🕐 2015-04-25 21:42
Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
[quote]heLy parašė:
[quote]Extreamas parašė:
gn3 bent pasiek tada girkis.
Atsigauk koldunas tu, vieniems ir silver 1 kaip gn3. Jaigu bandai pamaitint savo Ego tai eik pasipest su dvylikameciais darzelyje kurio tiesa tikresne, cia gameris.lt, cia pilna ivairiausiu zmoniu, vieni uzkieteja zaidejai kiti tiesiog megejai, visi vieni kitiems nelygus taip kad geriau patylek kartais, manau visi butume dekingi.[/quote]
Tu geriau patylėk , aš jam tik pasakiau pasiek gn3 ir tada girkis nes tokiam ranke ace'int galima labai labai labai lengvai , tai čia nėra dėl ko girtis..[/quote]
Tai gal tau ir galima aceint labai lengvai bet ziuriu neisisavinai ka parasiau pries tai.[/quote]
tame ir esmė kad nežadu skaityt ką tu rašai , aš jam aiškiai tiesiog pasakiau kad kai pasieks bent jau gn3 tada galės girtis ir viskas , koks tau skirtumas ką aš rašau? nepatinka neskaityk.[/quote]
tai kad tu bl* visiems priekaistauji, nevisi gali buti auksto lygio zaidejais, jaigu jiems pasiekimas low elo keletas ace ir lead tai tegul pasididziuoja, pats jaigu tiek sugebetum tiktais tai manau tapati darytum ka ir jie.
Ismok viena karta suprast kad zmones ne visi vienodi ir pas kiekviena pasiekimai skirtingi. Jaigu tiap ir toliau mastysi kaip ir dabar tai nemanau kad sitam forume ir apskritai gyvenime sugebesi susibendraut su ivairiaus sluoksnio zmonemis, taip pat kaip ir juos suprasti.

kai dar jaunas buvau. Dabar jau gold nova master