🕐 2015-06-29 18:50
Tu nori įgarsinti kitus žmonės žaidime (botus ir t.t.) ar pats save?
matrix parašė:
O kaip su įgarsinimu? Audacity naudoti? Planuočiau įgarsinti, po video nufilmavimo, kaip man tai padaryti tiksliau?
matrix parašė:
Aisku. O kaip man zinoti, ar geras ausines turiu? Paprastos ausines tinka ar jau nelabai, ar cia kokios turi būti gamingui tinkamos?

Qiux parašė:
[quote]matrix parašė:
Aisku. O kaip man zinoti, ar geras ausines turiu? Paprastos ausines tinka ar jau nelabai, ar cia kokios turi būti gamingui tinkamos?

-Toperini parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]matrix parašė:

matrix parašė:
Turiu tokias ausines, bet pastebėjau įgarsinus per audacity programele, mano balsas kazkoks tylus igarsintas, nors garsiai nekalbu. Kad normaliai girdeciau savo balsa per ausines, turiu prie laikroduko nustatyti garsiakalbi ties 75 proc. Negi čia mikrafas bus negeriausios kokybes?
matrix parašė:
Aišku. O dabar klausimas. Aš turiu įrašęs video gameplay, bet be savo balso įgarsinimo. Kaip man dabar įrašyti balsą, kad mano komentavimas sutaptų su tai, kas vyksta video metu? Įgarsinimui naudočiau audacity.
Qiux parašė:
O tu gyvai žaidi ir komentuoji ar pirmau sužaidi ir ant viršaus užsidėdi komentavimą?
matrix parašė:
[quote]Qiux parašė:
O tu gyvai žaidi ir komentuoji ar pirmau sužaidi ir ant viršaus užsidėdi komentavimą?
Qiux parašė:
[quote]matrix parašė:
[quote]Qiux parašė: