📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
[Tutorial] Steam Market Atrakinimas Nemokamai :)
20 žinutės · 5,577 peržiūros
🕐 2015-09-02 17:47 #16
tomuco parašė:
Bet tai kaip galima atsirakint bet kokį game nusipirkus, kai visur rašo, kad reik bent 5$ išleist ir tik tada po mėnesio atsirakina

5 USD, nes tai yra minimumas, kurį galima įsidėti į Steam Wallet. O šiaip market'as atsirakina nusipirkus bet kokį steam žaidimą, aš nusipirkau kažkokį indie už 0,20 USD ir atsirakino. Čia svarbu kažkoks pirkinys Steam'e. Koks pirkinys - nesvarbu.
🕐 2015-10-12 21:58 #17
Na nežinau, ar čia man vienam ar visiem, tačiau manau, kad šitas būdas jau neveikia, nes nusipirkau žaidimą šiuo būdu, kaip čia parašyta. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, tačiau kaip buvo limited acc, taip ir liko limited. Ar dar per trumpai laukiau?
🕐 2015-10-12 22:31 #18
tomuco parašė:
Na nežinau, ar čia man vienam ar visiem, tačiau manau, kad šitas būdas jau neveikia, nes nusipirkau žaidimą šiuo būdu, kaip čia parašyta. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, tačiau kaip buvo limited acc, taip ir liko limited. Ar dar per trumpai laukiau?

Jis tau ir neatsirakins, nes reikia pirkti kažką bent už 5USD = 5EUR, t.y arba Steam Wallet arba kokį nors žaidimą tiesiai iš Steam Store. :)
🕐 2015-10-13 20:39 #19
O tai kaip suprast tuos, kurie rašo, kad jiem šiuo būdu atsirakino?
🕐 2015-10-13 21:05 #20
tomuco parašė:
O tai kaip suprast tuos, kurie rašo, kad jiem šiuo būdu atsirakino?

Tik naujiems acc yra reikalingi 5€
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti