 2015-04-25 20:24 #8
Cucumber parašė:
Koks pas tave sens per CS:GO ir per Windows??? Ir kiek DPI nusistatęs?

Pas mane ?
🕐 2015-04-25 20:32 #9
Extreamas parašė:

Atsigauk koldunas tu, vieniems ir silver 1 kaip gn3. Jaigu bandai pamaitint savo Ego tai eik pasipest su dvylikameciais darzelyje kurio tiesa tikresne, cia gameris.lt, cia pilna ivairiausiu zmoniu, vieni uzkieteja zaidejai kiti tiesiog megejai, visi vieni kitiems nelygus taip kad geriau patylek kartais, manau visi butume dekingi.
🕐 2015-04-25 20:45 #10
heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Atsigauk koldunas tu, vieniems ir silver 1 kaip gn3. Jaigu bandai pamaitint savo Ego tai eik pasipest su dvylikameciais darzelyje kurio tiesa tikresne, cia gameris.lt, cia pilna ivairiausiu zmoniu, vieni uzkieteja zaidejai kiti tiesiog megejai, visi vieni kitiems nelygus taip kad geriau patylek kartais, manau visi butume dekingi.[/quote]
Tu geriau patylėk , aš jam tik pasakiau pasiek gn3 ir tada girkis nes tokiam ranke ace'int galima labai labai labai lengvai , tai čia nėra dėl ko girtis..
🕐 2015-04-25 20:48 #11
Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Atsigauk koldunas tu, vieniems ir silver 1 kaip gn3. Jaigu bandai pamaitint savo Ego tai eik pasipest su dvylikameciais darzelyje kurio tiesa tikresne, cia gameris.lt, cia pilna ivairiausiu zmoniu, vieni uzkieteja zaidejai kiti tiesiog megejai, visi vieni kitiems nelygus taip kad geriau patylek kartais, manau visi butume dekingi.[/quote]
Tu geriau patylėk , aš jam tik pasakiau pasiek gn3 ir tada girkis nes tokiam ranke ace'int galima labai labai labai lengvai , tai čia nėra dėl ko girtis..[/quote]
Bl as be to be rank dar kolkas NES DAZNAI LOŠIU NE VISADA
🕐 2015-04-25 20:49 #12
Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Tu geriau patylėk , aš jam tik pasakiau pasiek gn3 ir tada girkis nes tokiam ranke ace'int galima labai labai labai lengvai , tai čia nėra dėl ko girtis..[/quote]

Bet jis tai ne tu. Jis gal pries situos Silverius zaidzia kaip lygus su lygiu, jeigu daznai nezaidzia tai jis nera koks PRO AIMERIS... Kaip tu. Vieniem atrodys Pries Silver easy lost, kitiem pries GN4..
🕐 2015-04-25 20:50 #13
jutas parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Bet jis tai ne tu. Jis gal pries situos Silverius zaidzia kaip lygus su lygiu, jeigu daznai nezaidzia tai jis nera koks PRO AIMERIS... Kaip tu. Vieniem atrodys Pries Silver easy lost, kitiem pries GN4..[/quote]
Nu aš ne gn3 , tai manęs su juo nelygink.
🕐 2015-04-25 20:59 #14
Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Tai gal tau ir galima aceint labai lengvai bet ziuriu neisisavinai ka parasiau pries tai.
🕐 2015-04-25 21:03 #15
heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Tai gal tau ir galima aceint labai lengvai bet ziuriu neisisavinai ka parasiau pries tai.[/quote]
tame ir esmė kad nežadu skaityt ką tu rašai , aš jam aiškiai tiesiog pasakiau kad kai pasieks bent jau gn3 tada galės girtis ir viskas , koks tau skirtumas ką aš rašau? nepatinka neskaityk.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti