📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Viskas apie cs go
54 žinutės · 13,353 peržiūros
🕐 2015-04-25 21:42 #16
Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
gn3 bent pasiek tada girkis.

Atsigauk koldunas tu, vieniems ir silver 1 kaip gn3. Jaigu bandai pamaitint savo Ego tai eik pasipest su dvylikameciais darzelyje kurio tiesa tikresne, cia gameris.lt, cia pilna ivairiausiu zmoniu, vieni uzkieteja zaidejai kiti tiesiog megejai, visi vieni kitiems nelygus taip kad geriau patylek kartais, manau visi butume dekingi.[/quote]
Tu geriau patylėk , aš jam tik pasakiau pasiek gn3 ir tada girkis nes tokiam ranke ace'int galima labai labai labai lengvai , tai čia nėra dėl ko girtis..[/quote]
Tai gal tau ir galima aceint labai lengvai bet ziuriu neisisavinai ka parasiau pries tai.[/quote]
tame ir esmė kad nežadu skaityt ką tu rašai , aš jam aiškiai tiesiog pasakiau kad kai pasieks bent jau gn3 tada galės girtis ir viskas , koks tau skirtumas ką aš rašau? nepatinka neskaityk.[/quote]
tai kad tu bl* visiems priekaistauji, nevisi gali buti auksto lygio zaidejais, jaigu jiems pasiekimas low elo keletas ace ir lead tai tegul pasididziuoja, pats jaigu tiek sugebetum tiktais tai manau tapati darytum ka ir jie.
Ismok viena karta suprast kad zmones ne visi vienodi ir pas kiekviena pasiekimai skirtingi. Jaigu tiap ir toliau mastysi kaip ir dabar tai nemanau kad sitam forume ir apskritai gyvenime sugebesi susibendraut su ivairiaus sluoksnio zmonemis, taip pat kaip ir juos suprasti.
🕐 2015-04-25 21:55 #17
heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Atsigauk koldunas tu, vieniems ir silver 1 kaip gn3. Jaigu bandai pamaitint savo Ego tai eik pasipest su dvylikameciais darzelyje kurio tiesa tikresne, cia gameris.lt, cia pilna ivairiausiu zmoniu, vieni uzkieteja zaidejai kiti tiesiog megejai, visi vieni kitiems nelygus taip kad geriau patylek kartais, manau visi butume dekingi.[/quote]
Tu geriau patylėk , aš jam tik pasakiau pasiek gn3 ir tada girkis nes tokiam ranke ace'int galima labai labai labai lengvai , tai čia nėra dėl ko girtis..[/quote]
Tai gal tau ir galima aceint labai lengvai bet ziuriu neisisavinai ka parasiau pries tai.[/quote]
tame ir esmė kad nežadu skaityt ką tu rašai , aš jam aiškiai tiesiog pasakiau kad kai pasieks bent jau gn3 tada galės girtis ir viskas , koks tau skirtumas ką aš rašau? nepatinka neskaityk.[/quote]
tai kad tu bl* visiems priekaistauji, nevisi gali buti auksto lygio zaidejais, jaigu jiems pasiekimas low elo keletas ace ir lead tai tegul pasididziuoja, pats jaigu tiek sugebetum tiktais tai manau tapati darytum ka ir jie.
Ismok viena karta suprast kad zmones ne visi vienodi ir pas kiekviena pasiekimai skirtingi. Jaigu tiap ir toliau mastysi kaip ir dabar tai nemanau kad sitam forume ir apskritai gyvenime sugebesi susibendraut su ivairiaus sluoksnio zmonemis, taip pat kaip ir juos suprasti.[/quote]
Tu rimtai daužtas.. Aš tiesiog pasakiau ką pats manau o tu iškarto čia pradedi verkt kad ne visi gali but tokiais ar anokiais , pamatysi viena diena pasieks jis ta * gn3..
🕐 2015-04-25 21:59 #18
Tai kad kaip tik nuo unranked iki Silver IV labai lengvai lošias, paskui sunku būna.
🕐 2015-04-25 22:02 #19
kai dar jaunas buvau. Dabar jau gold nova master
Redaguota 2015-04-25 22:03
🕐 2015-04-25 22:07 #20
Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:

Ismok viena karta suprast kad zmones ne visi vienodi ir pas kiekviena pasiekimai skirtingi. Jaigu tiap ir toliau mastysi kaip ir dabar tai nemanau kad sitam forume ir apskritai gyvenime sugebesi susibendraut su ivairiaus sluoksnio zmonemis, taip pat kaip ir juos suprasti.[/quote]
Tu rimtai daužtas.. Aš tiesiog pasakiau ką pats manau o tu iškarto čia pradedi verkt kad ne visi gali but tokiais ar anokiais , pamatysi viena diena pasieks jis ta * gn3..[/quote]
atsigauk tu nuo pigaus vyno idiote, as nesakiau kad jis jo nepasieks, tiesiog tai ne jo dabartiniam lygiui gal, pats * visiem amzinai priekaistauji ir prikaisioji nesvarbu kas.
🕐 2015-04-25 22:08 #21
atsigauk tu nuo pigaus vyno idiote, as nesakiau kad jis jo nepasieks, tiesiog tai ne jo dabartiniam lygiui gal, pats * visiem amzinai priekaistauji ir prikaisioji nesvarbu kas.

Vyno negeriu , tai kad vienam čiuveliui pasakiau kad jis blogai rašo , tai jau visiem priekaištauju? tu rimtai daužtas.
Redaguota 2015-04-25 22:08
🕐 2015-04-25 22:46 #22
Foxonas Akmenius parašė:
Tai kad kaip tik nuo unranked iki Silver IV labai lengvai lošias, paskui sunku būna.

kad man buvo sunku S3-SE, paskui pasikeliau tai ez iki GN3, paskui vel sunkiau nes varzovai rimtesni ir nevykelius daznai gaunu i komanda
Redaguota 2015-04-25 22:47
🕐 2015-04-25 22:52 #23
Makaroni parašė:
[quote]Foxonas Akmenius parašė:

kad man buvo sunku S3-SE, paskui pasikeliau tai ez iki GN3, paskui vel sunkiau nes varzovai rimtesni ir nevykelius daznai gaunu i komanda[/quote]
Čia jau laimės reikalas su komanda, kuria gauni :D
🕐 2015-04-25 22:58 #24
Foxonas Akmenius parašė:
[quote]Makaroni parašė:

kad man buvo sunku S3-SE, paskui pasikeliau tai ez iki GN3, paskui vel sunkiau nes varzovai rimtesni ir nevykelius daznai gaunu i komanda[/quote]
Čia jau laimės reikalas su komanda, kuria gauni :D[/quote]

Nebent žaisi custom lobby su draugais per invites.
🕐 2015-04-25 23:19 #25
Pirma, zaidziant csgo turi tureti gelezine kantrybe jei zaidi be invites. pats is silveriu neseniai islipau ir tikrai zinau kas tas silveris. Be teamo is silver islipti yra tas pats kaip nueiti iki amerikos. Arba esi tikras laimes vaikis ir kaskart gauni gera team
Redaguota 2015-04-25 23:20
🕐 2015-04-26 08:03 #26
Slite parašė:
[quote]Makaroni parašė:

Nebent žaisi custom lobby su draugais per invites.[/quote]

Bet kartais irgi buna zapadlo, pvz draugas pakviecia drauga sako gerai losia o ten totalus nubas :D

qazxcv parašė:
Pirma, zaidziant csgo turi tureti gelezine kantrybe jei zaidi be invites. pats is silveriu neseniai islipau ir tikrai zinau kas tas silveris. Be teamo is silver islipti yra tas pats kaip nueiti iki amerikos. Arba esi tikras laimes vaikis ir kaskart gauni gera team

jei normaliai ismoksti zaist tai solo gali carryint tuos silverius
Redaguota 2015-04-26 08:04
🕐 2015-04-26 08:36 #27
Makaroni parašė:
[quote]Slite parašė:
[quote]Makaroni parašė:

Nebent žaisi custom lobby su draugais per invites.[/quote]

Bet kartais irgi buna zapadlo, pvz draugas pakviecia drauga sako gerai losia o ten totalus nubas :D[/quote]
čia grynai apie tave , kai sakai kad gerai žaidžia bet žaidžia kaip katik cs;go įsigijęs.. :D
Redaguota 2015-04-26 08:36
🕐 2015-04-26 18:34 #28
boostinu s-sem 2eur per rank gn-mg 3eur mg-supr 4eur
🕐 2015-04-26 21:07 #29
layer parašė:

ne ten pataikei
🕐 2015-04-26 21:25 #30
layer parašė:

pašol w žopu su savo tais boostinimais, ble po to prisirenka silverių į master guardianus...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti