🕐 2015-04-26 20:32
Sveiki manau nesupyksit kad įsiterpsiu bet man reikia žmonių kurie užsiima sportu ir visu šiuo reikalu na pradėsiu nuo savo sudėjimo esu 1,76cm + *prieš mokykla tikrinausi tik* ir sveriu 90-100 *žinau aš storas* turiu gan nemažą pūza *pilvą* tai va gal patartumėt kaip pradėti sportuoti kad numesti nuo pilvo/papų lašniaka nes bl pradėjau gėdintis savęs. tai va seniau bėgiojau visa mėnesi kas vakarą po 1-2 km aišku su 0,30/1 min pertraukom kai nėjo pabėgti bet gavau sustoti nes turėjau angina ir negalėjau bėgioti tai dabar gryžti bandau tai va kaip aš bėgioju bėgu 15/20 min ( +/- ) tada pareinu/parbėgu namo padarau 30/40 atsilenkimų dar atsispaudimų nuo kelių nes paprastų labai mažai padarau padarau apie 20/30 *nuo kelių* dar padarau 20/30 jumping jacks *kažkas tokio lietuviško pavadinimo nežinau* ką reiktu dar pakeisti/pridėti prie tokios treniruotės pffff nors ką čia vadinti treniruote normaliam žmogui vieni niekai o man tai daug na žodžiu lauksiu atsakymu galit ir į pm parašyti kasdien prisijungiu